Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyleOlay ne tam anlatsanız da ona göre yorum yapsak? Anlatmayacaksanız da boşuna neden konu açıyorsunuz
Terayağlı şehriyeli pirinç pilavı yaparsanız affeder bence.Slm kızlar ben hiç hoş olmayan bi durumun içine düştüm içeriğinden bahsetmiycem ama yüzkızartıcı diyebilirim ama aldatna falan değil belirteyim ben bu durumu kocamla paylaştım ve kocam benimle konuşmuyor beni evde yok sayıyor yüzüme bakmıyor nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım lütfen yol gösterin fikirlerinize ihtiyacım var
Unutup cebinize makarna nasıl koydunuzBen bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
Gerçekten unuttunuz mu makarnayı cebinizde o kısım da önemli.Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
Son zamanlarda o kadar dalgınımki farkında olmadan koymuşum zaten farklı bi niyetim olsa ederi bile yokkiGerçekten unuttunuz mu makarnayı cebinizde o kısım da önemli.
Neden alışveriş arabası yerine cebinize koydunuz makarnayı?
Unutup cebinize makarna nasıl koydunuz
Ay ne güldüm ya makarna değil makara unutmuşGerçekten unuttunuz mu makarnayı cebinizde o kısım da önemli.
Neden alışveriş arabası yerine cebinize koydunuz makarnayı?
Arkadaşım senin komik bulduğun olayda ben ızdırap yaşıyorumAy ne güldüm ya makarna değil makara unutmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?