- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.749
- 683
Ama insan ne kadar dalgın olsa da markette ekstra dikkat eder. Dalgınlıktan biraz fazlası var sanki ama siz dalgınlıkla oldu diyorsanız diyecek bir şey yok. Kalbinizi bilemeyiz.Son zamanlarda o kadar dalgınımki farkında olmadan koymuşum zaten farklı bi niyetim olsa ederi bile yokki
Aman ne komik.Ay ne güldüm ya makarna değil makara unutmuş
Şekerim ben sana gülmüyorum kii. Sen makara unuttum yazmışsın. Herkes makarna olarak cevap vermiş ona güldüm. Herkes doğru mu anlamış yani makarna mı unuttun cebinde makara mı. İkisi farklı şeyArkadaşım senin komik bulduğun olayda ben ızdırap yaşıyorum
Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
Komiksin canıms napimAman ne komik.
Bir daha yazayım da yine Gül o zaman. Komedi seviyen buysa az daha gül.Komiksin canıms napim
Ergen misin tatlım yada regli misin? Ne bu şiddet bu celalBir daha yazayım da yine Gül o zaman. Komedi seviyen buysa az daha gül.
Makarna.
Ben kendimden eminim gerçkten art niyet yokGerçekten unuttuysanız neden utanıyorsunuz. Gülerek anlatırım böyle bir durumu eşime. Ya nasıl cebime koydum da unuttum diye.
Utandığınıza göre isteyerek koyduğunuzu anlıyorum ben
Bende onu diyorum da anlayan yok ki. Saldırıya geçtilerKadın makara yazmış niçin herkes makarna diyor, ben mi yanlış okudum dedim ama dönüp tekrar okudum makara, yani benim bildiğim ip makarası gibi bir şey galiba
Nasil unutup cebinize koydunuz ya anlamadım ben ?Ben kendimden eminim gerçkten art niyet yok
size katiliyorum.Sahsen dalginlikla kocaman tuvalet kagidi paketi ödemeden disari ciktim. Ne kasadaki görevli sordu ne baska birisi. Kendim farkettim geri döndüm. Insanlik hali. Esiniz bilerek caldiginizi mi düşünüyor?
Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
Eşim dalgınlığıma çok öfkelendi daha çok kondurduğundan değilBaşıma böyle bişey gelse, ki gelebilir insanlık hali ama eşim bilir dalginlikla yaptığımı, teselli eder. Eşiniz sizde o kapasiteyi mi gördü acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?