Lütfen akıl verin napıcam yaptım bir hata

Konu sahibi uçmuş. Acaba hastalık mı diyene aşırı kızmasından belliydi birşeyler olacağı.

neden tuhaf bulunmuş anlamadım, insanlar dalgınlıkla neler neler yapıyor. belki elinde tutuyordu, sonra yürürken cebine atıverdi ne olduğunu bilmeden.
ben markette ekmeği söylemeyi unutup sonradan dönüp ödüyorum mesela bi de telefonum elimdeyken telefonum nerde diye arıyorum normal herkes yapıyordur diye düşünüyorum ama

Konu sahibinin eşinin verdiği aşırı tepki bu durumun sık sık yaşandığı izlenimi bıraktı. O sebeple belki kleptomani vardır hani öyle bir şeyse yardım alın diyenler oldu ben de dahil ama azarlandık.

Bende kafamdaki gözlüğü uzun süre aradığımı bilirim

Eşiniz de mağaza da saçmalamış.Asıl eşiniz utansın size yaptığı tavır için.

Makara ne ayol , bari daha pahalı bişeyler koysaydın da adı hırsızlık olurdu. Ayrıca yanlışlık cebine nasıl girdi o? Çanta poşet anlarım hani elinde sepet yoksa bazen dalgınlıkla ora bura salladığını ama cebine koyman biraz tahlissizlik olmuş

Makarna okuyanlar derneği kuralım

Neyse ki sorun çözülmüş

Ama market politikası da ilginçmiş. 3 liralık makara in müşterinin yapacağı bir yıllık alışverişten olmak...

Bizdede mesela alışverişi kendin yaparsın ve kasiyere uğramadan ödemesini kartla yapar çıkarsın . Bir cihazla sepete yerleştirilen scan yapıyorsun ve sorma ayrı cihazdan ödemesini yapıyorsun . Arada oğlumla gidiyorum ve oğlum gördüğünü ben farkına varmadan sepete atıyor . Tabi önle scan yapılmadığı icin ödemede çıkmıyor . Bi bakıyorum hop o arada kontrol oluyor . Bir kaç defa basıma geldi . Tabi görevliler durumu anlıyor sonuçta saçma sapan seyler gözden kaçmış oluyor. Artık marketten çıkmadan tek tek kontrol ediyorum

Gerçekten çok komik ama komik olan ne biliyor musunuz kocanizin size küsmesi. Bence eşiniz direk sizi hırsız olarak görmüş. Bende bı gün markete gitmiştim çocuk arabasıyla elime sığmayan gofret vardı onuda arabanın altına atmıştım ve unutmuşum. Eve giderken fark edip geri döndüm ödedim kasiyerde gülmüştü bana. Ama hiç aklıma gelmese ve market görevlileri bana bişey dese derimki bı gofrete mi kaldım o kadar şey almışım. Yada eşim bana bı unutkanlık için kusse bir daha onunla asla konuşmam ne münasebet ya insandır sasarda beserde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…