Lütfen akıl verin napıcam yaptım bir hata

Tamamda arkadaşım oldu bi kere napabilirim sen olsan ne yapardın evimi terkedeyim napıyım

kızım 1/1.5 yaşlarındaydı.. markette pusetle gezdirirken görevliler farketti çocuğum ayak parmakları ile kabartma tozu almış.."hee böyle böyle evin ihtiyacını tamamlıyorum" demiştim
Her bebeli ve pusetli bir gun bu durumu tadacaktir

Siz konuşmayı denediniz mi eşinizle? Derdin nedir dediniz mi?
Adam çok mu mükemeliyetçi? Benim karım asla hata yapmamalı kafasında mı?
Eşim de ben de bu tür dalgınlıklar yaşıyoruz, ve hemen fark eder etmez telafi etmeye çalışıyoruz, insalık hali, kafa kazan gibi oluyor bazen.. Öyle diken üstünde, aman hata yapmamalıyım kasıntısıyla yaşanmaz ki, insanın hayat arkadaşı biraz anlayışlı olmalı..

Makarna cebinize nasil sığdı, bakın yanlışlıkla olacak bir iş değil bU anlattığınız. Belli ki sorunlariniz var siz kabullenip uzmandan yardim alin, eşiniz destek olabilir bundan sonra, siz olayi 5 yaşındaki çocuğun anlattığı gibi yanlışlıkla cebime girdi diye anlatirsaniz olmaz. Önce bunun rahatsızlık olduğunu kabullenin ona göre uygun olarak davranin.
Oğlum 3 yaşındayken a101 deydik baloncuk yapilan sulardan almış eline farketmedim ciktik biraz yol yürüdük, cocuk anne elimde ne kalmis dedi. Geri döndük farketmedim dedim odemesini yaptım . Çalışan çocuk önemli değil 1 lira bişeydi dedi olur mu dedim çocuğum bile koş anne hemen gidelim farketmedim dedi. Bu yanlışlıkti gerçekten sizin ki değil gibi bunu kabullenin çaresine bakin elinizde olmadan yaptığıniz bişey yarin daha büyük şeyler olmasın

Makarna değil makara küçük ip tarzı olanlardan.

Makarna değil makara

Ben makarna okumuşum, makaraymiş kusura bakmayın makarna unutulup konmaz diye düşünmüştüm. O küçük şey farkında olmayabilirsiniz. Eşinizle konuşun belki bu duruma düşmenize kızgın bikac gun geçip konuşun.

Gerçekten unuttuysanız neden utanıyorsunuz. Gülerek anlatırım böyle bir durumu eşime. Ya nasıl cebime koydum da unuttum diye.

Utandığınıza göre isteyerek koyduğunuzu anlıyorum ben
Ama market çalışanları bunu hırsızlık olarak görüp bir sekilde markere girmeme cezasi vermis. Utanması normal.
Ben yurt dışında yaşadım bu durumlarda polis çağrılıyor , arti kasiyer kimi zaman çantamıza bile bakmak istiyor. Bikac defa oldu bende bisey olmamasina ragmen utandım belki sırf yabancı olduğum icin sırt cantama bakmak istedi. Utanmadi normal geldi Bana

Olabilir unutulabilir yani. Benim oğlan 3 yaşında kasada bir de onu kontrol ediyoruz mutlaka bir şey almış oluyor çünkü. Bir keresinde de benim püsküllü elbiseye plastik paketli sakız takılmıştı tam çıkacakken dedim bir ağırlık var bende arkama ben uzanamadım kasiyer gülerek kurtarmıştı.

Yok ben eşinden utanıyor sandım da utanmıyormuș. Orda öyle bir durumda kim olsa utanır zaten

Yani gerçekten bunu dalgınlıkla yaptıysanız kendinizi affettirmenize gerek yok ki zaten. Neden size inanmıyor orası daha tuhaf bence.

Yıllar önce doğudan batıya tayinim çıktı. Hiç taşımadım evimi astarı yüzünü geçecekti. Neyse yeni bir şehirde sıfırdan ev açtım kendime. Tabi bir aylık bir süreç hep eksikler çıkıyor. En son şehir merkezinde bir milyoncu derdik ya eskiden öyle bir dükkana girdim. İki elim full dolu gittim kasaya ödemeyi yaptım dükkan oldukça kalabalık. Kasa bölümü de kare şeklinde bir alan hani market gibi tek tek geçilen bir yer değil .İnsanlar yığın olmuş orda. Ödedim çıktım .Yaklaşık elli metre uzaklaştım bir de baktım omuzuma iki tane el havlusu atmışım Hem de biri turuncu biri yeşil onlarla çarşıda yürüyorum bayrak gibi. Geri döndüm dükkana ödedim tabi bunları ödemeyi unutmuşum diye utandım da tabi. Demek kasadakiler de o hangamede fark etmedi yoksa derlerdi havluları da geçirelim diye, saklı da değil yanı iki cavlak renk omuzumda

Yani dalgınlıkla ben böyle şeyler yapıyorum kafam meşgulken başkaları da yapabilir olağan karşılarım ama mesela ben bu olayı ailemden biri ile konuşsam bana tavır almaz gülerler sadece. Tavır almaları için bunu özellikle yaptığımı sanmaları lazım. Eşiniz neden sizin hakkınızda böyle düşünüyor gerçekten size bu kadar da mı güvenmiyor ya da daha önce de benzer şeyler yaşadınız mı? Makara maddi değeri yüksek bir şey değil .Dürtü kontrol bozukluğunuz mu var acaba?

Ve eşiniz sizinle konuşmuyor?siz tuhaf o sizden de tuhaf..

Eklentiler

• 20201125_052941.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…