Lütfen alay etmeyin

Bunlar yeni söylenen şeyler değil, senelerdir var böyle videolar. Etkilenmiş olabilirsiniz ama inanın kafaya takacağınız bir konu değil.

Başka şeyler düşünün, açın bir komedi ya da aile temalı film izleyin, sakinleştirici müzikler dinleyin, inançlı iseniz dua edin.

Etkilendiğiniz şeyleri unutmaya çalışın.

En sevdiğim dizilerden biridir. Ama ilk üç sezondan aldığım zevki devamından alamadım maalesef. Yine de izlemenizi tavsiye ederim.

Bu tarz seviyorsanız, love,death and robots tavsiye edebileceğim dizilerden.

Ben böyle gizem, bilim kurgu, gerilim tarzında yapımlara bayılıyorum.

Not: Konu sahibi bu dizi tavsiyeleri size değil.
Hemen dizi tavsiyesi alabilirim desem konu dışı olucak ama elde olanları tükettim tam bir dizi manyağı olduğum için en son lucifer mindhunter izledim onlar da bitince kalakaldım değişik dizi tavsiyelerine açığım :confused:

Hemen dizi tavsiyesi alabilirim desem konu dışı olucak ama elde olanları tükettim tam bir dizi manyağı olduğum için en son lucifer mindhunter izledim onlar da bitince kalakaldım değişik dizi tavsiyelerine açığım :confused:

Criminal, gerilim, gizem ortaya karışık yazıyorum o zaman, çoğunu izlemiş olmanız muhtemel. Broadchurch, Dark, %3, Alias Grace, The Mire, The Haunting of Hill House, Unbelievable, Criminal serisi, malum platformdan aklıma ilk gelenler bunlar. En son sırf Almanca dil seçeneği var diye Perfume ve Freud’u izledim. Beklentimin biraz altında kaldıklarını söyleyebilirim.

Ben mindhunter’ı izlememiştim, listeye aldım, başkaca önerilerinize de açığım.

Ben yeni doğu m yaptigimda 2hafta sonra annem gitti evde yalnızdım
O dönem müge anlı da korkunç çocuk ölümleri vardı çok etkilenmiştim
Keşke doğurmasaydım nasıl koruyacağım diye uzun bi süre kedime gelemedim
Sonra geçiyor gucleniyorsun2
Beni anlıyorsunuz ama degil mi? Evet bende de o his var. Böyle bir dünyada nasıl oldu da cocuk getirdim. Benden sonra onu kim koruyacak.

İnternette google dısında sapık,hırsızların vs bütün tehlikeli işlerin döndüğü ayrı bir yer.

valla gulmelik konu. kim bizim poposu kakalı bebeklerimizin beynini naapsın allaşkına.
hepsi hormon bunların.
hormon dedim de mormonlar diye bi tarikat da var onu da araştırın şaşarsınız.

valla gulmelik konu. kim bizim poposu kakalı bebeklerimizin beynini naapsın allaşkına.
hepsi hormon bunların.
O tarikatı biliyorum. Alanım geregi. Ama espiri yapayım derken saçmalamışsınız. Teorilerle ilgili bi araştırma yapmadıysanız zaten böyle düşünmeniz normal. dünyanın zenginliği yüzde beş gibi bir azınlığın elinde. Yüzde doksan bes sussun diye onları aptallaştırmak hiç de saçma degil. Kaldı ki ben saçmalıyorum diyelim. Anksiyete oldugumu belirttim. Gülmelşk bir konu bile olsa biraz vicdanı plan bir insamn komik bile bulsa es geçer. gülmek ve alay etmek ise anlayışsızlıktır. İnsani bir tavır degil

hepsi hormon bunların.
O tarikatı biliyorum. Alanım geregi. Ama espiri yapayım derken saçmalamışsınız. Teorilerle ilgili bi araştırma yapmadıysanız zaten böyle düşünmeniz normal. dünyanın zenginliği yüzde beş gibi bir azınlığın elinde. Yüzde doksan bes sussun diye onları aptallaştırmak hiç de saçma degil. Kaldı ki ben saçmalıyorum diyelim. Anksiyete oldugumu belirttim. Gülmelşk bir konu bile olsa biraz vicdanı plan bir insamn komik bile bulsa es geçer. gülmek ve alay etmek ise anlayışsızlıktır. İnsani bir tavır degil

@Karamellasepeti ve swnin gibi insanları Allaha havale ediyorum. Daha farklı şeyler yazardım ama ban sebebi bilr degilsiniz
sana asla kötü bir şey söylemedim şu zamana kadar şu forumda, doğumunu takip edip yazmıştım , hatta lohusalığın da etkisiyle açtığın abartılı konularında da destek oldum.başka birisinin yazdığı mesaja esprili bir yanıt verdim sana bile değildi o yanıt yazdığı yorumla alakalı bir capsti.senin konun da bana oldukça saçma ve komik geldi açıkçası ve ciddiyeti bozmamak konunu dağıtmamak adına cevap yazmadım arkadaşlar yazmış.Hemen beddua hemen beddua hem de sebepsiz yere, ben sana aynı şekilde karşılık vermiyorum çünkü herkes kalbinin ekmeğini yer ve beddua sahibini bulur hem de haksız bir şekilde karşıya edilen beddua çok güzel döner inanıyorum.Gerçekten bazı insanlara anlam veremiyorum, psikolojik sorunlarınız varsa gidin tedavi olun burda insanları gereksizce suçlayıp kalp kıramazsınız.Ve seni görmezden geliyorum, iyi niyetimi hak edenlerle paylaşırsam belki bi faydam dokunur.

Kasmayın bu kadar her zaman dünya da söz sahini olan zengin elit bir kesim olacaktır. Bunda yanlış bir sey yok parayi veren düdüğü çalar. Susturacak olsalar coktaaann sustururlardı

Merhaba arkadaşlar aslında konu almayacaktım ama kendi kendime aşamadım
Ben kaygı bozukluğu yaşıyorum sekiz yıldır. Bu nedenle de olumsuz şeylerden uzak duruyorum. Mesela hiç haber izlemiyorum. Yıllardır hiç izlemem.
Corona meselesi de nedense beni pek etkilemedi.
Ama eşim geçen komplo teorisi izliyordu. 2012 de yapılan bir çizgifilmle ilgili. Çizgifilmin adı i pet goat. İçerikte her şey var. İlluminati, yeni dünya düzeni vs.
Dünyayı kötü bir gücün yönettiği, başımıza gelenlerden onların sorumlu oldugu ve ileride insanlığı kontrol altına alacakları şeklinde.
Bir sahne beni çok etkiledi. Tek gözlü yaratık gibi bir varlık yeni doğmuş bir bebegin beynini ele geçiriyor. Ysni ileride yeni nesile böyle yapılacak şeklinde bir anlatım. Ben de yeni anne oldugum için çok etkilendim.
Sanki ileride insanlık kontrol altına alınacak. Robot gibi olacağız. Kendim degşl ama bebegim için çk ok endişeleniyorum. Etkisi altından cıkamıyorum. Yetmezmiş gibi bir de deep web diye birşey varmış bunu öğrendim. İstemsizce oldu yoksa asla araştırmam. Bu da beni korkuttu.
Çok karısık anlattım çünkü eşim kk ya girmemi istemiyor. Acele ile yazıyorum.
Sizlerin destegi ve olumlu yorumlarınıza çık ihtiyacım var sevgili hanımlar :KK43:
Dünyayı kötü bir güç yönetmiyor ve başımıza gelen herşeyden atalarımız ve biz sorumluyuz. İnsanoğlu aç gözlü ve doyumsuz. İnsanlığı kimse kontrol altına almayacak çünkü 40.000 yıldır birbirimizi almaya çalışıyoruz ve savaşıyoruz, olmuyor. Robotlar bizi ele geçirmeyecek çünkü gelecekte de para için kullanacağız onları ve sürekli müdahale altında olacaklar. Bunlar distopya ve komplo teorileri, insanlar böyle şeyleri uydurmaya ve süsleyip püsleyip yaymaya bayılır. Covidle ilgili bir sürü komple teorileri atıldı ama yıllar önce 5 akademisyenin yarasalardan bu virüsün geçeceğine dair makalesi çıktı mesela. Ama büyük dayım emekli maaşı vermemek için Amerika çıkardı diyor 😄 herkese inanırsak bittik. Eski bir anksiyete hastası olarak size önerim kendinize mola vermek. Yarım saat bile olur. Sakin bir müzik eşliğinde , rahatça oturup beyninizin sizi kaosa sürüklediğini böyle şeyler olmadığını ve olmayacağını,ailenizin güvende olduğunu düşünün. Lütfen kötü niyetli bu insanların sizi yenmesine izin vermeyin.

sana asla kötü bir şey söylemedim şu zamana kadar şu forumda, doğumunu takip edip yazmıştım , hatta lohusalığın da etkisiyle açtığın abartılı konularında da destek oldum.başka birisinin yazdığı mesaja esprili bir yanıt verdim sana bile değildi o yanıt yazdığı yorumla alakalı bir capsti.senin konun da bana oldukça saçma ve komik geldi açıkçası ve ciddiyeti bozmamak konunu dağıtmamak adına cevap yazmadım arkadaşlar yazmış.Hemen beddua hemen beddua hem de sebepsiz yere, ben sana aynı şekilde karşılık vermiyorum çünkü herkes kalbinin ekmeğini yer ve beddua sahibini bulur hem de haksız bir şekilde karşıya edilen beddua çok güzel döner inanıyorum.Gerçekten bazı insanlara anlam veremiyorum, psikolojik sorunlarınız varsa gidin tedavi olun burda insanları gereksizce suçlayıp kalp kıramazsınız.Ve seni görmezden geliyorum, iyi niyetimi hak edenlerle paylaşırsam belki bi faydam dokunur.
Kusura bakma da bunca zaman söylememiş olman şuan alay ettigin gerçeğini değiştirmez. Ben de burada ucuk birçok konu görüyorum ama kimse ile alay etmiyorum. Çünkü bu tarz kişilerin en son maruz kalmak istediği budur.
Psikolojik sorunlarım var diye burada konu açıp insanlardan moral alma hakkım olmuyor mu. Kaldı ki sürecimi bile bilmiyorsun. Neyse

M Melahatabla eşim son 2 yılın yarısında evde yoktu. İki çocuğumla çalışıyordum yalnızdım ve geceleri uyumak zorundaydım. Bu süre zarfında bütün vesvelerden uzak kalmak için gece çocukları uyutunca hiç tv açmadım hemen yattım, korku filmi falan yıllardır izlemem. İyi düşün, iyi olsun. Bol bol dua ve olumlama. Öyle her izlediğine ve duyduğuna da inanma. Gönlünü ferah tut yani, herkese ne olacaksa sana da o olacak

cevap verme, kendi içinde sorunlarını halletmesi gereken ama asla halletmeyen biri
Kaygı bozukluğunu aşırı endişeyi anlayabilirim. Kaygı bozukluğu olan insan şey diyebilir mesela virüs dünya nüfusunun %50sini etkileyecekmiş ölüm iranları yükselecekmiş mutasyon gecirip çocukları etkileyecekmiş çocuğum icin endiseleniyorum. Ya da ülkemizin durumu hiç iyi değil dilar yükseliyor beş seneye kalmaz işssiz kalıcaz diye (siyaset olarak demiyorum) ama konu sahibininki ne bileyim garip...

Back
X