Tamamda arkadaşım oldu bi kere napabilirim sen olsan ne yapardın evimi terkedeyim napıyımBir insan niye aldığı şeyi parasını ödemeden cebine koyar kii sepete atarsın elinde tutarsın her yer kamera sonuçta yani eşiniz haklı orada da tanınıyorsanız eşiniz utanır başkalarına karşı
Her bebeli ve pusetli bir gun bu durumu tadacaktir
Makarna değil makara küçük ip tarzı olanlardan.Makarna cebinize nasil sığdı, bakın yanlışlıkla olacak bir iş değil bU anlattığınız. Belli ki sorunlariniz var siz kabullenip uzmandan yardim alin, eşiniz destek olabilir bundan sonra, siz olayi 5 yaşındaki çocuğun anlattığı gibi yanlışlıkla cebime girdi diye anlatirsaniz olmaz. Önce bunun rahatsızlık olduğunu kabullenin ona göre uygun olarak davranin.
Oğlum 3 yaşındayken a101 deydik baloncuk yapilan sulardan almış eline farketmedim ciktik biraz yol yürüdük, cocuk anne elimde ne kalmis dedi. Geri döndük farketmedim dedim odemesini yaptım . Çalışan çocuk önemli değil 1 lira bişeydi dedi olur mu dedim çocuğum bile koş anne hemen gidelim farketmedim dedi. Bu yanlışlıkti gerçekten sizin ki değil gibi bunu kabullenin çaresine bakin elinizde olmadan yaptığıniz bişey yarin daha büyük şeyler olmasın
Makarna değil makaraMakarna cebinize nasil sığdı, bakın yanlışlıkla olacak bir iş değil bU anlattığınız. Belli ki sorunlariniz var siz kabullenip uzmandan yardim alin, eşiniz destek olabilir bundan sonra, siz olayi 5 yaşındaki çocuğun anlattığı gibi yanlışlıkla cebime girdi diye anlatirsaniz olmaz. Önce bunun rahatsızlık olduğunu kabullenin ona göre uygun olarak davranin.
Oğlum 3 yaşındayken a101 deydik baloncuk yapilan sulardan almış eline farketmedim ciktik biraz yol yürüdük, cocuk anne elimde ne kalmis dedi. Geri döndük farketmedim dedim odemesini yaptım . Çalışan çocuk önemli değil 1 lira bişeydi dedi olur mu dedim çocuğum bile koş anne hemen gidelim farketmedim dedi. Bu yanlışlıkti gerçekten sizin ki değil gibi bunu kabullenin çaresine bakin elinizde olmadan yaptığıniz bişey yarin daha büyük şeyler olmasın
Sonra yeniden okuyunca anladim . Makarna nasil unutulur diye düşündüm. Özür diledim.Makarna değil makara küçük ip tarzı olanlardan.
Ama market çalışanları bunu hırsızlık olarak görüp bir sekilde markere girmeme cezasi vermis. Utanması normal.Gerçekten unuttuysanız neden utanıyorsunuz. Gülerek anlatırım böyle bir durumu eşime. Ya nasıl cebime koydum da unuttum diye.
Utandığınıza göre isteyerek koyduğunuzu anlıyorum ben
Yok ben eşinden utanıyor sandım da utanmıyormuș. Orda öyle bir durumda kim olsa utanır zatenAma market çalışanları bunu hırsızlık olarak görüp bir sekilde markere girmeme cezasi vermis. Utanması normal.
Ben yurt dışında yaşadım bu durumlarda polis çağrılıyor , arti kasiyer kimi zaman çantamıza bile bakmak istiyor. Bikac defa oldu bende bisey olmamasina ragmen utandım belki sırf yabancı olduğum icin sırt cantama bakmak istedi. Utanmadi normal geldi Bana
Yani gerçekten bunu dalgınlıkla yaptıysanız kendinizi affettirmenize gerek yok ki zaten. Neden size inanmıyor orası daha tuhaf bence.Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
makarna cebe nasıl sığdı acaba?kafamda deli sorularUnutup cebinize makarna nasıl koydunuz
Makara imiş iplik makarası heraldemakarna cebe nasıl sığdı acaba?kafamda deli sorular
Ve eşiniz sizinle konuşmuyor?siz tuhaf o sizden de tuhaf..Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
Makara makara arkadaşım ipi sarıyoruz yaUnutarak nasıl makarna koyuyorsunuz ki cebinize
Ben bir marketten çıkarken unutup cebime makara koydum kasadan geçtikten sonra farkettim ve iki görevli beni çevirdi tabi suçladılar ve markete 1 yıl girmeme cezası verildi bu arada yurtdışındayım burda kurallar böyle
Tuhaf olan bişey yok herşey yolunda üstteki yorumları zahmet edip okusaydınız kavramanz kolay olurduVe eşiniz sizinle konuşmuyor?siz tuhaf o sizden de tuhaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?