- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Ya siz şu konuda neyi tartışıyonuz anlamadımkiAh benim saf kızım
Xena, Hercules Hera Zeus gibi mitolojik kahramanlardan yola çıkarak oluşturulmuş dünyaca ünlü bir karakter, ve dünyaya tanıtıldığı ismi: Xena: Warrior Princess.
Herakles de mitolojide yarı tanrı mesela ama buna da itiraz edersin şimdi öyle saçmalık mı olur, erkeği yüceltiyorsun kadını eziyorsun diyerek
Biraz mitoloji tarihi bilen en ünlü karakterlerini de bilir, onlarla ilgili yapımları da.
Ama senin ne mitoloji ne filmografi bilgin olmadığına emin oldugum için uzatmayacağım.
Sen sabaha kadar benim nick name'imi ezberleyedur : warrior princess
Hani yaraticilarinin bu ismi koyarken sana sormayı unuttukları senin engin fikirlerine danışmayıp büyük ayıp ettikleri şu "princess" lakabını.
Zeyna, Xena = Warrior Princess?
Hercules, Zeus, Hera?
Bu isim, bu tanımlar, bu mitolojik hikaye yok mu sizde? Hiç mi yok? Benim uydurduğumu sandığınıza göre antik mitoloji tarihi sıfır sizde?
Peki üzülmeyin siz de öğrenir eksik bilgilerinizi geliştirirsiniz sayemde entelektuelliginiz artar
Mitoloji kültürüme güvenebilirsiniz.Ya ben düzgün bilmiyor olabilirim, konu da entelektüelliğe falan gelmiş korktum yazarken şimdiBildiğim kadarıyla Xena Antik mitoloji tarihinde olan bir karakter değil sonradan o evrenin içine katılmış ve prenses de olmamıştı hiçbir zaman, sadece lakabıydı. Doğrusunu merak ettiğim için yazmak istedim.
Konu o kadar elde kalıyor ki, üyeler yeni konu açmış konunun içindeYa siz şu konuda neyi tartışıyonuz anlamadımki
Hahaa yaa ne kadar zekisin :) diyecegim ama önce okudugunu anla sonra konuş gercekten canim.hiç çevirme şimdi xena yı direkt olarak mitolojik karakter olarak söyledin. şimdi araştırdın esinlenerek ortaya çıkarılmış dizi karakteri diyoosun çok komik valla.
aşırı tahminedilebilirsin yanlız, yazarken bile dedim şimdi kesin esinlenilmiş diyecek diye
yav he he.
her neyse profil fotoğrafındakini gerçek bir yunan miti karakteri sanmayacaksın en azından sayemde ahaha.
hadi bye.
Ya ben düzgün bilmiyor olabilirim, konu da entelektüelliğe falan gelmiş korktum yazarken şimdi
Bildiğim kadarıyla Xena Antik mitoloji tarihinde olan bir karakter değil sonradan o evrenin içine katılmış ve prenses de olmamıştı hiçbir zaman, sadece lakabıydı. Doğrusunu merak ettiğim için yazmak istedim.
Ben z kuşağındanım. Benim küçüklüğümde Ben 10, powerpuff girls falan vardı ama şiddet dolu olduğu kadar sürükleyiciydi deBüyük ihtimalle banlanacağım ama yazmadan duramadım. Zeyna aslında bir prensesti ama savaşçı olmak zorunda kalmıştı diye hatırlıyorum.
Erkekleri de çok güzel döverdi, keyif alırdım ben bundan niyeyse
Bir bölümde de zeyna'yı iki ata bağlamışlardı. Atın biri bir tarafa, diğeri diğer tarafa gidecek, Zeyna ortadan ikiye cart diye yırtılacak falan, çok heyecanlanmıştım. O zamanlar izliyorduk böyle şeyleri, "bu çocuğun psikolojisi bozulur" demiyordu kimse. Çünkü 90'lar
Şimdikiler pepe izlese psikolojileri bozuluyor, hey gidi
Sizin için önemli olmayabilir ama konu 1 damla kan değil . Karşınızda ki insan sadece evlendiği insanla birşeyler yaşamak istediyse sizinde sadece kendisi ile biseyler yasamanizi isteyebilir . Insanların tercihidir bu. Ben eşinizin yumusayacagini düşünmüyorum malesef. Bu konu hiç konuşulmadıysa eşinizin sizin oncenizi bildiğini nasıl düşündünüz çok merak ediyorumYok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki
Ayaklarının altını da öpsün mü? Bi onu yazmadığınız kalmış.simdi gidin, biraz zaman ve alan verin ama uzatmayin, 2 gun sonra dönün ya da iletisime gecin. hatta bence evden cikmadan evvel ozur mektubu yazin. onu ne kadar cok sevdiginizi, sizin icin cok onemli oldugu, hayatinizi onunla gecirmek istediginizi yazin. azicik pofpoflayin. ama sakin bekaret konusundan bahsedip yazili bir sey birakmayin. eger sizinle iletisime gecmezse 2 3 gun sonra cok kotu oldugunuzu, evinize, yuvaniza donmek istediginizi soyleyin. yani cok hatalisiniz, alttan alin ama kendinizi ezdirmeyin de diyecegim ama bence siz zaten kendini ezdirecek kadin degilsiniz.
O da birşey mi..o zamanlar clementine diye bir çizgi film vardı.hatırladınız mi?izlerken korkardım.korku filmi gibiydi..Ben z kuşağındanım. Benim küçüklüğümde Ben 10, powerpuff girls falan vardı ama şiddet dolu olduğu kadar sürükleyiciydi de
Şimdi yeğenlerime bakıyorum izledikleri şeyleri görünce onlar yerine üzülüyorum ya çok sıkıcı geliyor hepsi
Arkadaşlar lütfen olan oldu bu saatten sonra ne yapmam gerek onu söyleyin
Eşiniz için belki mesele kandır bilemem düşüncesini ama ben 3-4 yıldır bana yalan söyleyerek beni kandırmış biriyle devam etmezdim. Nasıl güven oluşur bundan sonra sizce?Yok gerçekten doğru ilk birlik ye olduğundaki acemiligi öpüşmeyi bilmediği çok belliydi o yuzden bakirdi biliyorum ya insanları anlamıyorum ben evlenmiş boşanmış yada cocugumla ortada kalmış biride olabilirdim illede 1 damla kan bu kadar mi önemli bunlar olup evlenen yokmuş sanki
Git diyorumarım evini terk etmemişsindir , birkaç gün evde kalmaya bak belki yumuşar
ee ne oldu sabah ola hayrola dedik, aldiniz mi bileti gidiyormusunuz?Git diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?