Lütfen alay etmeyin

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Merhaba arkadaşlar aslında konu almayacaktım ama kendi kendime aşamadım
Ben kaygı bozukluğu yaşıyorum sekiz yıldır. Bu nedenle de olumsuz şeylerden uzak duruyorum. Mesela hiç haber izlemiyorum. Yıllardır hiç izlemem.
Corona meselesi de nedense beni pek etkilemedi.
Ama eşim geçen komplo teorisi izliyordu. 2012 de yapılan bir çizgifilmle ilgili. Çizgifilmin adı i pet goat. İçerikte her şey var. İlluminati, yeni dünya düzeni vs.
Dünyayı kötü bir gücün yönettiği, başımıza gelenlerden onların sorumlu oldugu ve ileride insanlığı kontrol altına alacakları şeklinde.
Bir sahne beni çok etkiledi. Tek gözlü yaratık gibi bir varlık yeni doğmuş bir bebegin beynini ele geçiriyor. Ysni ileride yeni nesile böyle yapılacak şeklinde bir anlatım. Ben de yeni anne oldugum için çok etkilendim.
Sanki ileride insanlık kontrol altına alınacak. Robot gibi olacağız. Kendim degşl ama bebegim için çk ok endişeleniyorum. Etkisi altından cıkamıyorum. Yetmezmiş gibi bir de deep web diye birşey varmış bunu öğrendim. İstemsizce oldu yoksa asla araştırmam. Bu da beni korkuttu.
Çok karısık anlattım çünkü eşim kk ya girmemi istemiyor. Acele ile yazıyorum.
Sizlerin destegi ve olumlu yorumlarınıza çık ihtiyacım var sevgili hanımlar :(

Bacım bu dediklerin bundan 14 yıl öncede yazılıp çiziliyordu. 21 Aralıkta kıyamet kopacak dediler, aman işte meteor düşecek dediler... Her duyduğuna inanma gözünü sevem. Herşeyi düşünerek yaşarsak su içmekten bile korkarız boğazımızda kalır diye.. Allah ne yazdıysa onu yaşarız. Ondan gelene de razıyız.

Bacım bu dediklerin bundan 14 yıl öncede yazılıp çiziliyordu. 21 Aralıkta kıyamet kopacak dediler, aman işte meteor düşecek dediler... Her duyduğuna inanma gözünü sevem. Herşeyi düşünerek yaşarsak su içmekten bile korkarız boğazımızda kalır diye.. Allah ne yazdıysa onu yaşarız. Ondan gelene de razıyız.
Hepsini teoride kabul ediyorum ama hayatıma geçiremiyorum ya

Her şeyi yaratan Allah her şeyin onun elinde olduğunu ve ondan geldiğini bildiğin sürece korkmana gerek yok bu ilimunati tek göz yeni dunya düzeni tamamen algı meselesi teknoloji çok ilerde olmamasına rağmen insanları korku ile etki altına alıyorlar .. teknoloji çok ilerde olsa coronoya bu kadar yenilmezdi dünya işte bu kadar aciz insanlar böyle düşün :) bunları dusunme birde hayat kısa ölüm denen gerçek var hatta o izlediğim herşeyden daha gerçek o ölüm gerçekleşmeden mutlu olmaya bak

En son olan İstanbul depreminden sonra yaklaşık 2 ay depresyona girdim 7 kilo verdim sıkıntıdan ağzıma sudan başka bişey alamıyordum herşey midemi bulandırıyordu. Ölüm korkusu sardı dört yanımı gelecek kaygısıyla tutuştum ne olacak bu insanlığın sonu ne yapcağız diye her gün ağlak ağlak dolandım durdum insanlar neyin var diye sorsa bilmiyorum diyip hüngür hüngür ağlardım. Zamanla geçiyor takmamaya düşünmemeye çalış. Dönem dönem her insanın yaşayabileceği bir his. Üzülme herşey olacağına varır.

Her şeyi yaratan Allah her şeyin onun elinde olduğunu ve ondan geldiğini bildiğin sürece korkmana gerek yok bu ilimunati tek göz yeni dunya düzeni tamamen algı meselesi teknoloji çok ilerde olmamasına rağmen insanları korku ile etki altına alıyorlar .. teknoloji çok ilerde olsa coronoya bu kadar yenilmezdi dünya işte bu kadar aciz insanlar böyle düşün :) bunları dusunme birde hayat kısa ölüm denen gerçek var hatta o izlediğim herşeyden daha gerçek o ölüm gerçekleşmeden mutlu olmaya bak
Allah razı olsun işte böyle birkaç cümle duymaya ihtiyacım var

En son olan İstanbul depreminden sonra yaklaşık 2 ay depresyona girdim 7 kilo verdim sıkıntıdan ağzıma sudan başka bişey alamıyordum herşey midemi bulandırıyordu. Ölüm korkusu sardı dört yanımı gelecek kaygısıyla tutuştum ne olacak bu insanlığın sonu ne yapcağız diye her gün ağlak ağlak dolandım durdum insanlar neyin var diye sorsa bilmiyorum diyip hüngür hüngür ağlardım. Zamanla geçiyor takmamaya düşünmemeye çalış. Dönem dönem her insanın yaşayabileceği bir his. Üzülme herşey olacağına varır.
Geçmesine sevindim. Aynen bu hislere kapılıyorum ve bebegim için korkuyorum. Aslında zamanla azalacağını biliyorum. Ama şuan desteğe ihtiyacı m var

Back
X