- Konu Sahibi Ataabetull
-
kan gelmedi diyip sürdü sonrada gelip gelmemesi önemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım
Peki şöyle bir şey soracağım size bir çok üye fark etmiş bu konuda hassas birini az çok tanırız ama ben nişanlıyken benimle birlikte olan adamın hassas olduğuna inanmam açıkcası kadına demiş ki seni döverdim ama hastanede baban duyar diye dövmüyorum bu tehdit değil mi? Ve bence kimseye bir şey söyleyeceği yok böyle yapa yapa kadını ezecek ben kendimi aile yerine koyuyorum benim 18 yaşında çocuğum dediğim bir kardeşim var ama gerçekten evladım o benim bir gün biri gelip diyecek ki ben kızınla birlikte oldum ya da biz evliyiz ama bu bakire değilmiş adamı yerle bir ederim kimse kimseye kolay kolay cahil cesareti yoksa böyle bir şey diyemez
Esime senden önce 1 kisiyle oldum hemde imam nikahı kiydirdik ama o nikah geçersiz dedim yani bir kaç kişiyle birlikte olduğumu demedimKonu sahibi böyle yazmış. Benim anladığım "kan gelmedi deyip durdu" yazmak istemiş, yani eşi sorgulamış zaten bu durumu.
Bu şekilde olduysa, yani eşi başta bunu sorgulayıp sonra "neyse ya önemli değil dediyse konu sahibi o arada "evet ilk değil çünkü" dememiş demek ki.
Ve ilk kez birlikte olan birisiyle birkaç kişiyle birliktelik yaşamış birinin rahatlığı, tavırları aynı olmaz. Konu sahibinin rol yaptığını düşünüyorum ben.
Eşinin "dövseydim baban duyardı" vs demesini onaylamıyorum. Böyle bir hakkı varmış da lütfediyormuş gibi davranan adamla evli kalmaya gerek yok. Ama konu sahibi numara yaptıysa eşi sonuna kadar haklı boşanmak istemekte.
İmam nikahını da mı kattınız araya yaniEsime senden önce 1 kisiyle oldum hemde imam nikahı kiydirdik ama o nikah geçersiz dedim yani bir kaç kişiyle birlikte olduğumu demedim
21. Yüzyılda ve 2021 yılındayız.gözunu seveyim valla, bir paragrafta anlatamadığımı iki kelimede anlatmışsın.
aynen neden adamı g..... yerine koyuyorsunuz?
O nikah geçerli degil diyip sebeplerini söyledim ama dinlemedi bileİmam nikahını da kattınız araya yani
Niye dinlesin ki? Ben de olsam dinlemezdim.O nikah geçerli degil diyip sebeplerini söyledim ama dinlemedi bile
Konu o aydınlanmaya nasıl geldi merak içindeyim ben. konu sahibi orayı da anlatsa iyiydi ,dümdüz ben biriyle yattım dememiştir heralde.sinirlendirmek için söylenmiş bir söz gibiher birliktelikte kan gelmeyeceginin bilincinde bence eşi, ama bayana o kadar guveniyormus ki bunu sorgulamamış bile üzerinde pek durmamış yani.
bayan biriyle birlikte oldugunu soyleyince esine aydinlanma geliyor.
Esime senden önce 1 kisiyle oldum hemde imam nikahı kiydirdik ama o nikah geçersiz dedim yani bir kaç kişiyle birlikte olduğumu demedim
Sizi affetse bile bu konuyu ömrü boyunca umutmaz her zaman ısıtıp önümüze verir konuyu bu da gergin kavgaya sebep olur zaten çocuk sahibi de olamıyorsunuz nisanliken bekaret meselesini önemsemeyen kisi şimdi niye önemsiyor sonuçta o zaman da diyebilitdi niye kan gelmesi başkasıyla mi yattın diyebilitdi belki o gunn deseydi sizde o gün doğruyu deseydiniz bugunleri yasamazdi belki de evlide olmazdiniz çok saçma yani belki çocuk olmaması o konuyun üzerine ilkiskiyi konuşmanız adamı cildirttmis yeri değildi tsbi ionuyu konuşmakuNlerO kadar ciddi konuştukki inkar edemem kimdi nereli nerde birlikte oldunuz diye ayrıntısına kadar sordu soyleyeceksin diyip baskı yaptı cildirdi
Aynen öyle evet biz nisanliyken birlikte olduk evlendikten sonra kan gelmedi diye bir kaç kez laf arasında dedi bende karanlıkta yaptıklarımıza say demiştim sonraki zamandada kan geldi veya gelmedi diyip sonrasında ne söylediğini hatirlamiyorum komu kapanıp gittiBugünkü tartışmadan değil ilk birlikteliğinizden bahsediyorum.
Eşiniz önce "niye kan gelmedi" deyip sonra "neyse önemli değil" demedi mi? Yazdığınızdan böyle anlaşılıyor.
Eşiniz bunu söylediğinde siz "çünkü ilk değil" demediniz mi?
Çocuk meselesini konuşmuşlar karickoca o arada birseyler konuşmuş kesin kadın da laf atmak için bunu kullanmis ve kabak başına patladiKonu o aydınlanmaya nasıl geldi merak içindeyim ben. konu sahibi orayı da anlatsa iyiydi ,dümdüz ben biriyle yattım dememiştir heralde.sinirlendirmek için söylenmiş bir söz gibi
ne imamı ne nikahııı.siz kendi yalanlarınızda boğulmuşsunuz bu evlilik de.1 kere birlikte olma işine hiçç inanmaz zatennEsime senden önce 1 kisiyle oldum hemde imam nikahı kiydirdik ama o nikah geçersiz dedim yani bir kaç kişiyle birlikte olduğumu demedim
işte sinirlendirmek icinde olsa bu söz kullanilmamali.Konu o aydınlanmaya nasıl geldi merak içindeyim ben. konu sahibi orayı da anlatsa iyiydi ,dümdüz ben biriyle yattım dememiştir heralde.sinirlendirmek için söylenmiş bir söz gibi
21. Yüzyılda ve 2021 yılındayız.
Artık çoğunluk birbirinin bakir ve bakire olmadığını, gerek konuşarak gerek ve olması gerektiği gibi konuşmaya bile gerek duymayarak bile bile evleniyor, bu durumda bu çağdaki neslin erkekleri g.t kadınları o. mu oluyor sizin zihniyetinize göre?
Ama bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersizne imamı ne nikahııı.siz kendi yalanlarınızda boğulmuşsunuz bu evlilik de.1 kere birlikte olma işine hiçç inanmaz zatenn
Ben zaten bu şekilde söylemesini haklı bulmuyorum üslup yanlış bu konuda size hak veriyorumYaşadıkları çevre katı bakış açışına sahipse muhtemelen nişanlıyken imam nikahı yapmışlardır.tehtit olmadığını söylemiyorum tehtit lakin eşimin geçmişini bilsem bile bunu pişkince dile getiren kocamı bende hastanelik etmek için herşeyi yaparım sinirden .Ne rahatlık derim saygısız derim .
Ben yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum yanlış anladınız tabiki söylenmez kavgada bile.sadece olay nasıl ceyran etti ben onun merakı içindeyimişte sinirlendirmek icinde olsa bu söz kullanilmamali.
insanlae bir damla kanin pesinde kosmuyor olabilir ama biz de toplumun coğunlugu icin bu konu aslinda önemli bir konu.
yani bir insan senin ozel hayatini kurcalamiyor, yasam teecihlerine saygi duyuyor diyede pişkin pişkin anlatmanin bir manasi varmi sizce?
esini dusunuyorum bayanin, aslinda bekarete onem veren kendiside bakir bir insan, sadece esine guvenmis kan gelmedigi icin bile supheye dusmemis, 4 sene sonra pat. boyle bir kelime kavgada bile soylenmez derler ya aynen oyle olmuş
pessss diyorummmmm.Ama bu doğru ki yattığım biriyle imam nikahı kiydirmistik bana kötü davranınca ayrıldık mehir hakkı olmadığı için de zaten nikah geçerli sayılmıyor mehir hakkını verip dediğini yapıp bende ayrıldıktan sonra onu harcasaydim geçerli olurdu ama öyle birşey yok o yüzden gecersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?