Lütfen alay etmeyin

Bacım bu dediklerin bundan 14 yıl öncede yazılıp çiziliyordu. 21 Aralıkta kıyamet kopacak dediler, aman işte meteor düşecek dediler... Her duyduğuna inanma gözünü sevem. Herşeyi düşünerek yaşarsak su içmekten bile korkarız boğazımızda kalır diye.. Allah ne yazdıysa onu yaşarız. Ondan gelene de razıyız.
EVUqre3XYAAhqvR.webp

Bahsettiğiniz videonun yapımcıları spiritüalizm destekçileri, kendi inançlarını Mesih'in gelişiyle harmanlayarak bir video hazırlamışlar. 7-8 sene önce ben de Illuminati'yle ilgili şeyler okurdum... Eski günler... Modası hala devam demek ki

Ben de kaygi bozuklugu yok. Ancak ben de 1984 kitabini sonuna kadar okuyup bitiremedim, cok etkilenmistim. Adeta bu gunler anlatiliyordu sanki. Ancak bunlari dusunerek yasami zorlastirmanin anlami yok diye dusunuyorum. Tipki dunyada iyilerin oldugu gibi kotulerin de olmasi gibi. Kotuler var diye yasamdan vazgecemeyiz oyle degil mi? Bir suru komplo teorileri var. Dogru mu degil mi bilmiyorum ama tek bildigim bunlari dusunurek yasami cehenneme cevirmenin anlami yok bence.

Son düzenleme:
Konu sahibi, ben ne zaman kendimi kotu hissetsem Rabbim bana yeter derim rahatlarim. Dunya zaten cok da guzel bir yer degil. Aslinda guzel, hatta mukemmel bir yer. Ama dunyayi mahveden, yasanmayacak hale getiren bizleriz. Egolarimiz, kisisel hirslarimiz, cahilliklerimiz, gozumuzun acligi, bencilliklerimizle bize sunulan cenneti cehenneme ceviriyoruz. Dunya boyle bir yer. Bunu yapanlar da bizleriz. Ama kaygiyla da yasanmaz ki. Kabul etmeyi ogrenmek lazim. Oglum karanliktan korkuyorum diye yalniz yatmaktan korkardi. Ama aydinlik olmasi icin karanliga da ihtiyac var. Bu dunya zıddı ile var. Kabullenmek gerek. Rabbim bize yeter. Korkma.

Ben de kaygi bozuklugu yok. Ancak ben de 1984 kitabini sonuna kadar okuyup bitiremedim, cok etkilenmistim. Adeta bu gunler anlatiliyordu sanki. Ancak bunlari dusunerek yasami zorlastirmanin anlami yok diye dusunuyorum. Tipki dunyada iyilerin oldugu gibi kotulerin de olmasi gibi. Kotuler var diye yasamdan vazgecemeyiz oyle degil mi? Bir suru komplo teorileri var. Dogru mu degil mi bilmiyorum ama tek bildigim bunlari dusunurek yasami cehenneme cevirmenin anlami yok bence.
Siz yazınca aklıma geldi. O kitabı ben de okumuştum ama bu derece etkilemedi. Bu sefer beni çok etkileyen başka,bir şey var ama çözemedim. Belkş anne olmam

Back
X