Lutfen akıl verin galiba bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım

Konu sahibi böyle yazmış. Benim anladığım "kan gelmedi deyip durdu" yazmak istemiş, yani eşi sorgulamış zaten bu durumu.
Bu şekilde olduysa, yani eşi başta bunu sorgulayıp sonra "neyse ya önemli değil dediyse konu sahibi o arada "evet ilk değil çünkü" dememiş demek ki.
Ve ilk kez birlikte olan birisiyle birkaç kişiyle birliktelik yaşamış birinin rahatlığı, tavırları aynı olmaz. Konu sahibinin rol yaptığını düşünüyorum ben.

Eşinin "dövseydim baban duyardı" vs demesini onaylamıyorum. Böyle bir hakkı varmış da lütfediyormuş gibi davranan adamla evli kalmaya gerek yok. Ama konu sahibi numara yaptıysa eşi sonuna kadar haklı boşanmak istemekte.

Esime senden önce 1 kisiyle oldum hemde imam nikahı kiydirdik ama o nikah geçersiz dedim yani bir kaç kişiyle birlikte olduğumu demedim

Esime senden önce 1 kisiyle oldum hemde imam nikahı kiydirdik ama o nikah geçersiz dedim yani bir kaç kişiyle birlikte olduğumu demedim
İmam nikahını da mı kattınız araya yani ne yapmasını bekliyorsunuz eşinizin su durumda, dövme lafı haricinde gayet haklı kusura bakmayın.

Son düzenleme:
gözunu seveyim valla, bir paragrafta anlatamadığımı iki kelimede anlatmışsın.
aynen neden adamı g..... yerine koyuyorsunuz?
21. Yüzyılda ve 2021 yılındayız.
Artık çoğunluk birbirinin bakir ve bakire olmadığını, gerek konuşarak gerek ve olması gerektiği gibi konuşmaya bile gerek duymayarak bile bile evleniyor, bu durumda bu çağdaki neslin erkekleri g.t kadınları o. mu oluyor sizin zihniyetinize göre?

her birliktelikte kan gelmeyeceginin bilincinde bence eşi, ama bayana o kadar guveniyormus ki bunu sorgulamamış bile üzerinde pek durmamış yani.
bayan biriyle birlikte oldugunu soyleyince esine aydinlanma geliyor.
Konu o aydınlanmaya nasıl geldi merak içindeyim ben. konu sahibi orayı da anlatsa iyiydi ,dümdüz ben biriyle yattım dememiştir heralde.sinirlendirmek için söylenmiş bir söz gibi

Bugünkü tartışmadan değil ilk birlikteliğinizden bahsediyorum.
Eşiniz önce "niye kan gelmedi" deyip sonra "neyse önemli değil" demedi mi? Yazdığınızdan böyle anlaşılıyor.
Eşiniz bunu söylediğinde siz "çünkü ilk değil" demediniz mi?

uNlerO kadar ciddi konuştukki inkar edemem kimdi nereli nerde birlikte oldunuz diye ayrıntısına kadar sordu soyleyeceksin diyip baskı yaptı cildirdi
Sizi affetse bile bu konuyu ömrü boyunca umutmaz her zaman ısıtıp önümüze verir konuyu bu da gergin kavgaya sebep olur zaten çocuk sahibi de olamıyorsunuz nisanliken bekaret meselesini önemsemeyen kisi şimdi niye önemsiyor sonuçta o zaman da diyebilitdi niye kan gelmesi başkasıyla mi yattın diyebilitdi belki o gunn deseydi sizde o gün doğruyu deseydiniz bugunleri yasamazdi belki de evlide olmazdiniz çok saçma yani belki çocuk olmaması o konuyun üzerine ilkiskiyi konuşmanız adamı cildirttmis yeri değildi tsbi ionuyu konuşmak kocanizin size sevgisi baskın olsa sizi affeder ama affetmesi demekki oda soğumuş çocuk mesele iluzerine ilkiskiyi bahaneetmesi tuhaf Allah yardımcınız olsun insywrin güzel haberler alırız sizden

Aynen öyle evet biz nisanliyken birlikte olduk evlendikten sonra kan gelmedi diye bir kaç kez laf arasında dedi bende karanlıkta yaptıklarımıza say demiştim sonraki zamandada kan geldi veya gelmedi diyip sonrasında ne söylediğini hatirlamiyorum komu kapanıp gitti

Konu o aydınlanmaya nasıl geldi merak içindeyim ben. konu sahibi orayı da anlatsa iyiydi ,dümdüz ben biriyle yattım dememiştir heralde.sinirlendirmek için söylenmiş bir söz gibi
Çocuk meselesini konuşmuşlar karickoca o arada birseyler konuşmuş kesin kadın da laf atmak için bunu kullanmis ve kabak başına patladi

Ya ilk evlenmeden diyecektin yada unutup gidecektin ne diye konuyu açıyorsun ki Özürler dile artık boşanmak istemiyorsan

ne imamı ne nikahııı.siz kendi yalanlarınızda boğulmuşsunuz bu evlilik de.1 kere birlikte olma işine hiçç inanmaz zatenn

işte sinirlendirmek icinde olsa bu söz kullanilmamali.
insanlae bir damla kanin pesinde kosmuyor olabilir ama biz de toplumun coğunlugu icin bu konu aslinda önemli bir konu.
yani bir insan senin ozel hayatini kurcalamiyor, yasam teecihlerine saygi duyuyor diyede pişkin pişkin anlatmanin bir manasi varmi sizce?
esini dusunuyorum bayanin, aslinda bekarete onem veren kendiside bakir bir insan, sadece esine guvenmis kan gelmedigi icin bile supheye dusmemis, 4 sene sonra pat. boyle bir kelime kavgada bile soylenmez derler ya aynen oyle olmuş

ancak bu kadar yanlış anlaşılırdı, mesele bakire olmak olmamak meselesi değil, adam bakire olmadığını bilse dahi, sanki yattığımı bilmiyosun da gibisinden bir tavır. şu normal duşunen bir kadının kuracağı cumle değil eşine karşı.
inanılmaz umursamazım bu konuda, sonuçlarını göze alıyorsa kim kiminle ne yaparsa yapsın yetişkinse.
beni ilgilendiren bir durum yok.
bu konuda fikirlerim tabi ki var ama sorulmadan söylemem.
ve fikirlerimde dahi asla bir kadına ya da bir erkeğe birlikte olduğu kişi sayısına bakarak öyledir demem.

benim bu konudaki tek derdim konu sahibinin uslubu.

Kusura bakmayın ama sizinkisi çok bosboğazlık olmuş,yersiz yani. Ayrıca o üslup nedir yattığımı bilmiyor musun ne demek?? Bunca yıl sonra bu konuyu deşmek neden?? İmam nikâhı kıydık diyerek dallandırıp budaklandırmakk neden?? Kafamda deli sorularrr

ne imamı ne nikahııı.siz kendi yalanlarınızda boğulmuşsunuz bu evlilik de.1 kere birlikte olma işine hiçç inanmaz zatenn
Ama bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz

Ben zaten bu şekilde söylemesini haklı bulmuyorum üslup yanlış bu konuda size hak veriyorum

Ben yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum yanlış anladınız tabiki söylenmez kavgada bile.sadece olay nasıl ceyran etti ben onun merakı içindeyim

pessss diyorummmmm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…