Konu eskiden birini sevmesi degil bugun bana bunu soylemesi ve benimle kiyaslamasi siddette var nasil bakmaliyim olaya?Eşinizin cinsiyetçi jargonu dolayısıyla kullanımına şaşırmam ama sizin buraya 'kızı bozdu' gibi bir lisanla bu konuya başlamanızı açıkcası kınadım. İlk olarak da bunu yazmak istedim.
Eşinizin önceden bir başkasını sevmiş olması boşanma sebebi olamaz ama bence eşinizin evlenmeden zorla sizinle beraber olmuş olması başlıca evlenmeme sebebi imiş.
Koşullarınız gereği evlendiğinizi var sayalım, mecburiyetten hani... Bu durumda mecburiyetten evlenen biri kocam eskiden başkasını sevdi diye boşanabilir mi?
Bütün bunlar doğrultusunda bakmanız gereken çok farklı yerler olduğunu vurgulamak istedim.
Evet ailem icin cevre icin sustum kimseye soylemedim ve evlendim pisman miyim evet hemde cokSize zorla sahip olmus bi adamla mi evlendinizyani o zaman evli degildiniz. Yok sakasiniz siz..
Konu eskiden birini sevmesi degil bugun bana bunu soylemesi ve benimle kiyaslamasi siddette var nasil bakmaliyim olaya?
Haklisiniz kolay degil bosanmak o yuzden fikir almak istedim ve dertlesmek rahatlamak kimseye anlatilmiyor bunlar ayriligin getirecegi olumsuzluklarida dusunuyorum o yuku kaldirabilir miyim bilmiyorum bu sekilde nasil surer onu da bilmiyorumlutfen sozlerimi yanlis anlmayin; yasamak zorunda birakiltiginiz seylere karsi hassasiyetim buyuk ve muhtemelen kosullarinizi anlayabilecek bilgilere sahip degilim. ancak bugun icin duruma bakarsak - yani ne yazik ki olan oldu dersek - yapmaniz gereken sey dunune odaklanmamaktir bu adamin. ha bosanacaksaniz size yaptiklari icin bosanin. o zaman biz de destekleriz, guc olmaya cabalariz buradan. ama dedigim gibi zaten boyle bir adamla evlendiyseniz mecburiyetiniz vardi - benim anlayamayacagim - bu durumda ayni oranda guclu ayrilmamak icin mecburiyetleriniz de.
Haklisiniz kolay degil bosanmak o yuzden fikir almak istedim ve dertlesmek rahatlamak kimseye anlatilmiyor bunlar ayriligin getirecegi olumsuzluklarida dusunuyorum o yuku kaldirabilir miyim bilmiyorum bu sekilde nasil surer onu da bilmiyorum
Sana zorla sahip olusu,ilk gece dayak yedigin aklina gelmiyoda!o kiz mi cikmiyor aklindan?pessOncelikle mrb ben yeni evliyim henuz 1 ay bile olmadi mutlu degilim eskiden cok seviyordum bazi seylerine katlandim daha sonra bana zorla sahip oldu ve artik ayrilamazdim evlendik ve nikah gecesi dayagini yedim. Esime cok guvenirdim gecmisini cok temiz anlatmisti ben arastirdm ve buldum 4 senelik birisi olmus ve o kizida bozmus sevmedim falan dedi ama sonra ogrendm ki kapisinda aglamis yalvarmis kizin. Kiz evli ve cocugu var esini bulup onla konusmus evlenme bunla diye daha neler neler bundan dolayi yasadigimiz tartismalarin birinde evliligimizin 1. Haftasinda evet ben o kizi cok sevdm senden cok. ona yalvardm agladim sana yapmadm hic birini dedi gittim bosanma davasi actm sonra baristik beraberiz ama ben hic mutlu deilim ne gecmisini silebiliyorum bana her dokunusunda o kiz aklima geliyo. Ne soyledigi sozleri gercekten onu cok mu sevdi benim icinde biseyler yapar mi diye dusunuyorm. Nede dayagini tekrari olur mu diye? bosanmak istiyorum ama baba evinde sonra ki hayatim nasil olur? icimdeki bu acilar gecer mi? Gecmisi unutup bugune mi bakmaliyim? Nasil unutabilirim gecmisini? Yoksa herseyi goze alip bosanmaliyim?
Evet keske bende onun kadar cesur olabilseydim suan bu durumda olmazdimbak o eski sevgilisi akıllı kızmış, benimle birlikte oldu ben artık kirlendim ( senin deyiminle) bu adama mecburum deyip de evlenemiş bu adamla, kapısından kovmuş, gitmiş kendine düzgün bir adam bulmuş, çocuk yapmış. ben artık bakire değilim diye hayatı kendisine zindan etmemiş yani. hayata kaldığı yerden devam etmiş.
Hepsi aklimda canimi cok acitiyoSana zorla sahip olusu,ilk gece dayak yedigin aklina gelmiyoda!o kiz mi cikmiyor aklindan?pess
3 haftada olanlar bunlar ve biliyorum bi omur gecmez gecmeyecek1 ayin zehir olmus bir omur nasil gecicek ?
1. Buraya yeni uye oldum ve derdimi hafifletmek icin akil almak icin yazdim 2. 07 antalyada olmam s de ismimin bas harfi neden inandirici gelmiyo anlamadim bunlar doga ustu seyler mi mantiksiz mi yasadiklarimkonu da fake kokusu aldım ben o kadar acı çeken bir kadın yeni üye olup 07sss diye nick almaz
Bosanirmisin bilemem ama bari korunda cocuk yapma..Hepsi aklimda canimi cok acitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?