Lutfen akil verin

Konu eskiden birini sevmesi degil bugun bana bunu soylemesi ve benimle kiyaslamasi siddette var nasil bakmaliyim olaya?

Size zorla sahip olmus bi adamla mi evlendiniz yani o zaman evli degildiniz. Yok sakasiniz siz..

Konu eskiden birini sevmesi degil bugun bana bunu soylemesi ve benimle kiyaslamasi siddette var nasil bakmaliyim olaya?

lutfen sozlerimi yanlis anlmayin; yasamak zorunda birakiltiginiz seylere karsi hassasiyetim buyuk ve muhtemelen kosullarinizi anlayabilecek bilgilere sahip degilim. ancak bugun icin duruma bakarsak - yani ne yazik ki olan oldu dersek - yapmaniz gereken sey dunune odaklanmamaktir bu adamin. ha bosanacaksaniz size yaptiklari icin bosanin. o zaman biz de destekleriz, guc olmaya cabalariz buradan. ama dedigim gibi zaten boyle bir adamla evlendiyseniz mecburiyetiniz vardi - benim anlayamayacagim - bu durumda ayni oranda guclu ayrilmamak icin mecburiyetleriniz de.

Haklisiniz kolay degil bosanmak o yuzden fikir almak istedim ve dertlesmek rahatlamak kimseye anlatilmiyor bunlar ayriligin getirecegi olumsuzluklarida dusunuyorum o yuku kaldirabilir miyim bilmiyorum bu sekilde nasil surer onu da bilmiyorum

Haklisiniz kolay degil bosanmak o yuzden fikir almak istedim ve dertlesmek rahatlamak kimseye anlatilmiyor bunlar ayriligin getirecegi olumsuzluklarida dusunuyorum o yuku kaldirabilir miyim bilmiyorum bu sekilde nasil surer onu da bilmiyorum

dedigim gibi kosullarinizi bilmiyorum. kosullarinizi bilmeden de yargilamak bana cok haince geliyor, Hakkin yar ve yardimciniz olmasini temenni ederim.

konu da fake kokusu aldım ben o kadar acı çeken bir kadın yeni üye olup 07sss diye nick almaz

Kızıda bozmuş nasl itici bi cümledir ya
Bu adamla bu evlilik devam eder diyorsan ben dahada bişey demiyorum

Seni o kızdan çok sevse ne olur? Sen onu sevebilecek misin?

bak o eski sevgilisi akıllı kızmış, benimle birlikte oldu ben artık kirlendim ( senin deyiminle) bu adama mecburum deyip de evlenemiş bu adamla, kapısından kovmuş, gitmiş kendine düzgün bir adam bulmuş, çocuk yapmış. ben artık bakire değilim diye hayatı kendisine zindan etmemiş yani. hayata kaldığı yerden devam etmiş.

Sana zorla sahip olusu,ilk gece dayak yedigin aklina gelmiyoda!o kiz mi cikmiyor aklindan?pess

Evet keske bende onun kadar cesur olabilseydim suan bu durumda olmazdim

konu da fake kokusu aldım ben o kadar acı çeken bir kadın yeni üye olup 07sss diye nick almaz
1. Buraya yeni uye oldum ve derdimi hafifletmek icin akil almak icin yazdim 2. 07 antalyada olmam s de ismimin bas harfi neden inandirici gelmiyo anlamadim bunlar doga ustu seyler mi mantiksiz mi yasadiklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…