Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya siz şu konuda neyi tartışıyonuz anlamadımki

hiç çevirme şimdi xena yı direkt olarak mitolojik karakter olarak söyledin. şimdi araştırdın esinlenerek ortaya çıkarılmış dizi karakteri diyoosun çok komik valla.

aşırı tahminedilebilirsin yanlız, yazarken bile dedim şimdi kesin esinlenilmiş diyecek diye

yav he he.

her neyse profil fotoğrafındakini gerçek bir yunan miti karakteri sanmayacaksın en azından sayemde ahaha.
hadi bye.

Mitoloji kültürüme güvenebilirsiniz.
Dediğim şu, Zeyne, Hercul Hera Zeus gibi tanrı ve yarı tanrı olarak geçen isimlerden ve olaylardan baz alınarak
Zeyna: savaşçi prenses karsiligiyla isimlendirilmis bir karakter.
Yorum sahibi benim zeyna resmi koyup, prenses diye de nick name yazdigimi ve resimle bagdasmadigini soyledi. Halbuki dunyadaki karsiligi bu sekilde.
Ben de ona herhalde hic mitoloji bilgisi, seyri, fikri olmadığını, herhalde bu isimleri de tanimlari da hiç duymadığını soyledim konu budur :)

Hahaa yaa ne kadar zekisin :) diyecegim ama önce okudugunu anla sonra konuş gercekten canim.
Bilmiyorsun iste zeynanin hangi mitoloji olaylarindan turedigini, ona zaten prenses denildigini kahkahayla benim prenses diye yazdigimi iddia ediordun. Sanirim sen mitolijiyi de kulturel degil bilimsel bir konu saniyorsun.
Mitoloji deyince beynin karisti once bir oku idrak sonra yorum lutfen.
Yoksa yorumlarin degil top 3 beyin yakanlar listesine buyuk bir cikisla zirvede girmeye hak kazanıyor haberin olsun

Kamu spotu: konu sahibi bu adamdan hayır gelmez!

Büyük ihtimalle banlanacağım ama yazmadan duramadım. Zeyna aslında bir prensesti ama savaşçı olmak zorunda kalmıştı diye hatırlıyorum.
Erkekleri de çok güzel döverdi, keyif alırdım ben bundan niyeyse

Bir bölümde de zeyna'yı iki ata bağlamışlardı. Atın biri bir tarafa, diğeri diğer tarafa gidecek, Zeyna ortadan ikiye cart diye yırtılacak falan, çok heyecanlanmıştım. O zamanlar izliyorduk böyle şeyleri, "bu çocuğun psikolojisi bozulur" demiyordu kimse. Çünkü 90'lar
Şimdikiler pepe izlese psikolojileri bozuluyor, hey gidi

Ben z kuşağındanım. Benim küçüklüğümde Ben 10, powerpuff girls falan vardı ama şiddet dolu olduğu kadar sürükleyiciydi de
Şimdi yeğenlerime bakıyorum izledikleri şeyleri görünce onlar yerine üzülüyorum ya çok sıkıcı geliyor hepsi

Sizin için önemli olmayabilir ama konu 1 damla kan değil . Karşınızda ki insan sadece evlendiği insanla birşeyler yaşamak istediyse sizinde sadece kendisi ile biseyler yasamanizi isteyebilir . Insanların tercihidir bu. Ben eşinizin yumusayacagini düşünmüyorum malesef. Bu konu hiç konuşulmadıysa eşinizin sizin oncenizi bildiğini nasıl düşündünüz çok merak ediyorum

Ayaklarının altını da öpsün mü? Bi onu yazmadığınız kalmış.

3-4 yıldır evli olduğum adam bana bu üslupla eski ilişkilerinden bahsetseydi ben ona s.git derdim.

3-4 yıl geçmiş adamın anlamaması da garip ilk ilişkiye girdiğinizde anlamadı mı yani..
ayrıca sizin yıllar sonra bunu bilse de bilmese de söylemeniz olmamış. .
ne diye eski defterleri karıştırdınız şimdi..

O da birşey mi..o zamanlar clementine diye bir çizgi film vardı.hatırladınız mi?izlerken korkardım.korku filmi gibiydi..

Peki ya kendisi? Senden önce kimseyle olmamış mı?
Bir de sen ona sen benim ilkimsin dememişsin ki zaten..
Bırak koşma peşinden dik dur allah askına, babana soylicekmiş of cahil

Tüp bebek konusundan nasıl başkasıyla birlikte olduğunuz konusuna gelebilir gerçekten konu yanlis yere gitmiş. Birde ilk ilişkide kan vs gelmemiş olabilir benimde gelmedi ama kimseyle birlikte olmamastim, sonuçta neden gelmedi diye sormadı. Sizde de öyle olmuş siz açıkça denemişsiniz anlayamamasi normal , yalnız sakince konuşun 3 yil evlisiniz bu neden simdi bu kadar önemli ki cok sacma.

Eşiniz için belki mesele kandır bilemem düşüncesini ama ben 3-4 yıldır bana yalan söyleyerek beni kandırmış biriyle devam etmezdim. Nasıl güven oluşur bundan sonra sizce?

Eşiniz haklı bence. Eğer ki buna önem verdiğini biliyorsanız ve kendisi de bakirse söylemeliydiniz. Kandirmissiniz resmen. İşte hiç birşey gizli kalmıyor basiretiniz bağlanıyor ve kendiniz soyleyiveriyorsunuz. Ya yaşamayın ya da yaşadığınızın arkasında durun. Gizli saklı iş olmaz. Benzer bir şeyi eşimden duysam bende yikilirdim. Evlenmiş ayrılmış çocuklu da olabilirdiniz o başka bilerek evlenmiş oluyor sizinle ama burada kandırma var yalan var kusura bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…