Saaar saar sar makarayı, çöööz çöz çöz makarayı.. Oğlumun kreş şarkısı olan makara.Amma da makara geçtikMakara ne?
Cebinize unutmak için mi koymuştunuz?
Diğer türlü alışveriş sepetine koymanız gerekirdi çünkü.
Okuyarak geldim okuyarak gidiyorumTuhaf olan bişey yok herşey yolunda üstteki yorumları zahmet edip okusaydınız kavramanz kolay olurdu
Hayır eşimin tavrının nedeni olay sırasnda onu aramamış olmam dıYurtdışında yaşadığı için böyle bi ceza aldığınız için oturumunuz filan zarar görür mü ya da uzun vadede almak istediğiniz vatandaşlık filan mı var? Niye kızmış olabileceğini siz bilirsiniz bence ama.
Okuyarak geldim okuyarak gidiyorum
makaraymış bend e makarna cebe nasıl sığıyor onu düşünüyordum.olmuş bir hata evet ama eşinizin sizle konuşmamasını gerektirecek bir olay da değil.Makara makara arkadaşım ipi sarıyoruz ya
Slm kızlar ben hiç hoş olmayan bi durumun içine düştüm içeriğinden bahsetmiycem ama yüzkızartıcı diyebilirim ama aldatna falan değil belirteyim ben bu durumu kocamla paylaştım ve kocam benimle konuşmuyor beni evde yok sayıyor yüzüme bakmıyor nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım lütfen yol gösterin fikirlerinize ihtiyacım var
anlayan anladı ve fikrini paylaştı bile helloOlayı bilmeden fikir veremiyorum çünkü krizi yönetmek için sorunun ne olduğu bilinmeli ve unutmayın her durum için bir çözüm, en azından hafifletici bir fikir mutlaka vardır.. Ama her durum için farklı çözüm vardır bu yüzden sorunu anlatmadığınız sürece bu konuyu boşa açmış olursunuz bence..
Hmmm.. Yorumları okumadım ama sizde çok kibarsınız gerçektenanlayan anladı ve fikrini paylaştı bile hello
Türkiye de olsa görevlilere yemin billah çekersiniz inanırlar demek orda işler başka işliyor bı makara için ne demek 1 yıl girmeme cezasi valla alışverişler adamın başına kaldı oradaki dustugunuz durum gerçekten insanı sinirlendirir ama bı sure sonra geçer ya. Sabır lazım. Bişey soylim mi bence sen uzul eşin orda ki olayda seni savunup benim eşim yapmaz böyle bişey abartmayın falan diyecegine oda tavir yapmış.Makarayı unutup cebinize koymuş olabilirsiniz, insanlık hali. Eşinizin tepkisi çok saçma.
Yok cnm çok market var sorun ceza vermeselerdı bile bidaha asla gitmezdi zatenTürkiye de olsa görevlilere yemin billah çekersiniz inanırlar demek orda işler başka işliyor bı makara için ne demek 1 yıl girmeme cezasi valla alışverişler adamın başına kaldı oradaki dustugunuz durum gerçekten insanı sinirlendirir ama bı sure sonra geçer ya. Sabır lazım. Bişey soylim mi bence sen uzul eşin orda ki olayda seni savunup benim eşim yapmaz böyle bişey abartmayın falan diyecegine oda tavir yapmış.
Benim eşim böyle bana kizdiginda üstüne gidip aman benle konuşmuyor yok bana kızdı nasıl affettiririm kendimi diye düşündüğümde daha beter oluyor. Sende bence stres yapma ben öyle bişey yapmadım de. Konuyu fazla kurcalama bence sonra unutulur.Yok cnm çok market var sorun ceza vermeselerdı bile bidaha asla gitmezdi zaten
Eşim sadece o an onu aramamş olmama kızmış bu yüzden tavr yapmış senin yanında ben olmalıydım dedi bi yerde oda haklıbebek arabasının sağına soluna astıklarımı ödemeden çıktığım çok oldu her seferinde de geri dönüp özür diledim.
sizin durumunuzu yaşasaydım eşime çok kırılırdım dalgınlığa kızıp küsmek çok saçma. hırsızlık yapabileceğinizi düşünüyorsa o daha saçma. niye evlisin o zaman
Evet bende çok dalgınım son günlerde, hiç böyle bir şey başıma gelmedi ama Allah korusun gelir mi gelir dolabı açıp uzun süre bakıyorum ne alacaktım diye sonra aaaa elbise dolabından bir şey alacaktım :)eşin gerçekten kırıcı davranmış muhtemelen yersiz bir şekilde egosu devreye girmiş destek olması gerekirdi mahçup olmuşsunuz zaten bence sen onunla konuşma tavır alTeşekkür ederim insanlık hali işte insan böyle durumlar yaşadığında anlıyo bazı şeyleri eşimin değer yargıları ve bana olan güveni çok kırıcı
Ben de seramik workshopuna gittim,her şey gayet güzel yaptım ettim, aldım yaptığım şeyi geri dönüyorum. Derken telefon çalıyor , çok yakınından ama benim degil. O kadar Çok çaldı ki,acaba benimkinin zili mi değişti diye şöyle bir çantama baktım ki benim telefonumun yanında başka bir telefon ötüyorBir butikte dükkan sahibi kadının telefonunu kendimin sanıp cebime koymuştm eve yaklaşırken farkettim geri götürdüm k.bakmayın dedim. Neden utanayım ki yani insanlık hali benmde kafam bayağ doluydu. Sen kendnden eminsen hiç üzülme.
Yok ben hoş olmayan şeyin içine düştüm, yaptığım hata, yok yüz kızartıcı suç işledim, yok aldatma kadar kötü değil... Yani lafa böyle girince insan çocuk taciz etti falan sanar. Her şeyi anlatmanın bir adabi vardır. Lafa felaket yaşamışsin, yüz kızartıcı suç işlemissin,çok pismanmissin gibi girersen adamın da tepkisi büyük olur tabii ki. Keşke doğal bir şey, 'ay bugün başıma ne geldi' şeklinde anlatsaydi, belki eşinin tepkisi daha farklı olabilirdi..Slm kızlar ben hiç hoş olmayan bi durumun içine düştüm içeriğinden bahsetmiycem ama yüzkızartıcı diyebilirim ama aldatna falan değil belirteyim ben bu durumu kocamla paylaştım ve kocam benimle konuşmuyor beni evde yok sayıyor yüzüme bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?