- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
Ergenim. Yarın da muhtemelen regli olacağım. Ciddi bir konu konuşulurken yırtık dondan çıkar gibi sulu zırtlak cıvık yorumlar yaparım. Biri haddimi bildirince de “öergeöönn miseenn aaağğbiii yeaaaa” der seviyemi belli ederim. Herkes tanır bu huyumu.Ergen misin tatlım yada regli misin? Ne bu şiddet bu celal
Hayır ilkkez oldu
Ben herkes değilim! Seni tanımak da zorunda değilim. Kadın makara yazmış. Makarna olarak yorumlayan sizsiniz. Bişey diyince de zoruna gitmesin. Yazdığı yazıyı tekrar okuyun anlarsın belki sonraErgenim. Yarın da muhtemelen regli olacağım. Ciddi bir konu konuşulurken yırtık dondan çıkar gibi sulu zırtlak cıvık yorumlar yaparım. Biri haddimi bildirince de “öergeöönn miseenn aaağğbiii yeaaaa” der seviyemi belli ederim. Herkes tanır bu huyumu.
Ben bu durumda en çok eşime kırılırdım gerçekten yapmadığımdan eminsem utanmazdım daHayır ilkkez oldu
kocanizin tepkisi sacma, sizin icin endiselense neden unuttugunuzla ilgili hassasiyet gosterse anlasilabilir ama konusmamak ne cocuk gibi.Hayır ilkkez oldu
Aslında eşime gerçekten kırıldım insanız şaşrız beşeriz bir hata yaptığında insan ilk darbeyi en yakınından görmek çok koyuyorBen bu durumda en çok eşime kırılırdım gerçekten yapmadığımdan eminsem utanmazdım da
ay bir kere bana oldu ya, mastera basvuracagim zaman manyak gibi ders calisiyordum hem de yazarak. markete girdik kendime uc aldim, baska da bir sey almadim hava soguk elim montumun cebinde geziyordum. sonra ciktim oradan, oturduk yemek yedik. tekrar montu giydim elimi cebime attim oha lan uc almisim dedim geri donduk. baktim kapida beni polisler falan beklemiyor, bi rahatladimMakara ne?
Cebinize unutmak için mi koymuştunuz?
Diğer türlü alışveriş sepetine koymanız gerekirdi çünkü.
Ergen misin tatlım yada regli misin? Ne bu şiddet bu celal
Yazım hatasına olan açıklamana değil saçma sapan “ ayhhh şok güldüm hihihihi” yazmandan rahatsız oldum. Sen beni tanıma tanıması gereken tanıyor 15 yıllık üyeyim ben.Ben herkes değilim! Seni tanımak da zorunda değilim. Kadın makara yazmış. Makarna olarak yorumlayan sizsiniz. Bişey diyince de zoruna gitmesin. Yazdığı yazıyı tekrar okuyun anlarsın belki sonra
Canım ben dalgınlıkla yaptığına inanıyorum makara küçücük bişey sonuçta zaten markette suçlanmışsın üstüne gelinmiş banada böyle bişey olsa bende psikolojik olarak alt üst olurdum ayrıca eşine çok kızdım seni tanımıyormu böyle bişey yapmayacağını bilmiyormuda bide o üstüne gelip sana tavır yapıyor daha insanlık hali olabilir değerli olan büyük bişey alıp koymuş olsanız hiç mi fark etmedin derdim amaSlm kızlar ben hiç hoş olmayan bi durumun içine düştüm içeriğinden bahsetmiycem ama yüzkızartıcı diyebilirim ama aldatna falan değil belirteyim ben bu durumu kocamla paylaştım ve kocam benimle konuşmuyor beni evde yok sayıyor yüzüme bakmıyor nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım lütfen yol gösterin fikirlerinize ihtiyacım var
Benimde yaşadığım tam olarak buay bir kere bana oldu ya, mastera basvuracagim zaman manyak gibi ders calisiyordum hem de yazarak. markete girdik kendime uc aldim, baska da bir sey almadim hava soguk elim montumun cebinde geziyordum. sonra ciktim oradan, oturduk yemek yedik. tekrar montu giydim elimi cebime attim oha lan uc almisim dedim geri donduk. baktim kapida beni polisler falan beklemiyor, bi rahatladimkasada siraya girdim odeyip ciktim.
kafa dalgin olunca olabilir bence ya.
ama sizin makarayi odemeden gittiginiz nasil anlasildi? ben herhalde tescoda yasamistim bunu, hic alarm falan otmedi. ben geri gitmesem fark da edilmezdi muhtemelen.Benimde yaşadığım tam olarak bu
Çıt kırıldımYazım hatasına olan açıklamana değil saçma sapan “ ayhhh şok güldüm hihihihi” yazmandan rahatsız oldum. Sen beni tanıma tanıması gereken tanıyor 15 yıllık üyeyim ben.
Mune arkadaş hem konuyu sabote ediyor hem tartışma çıkarıyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
Zehra hanım, mesajlardan alıntı yaparak konuyu uzatan sensin. Alıntı yapma, uzamasın. Tamam mı “gülüm”Çıt kırıldımne kadar uzattın konuyu Allah aşkına ya. Bu kadar kırılgan olma. 3 günlük dünya 🗺 gülüm
Muhtemelen görevli farketmiş olabilir kasada ödemeyi unutuncaama sizin makarayi odemeden gittiginiz nasil anlasildi? ben herhalde tescoda yasamistim bunu, hic alarm falan otmedi. ben geri gitmesem fark da edilmezdi muhtemelen.
Peki gülüm tamamZehra hanım, mesajlardan alıntı yaparak konuyu uzatan sensin. Alıntı yapma, uzamasın. Tamam mı “gülüm”
ay bir kere bana oldu ya, mastera basvuracagim zaman manyak gibi ders calisiyordum hem de yazarak. markete girdik kendime uc aldim, baska da bir sey almadim hava soguk elim montumun cebinde geziyordum. sonra ciktim oradan, oturduk yemek yedik. tekrar montu giydim elimi cebime attim oha lan uc almisim dedim geri donduk. baktim kapida beni polisler falan beklemiyor, bi rahatladimkasada siraya girdim odeyip ciktim.
kafa dalgin olunca olabilir bence ya.
Canını sıkma canım kendinden eminsen suçlu durumuna düşürülmen hiç hoş değil üstelik sana en güvenmesi gereken kişi tarafından ben eşimle olan ilişkimi gözden geçirirdim böyle bir durumdaAslında eşime gerçekten kırıldım insanız şaşrız beşeriz bir hata yaptığında insan ilk darbeyi en yakınından görmek çok koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?