Lutfen akil verin

Kesinlikle.. ve su kisa surede ortaya cikanlar bunlar daha neler var bilmiyorum ailem yok dedi annesi ölms babasi ve abisiylede 10 senedir gorusmuyo belki bundanda biseyler cikacak
ne kadar görüştünüz siz bu adamla?
şu tecavüz olayını biraz açar mısınız?
nasıl oldu nerde oldu?

Bosanirmisin bilemem ama bari korunda cocuk yapma..
Onu terk etmemem icin zorla sahip oldu simdi dava actigim icinde cocuk istiyo zorla tutmak amaci ama cocuk isi imkansiz boyle birinden onunda hayatini mahvedemem benim neolacagim belli deil

Bozmuş ne ya ?? Alla allaaaaa

ne kadar görüştünüz siz bu adamla?
şu tecavüz olayını biraz açar mısınız?
nasıl oldu nerde oldu?
3 haftadir evliyiz bi sene olmadi 10 aydir falan beraberiz evindeydim bilgisayarini karistirdm kizin resimlerini buldum ciplak kamerada soyunmus kiz msn konusmalarinin ekran goruntusunu (ayrica kizi da o resimlerle tehdit ediyomus) bu ne bitti dedim ayrilacagmdan korktu sanirim ve ben istemiyorum diye agladigim halde zorla yapti

İnanmak istemiyorum bu konuyu okumucam bir daha

hiç şikayet etmeyi düşünmedin mi ya
öteki kızada yapmış belli ki aynısını hep yanına kalmış şerefsizin

hiç şikayet etmeyi düşünmedin mi ya
öteki kızada yapmış belli ki aynısını hep yanına kalmış şerefsizin
Evlendikten sonra o kizi tehdit ettigini ogrendim kizla konustum kiz adini bile duymak istemiyorum onun dedin hayati zehir etmis ona kocasini bulmus hep tehdit etmis falan evlendikten sonra da sikayet icin gec kalmistim hatta hersey icin keske kizla evlenmeden once konusma sansim olsaydi

Siz iyimisiniz çok pardon da

Size tecavüz etmiş , siz de kirlendim diye evlenmişsiniz , rica ediyorum biraz okuyun mantıklı olun , size zorla sahip olan insana nasıl sevgiyle bakabiliyorsunuz ?

Nasıl kinlenmez , kızmaz ? Karaktersiz size değer vermeyen insan bu , seven insan sevdiğine zarar verebilir mi ?

Öteki kızı kıskanmanız falan tuhaf , bu insanı sevmenizde çok ilginç , kurtulmak uzaklaşmak için her yolu dememeliydiniz bana kalırsa...

Bir de " bozmak " ne demek...çok çirkin bu kelime , bozuk olan adiliği yapan eşiniz ...

Ben inanmiyorum zorla olduguna. Bastan gayet guzel iliski yasiyorlar sonra mutsuz olunca vay efendim zorla sahip oldu. Zorla sahip olunan biri gider sikayet eder ask evliligi yapmaz.

Ben inanmiyorum zorla olduguna. Bastan gayet guzel iliski yasiyorlar sonra mutsuz olunca vay efendim zorla sahip oldu. Zorla sahip olunan biri gider sikayet eder ask evliligi yapmaz.
Üzerinden atamaz o psikolojiyi insan , bu kadar acı olayı sırf birlikte olduğunu ört bas etmek için söylüyor olabilmesi , korkunç ötesi...

hay allahim nasil bi duruma gidiyoruz anlayamiyorum 1 aylik evlilik dayak hakaret guvensizlik isteksizlik hanzo bi es bu nedir ya nerden buluyosunuz bu tipleri bosan kizim bosan yol yakinken kac kurtul

Üzerinden atamaz o psikolojiyi insan , bu kadar acı olayı sırf birlikte olduğunu ört bas etmek için söylüyor olabilmesi , korkunç ötesi...
Kesinlikle istegimle olmadi gider sikayet eder demis ama bu o kadar kolay degil etseydim neolacakti ki ne degisecekti geri mi gelecekti bekaretim hayir insanlarin bakisi nasil olacakti en azindan evlenirim adim temiz olur diye dusundum

Ask evliligi degil yani evet basta seviyorum taa ki gercek yuzunu gorunceye goruncede gec olmustu ayrica kolay mi oyle sikayet etmek ne degisecekti benim icin giden sey geri gelmeyecekti adim cikacakti ailem vardi ve yikilacaklardi o kadar kolay degil bu evlenirsem adim cikmaz diye dusundum sustum evlenmek icin bekledim

Celladıyla evlenen bir kadın!
Tecavüz, dayak, aldatma, dolandırma...
Listede tek olmayan şey var bir insana yapmadığı, yakındır...
Kaçın, canınızı kurtarın!

Kesinlikle istegimle olmadi gider sikayet eder demis ama bu o kadar kolay degil etseydim neolacakti ki ne degisecekti geri mi gelecekti bekaretim hayir insanlarin bakisi nasil olacakti en azindan evlenirim adim temiz olur diye dusundum

Bu nasıl bir düşünce, nasıl bir yetiştirilme tarzı?
Bir canlı size tecavüz ettiğinde kirlenen şey sizin adınız, kaybettiğiniz namusunuz değildir!
O suçu işleyenin kaybettiği insanlığıdır.
Tecavüzcüleri bizim ülkemizde hapiste bile yaşatmaz diğer suçlular, siz neyin buhranındaydınız bunu yaşarken!
Allahım...
Konunun gerçek olmamasını umuyorum.

Celladıyla evlenen bir kadın!
Tecavüz, dayak, aldatma, dolandırma...
Listede tek olmayan şey var bir insana yapmadığı, yakındır...
Kaçın, canınızı kurtarın!
Haklisin onu yapmayacak biriside degil sirf cevre ve aile diye korkup susup bile bile lades oldum

senin bence en buyuk derdin tecavuzcunle evlenmek nasil ayrilirim diye konu acmaliydin . İsteyerek birlikte oldum sonra ayrilamadim desen anlarim ama zorla sahip oldu evlendim nedir tecavuzcunle evlenerek aklinca namus mu temizledin ya da adina gelecek lekeden mi kurtuldun adam simdi de istese ben evlenmeden once yapmistik der yine ayni hesap isin garibi senden oncekine de zorla yapiyor gercekten icin rahat mi

Oyle ama kimse oyle dusunmuyor yasadigimiz yer turkiye kadin kuyruk sallamasaydi yada bi sefer olmus kim bilir kac kisi olmustur diye dusunurler o an ki psikolojiyle en dogrusunun o oldugunu dusundum.

Zorla sahip olmak nedir ya. İnsanin kocası bile olsa bunu yapmamali. Hayvanlar bile yapmıyor. Bekaretim gitti olan oldu diye bakma olaya. Bakire olmasam biri bana zorla sahip olsa bile ben o kisiden nefret ederdim. Olay bekaret değil. Birini senden cok sevmis olabilir sen uzulme diye saklamista olabilir ama kırıcı bi sekilde bunu ifade etmemeli. Bi ömür gecireceksiniz beraber boyle gecer mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…