Lütfen alay etmeyin

E bundan sonra da araştırmayın, düşünmeyin işte. Korku merakı da tetikler kurcalamayın, konuşmayın mesela zamanla aklınızdan çıkar. Bahsedildiği gibi çok büyük güçler bir şeyler yapacaksa zaten biz bireysel olarak karşı koyamayız. Cidden bu konular yüzünden iyice paranoyak olanlar oluyor. Şimdiyi güzel yaşamaya odaklanın. 😊
Eşim izlerken denk geldim yoksa haber bile izlemem

Türk basınına yansımasa da son 3 aydır dünyada çok farklı gelişmeler var. Ama korkmayın iyi şeyler oluyor. Yıl sonuna doğru tüm dünya bu gelişmelerin etkisini fark etmeye başlayacak.
Ben daha çok yabancı kaynakları takip ediyorum. Evet bir çok şey komplo teorisi değil ama her şey de doğru değil. Her duyduğunuza inanmayın.
Doğru ile yanlışı ayırt etmek çok zor , çünkü herkes algı oluşturma derdinde.
Robotlaşmak konusunu çok da gözünüzde büyütmeyin. 20 sene önce "akıllı telefonlarla " ilgili bugün yaptıklarımızı biri anlatsa ""hayırrrr"" derdik muhtemelen. Ama bugün tüm özgürlüğümüzü gönüllü olarak teslim etmedik mi teknolojiye? Hatta değil itiraz etmek telefonlarımızın bir üst modeli çıkınca koşa koşa yenilemiyor muyuz?
Çip de takılsa koşar sıraya girer çoğumuz.
Hatta benimki şu marka diye hava atarız.
Size söyleyeceğim tek bir şey var.
Çok fazla düşünmeyin ve AKIŞINA BIRAKIN.
Korktuğunuz şeyler dünya tarihinde hep vardı.
Her devir kendi firavunlarını yaratır.
Bu devrin firavunları daha gizli saklı olsa da bakın insanlık bir şekilde devam ediyor.
Emin olun kim ne plan kurarsa kursun su akar ve yolunu bulur.

Benim eşim de bu araştırmaları cok yapar ilimunatu komplo teorileri falan gelir bana da anlatir iste en son bu coronanin bilincli yapildigini insanlara cip takmak icin zemin hazirladiklarini falan ola ki dogru bunlar beni korkutmuyor
Beni korkutan durum ve bence daha vahim olani insanlarin vicdansizligi nasil kundaktaki bebeye tecavuz ediliyor nasil minik bedenler oldurulebiliyor nasil o masum hayanlara iskence ediliyor insanlar nasil bu kadar vicdansiz nasil kötü olabiliyor ki bu kotuluk azalmayacak daha da kotuye gidecek kıyamet alametleri bunlar çünkü.. ben de endiseleniyorum cocuklarimi pis insanlardan nasil koruyacagim sapıklardan vicdansizlardan hep dua ederim Allah iyi insanlarla karsilastirsin die..sizin yasadiginiz endiseyi anliyorum bende yasiyorum ama dedigim taraftan gelecekleri icin guvenlikleri icin endiseleniyorum.
Yani sizin endişeleriniz yersiz demiyorum... ama sizi korkutan seyleri dusunmekten vazgecin nasil olacak bilmiyorum kelin ilaci olsa misali ben kendimi vazgecirrdim dusunmemeye calisiyorum temkinli olmaya calisiyorum ve sadece dua ediyorum Allah yardimcimiz olsun

Benim eşim de bu araştırmaları cok yapar ilimunatu komplo teorileri falan gelir bana da anlatir iste en son bu coronanin bilincli yapildigini insanlara cip takmak icin zemin hazirladiklarini falan ola ki dogru bunlar beni korkutmuyor
Beni korkutan durum ve bence daha vahim olani insanlarin vicdansizligi nasil kundaktaki bebeye tecavuz ediliyor nasil minik bedenler oldurulebiliyor nasil o masum hayanlara iskence ediliyor insanlar nasil bu kadar vicdansiz nasil kötü olabiliyor ki bu kotuluk azalmayacak daha da kotuye gidecek kıyamet alametleri bunlar çünkü.. ben de endiseleniyorum cocuklarimi pis insanlardan nasil koruyacagim sapıklardan vicdansizlardan hep dua ederim Allah iyi insanlarla karsilastirsin die..sizin yasadiginiz endiseyi anliyorum bende yasiyorum ama dedigim taraftan gelecekleri icin guvenlikleri icin endiseleniyorum.
Yani sizin endişeleriniz yersiz demiyorum... ama sizi korkutan seyleri dusunmekten vazgecin nasil olacak bilmiyorum kelin ilaci olsa misali ben kendimi vazgecirrdim dusunmemeye calisiyorum temkinli olmaya calisiyorum ve sadece dua ediyorum Allah yardimcimiz olsun
Aminn o konular da ara ara yoklar veni zaten :(

Türk basınına yansımasa da son 3 aydır dünyada çok farklı gelişmeler var. Ama korkmayın iyi şeyler oluyor. Yıl sonuna doğru tüm dünya bu gelişmelerin etkisini fark etmeye başlayacak.
Ben daha çok yabancı kaynakları takip ediyorum. Evet bir çok şey komplo teorisi değil ama her şey de doğru değil. Her duyduğunuza inanmayın.
Doğru ile yanlışı ayırt etmek çok zor , çünkü herkes algı oluşturma derdinde.
Robotlaşmak konusunu çok da gözünüzde büyütmeyin. 20 sene önce "akıllı telefonlarla " ilgili bugün yaptıklarımızı biri anlatsa ""hayırrrr"" derdik muhtemelen. Ama bugün tüm özgürlüğümüzü gönüllü olarak teslim etmedik mi teknolojiye? Hatta değil itiraz etmek telefonlarımızın bir üst modeli çıkınca koşa koşa yenilemiyor muyuz?
Çip de takılsa koşar sıraya girer çoğumuz.
Hatta benimki şu marka diye hava atarız.
Size söyleyeceğim tek bir şey var.
Çok fazla düşünmeyin ve AKIŞINA BIRAKIN.
Korktuğunuz şeyler dünya tarihinde hep vardı.
Her devir kendi firavunlarını yaratır.
Bu devrin firavunları daha gizli saklı olsa da bakın insanlık bir şekilde devam ediyor.
Emin olun kim ne plan kurarsa kursun su akar ve yolunu bulur.
Bakın aslında harfi harfine sizin fibi düşünüyorum. Ama içimdeki bu kaygıya engel olamıyorum sanki hazır olmadığımız bir değişimbir anda olacak gibi .

Amaaan her dönem başka bir şeyden korkuyoruz bir daha hayat eskisi gibi olmayacak diyoruz, bir daha eskisi gibi bir insan olamam diyoruz. Sonra bir bakıyoruz aradan aylar geçmiş, her şey unutulmuş, biz hala aynı biziz.
Unutacaksın, çıkacak bir şekilde aklından.
Aksi mümkün mü?

Amaaan her dönem başka bir şeyden korkuyoruz bir daha hayat eskisi gibi olmayacak diyoruz, bir daha eskisi gibi bir insan olamam diyoruz. Sonra bir bakıyoruz aradan aylar geçmiş, her şey unutulmuş, biz hala aynı biziz.
Unutacaksın, çıkacak bir şekilde aklından.
Aksi mümkün mü?
Cık haklısınız

Şuan var olan pandemiden etkilenmeyip cizgi fillmin canavarindan etkilenmeniz 😰 acilen doktora gidin bence.

Şuan var olan pandemiden etkilenmeyip cizgi fillmin canavarindan etkilenmeniz 😰 acilen doktora gidin bence.
Bahsettigim çizgifilmin içinde gerçekleşen bazı şeyler sonraki yıllarda gerçek oluyor.
Cocugumda hep cinler, insanüstü varlıklarla korkutuldum. Bu nedenle böyle şeyleri ne zaman duysam görsem bir etki altında kalıyorum. Ölüm konusunda ise teslimiyetçi olabiliyorum. Elimden geleni yapıp gerisini allaha bırakıyorum. Ki tam üç ay bebegimle evde kaldım.
Ayrıca ne zaman tedavi görmem gerektigini de biliyorum. Normal hayatımı sürdürebiliyprum.

Size bu konuda diyebileceğim tedavi olunuz... kaygı bozukluğunuz sizi, yaşamınızı hatta ailenizin yaşamını etkileyecek duruma gelmiş. Bu şekilde bekleyerek kendinize eziyet etmeyı bırakın bir an önce tedavi olun iyi geceler...
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Daha önce tedavi oldum. Şuan normal hayatıma devam edebiliyorum. Ve eşimle paylaşmak dısında kimsenin hayatını etkilemiyorum.

Bahsettigim çizgifilmin içinde gerçekleşen bazı şeyler sonraki yıllarda gerçek oluyor.
Cocugumda hep cinler, insanüstü varlıklarla korkutuldum. Bu nedenle böyle şeyleri ne zaman duysam görsem bir etki altında kalıyorum. Ölüm konusunda ise teslimiyetçi olabiliyorum. Elimden geleni yapıp gerisini allaha bırakıyorum. Ki tam üç ay bebegimle evde kaldım.
Ayrıca ne zaman tedavi görmem gerektigini de biliyorum. Normal hayatımı sürdürebiliyprum.
Esiniz neden bunu size yapıyor? Takintilisiniz ve ustune ustluk distopyalar izliyor. Birde deep webe girdim girdi deyin tam olsun. Esinize kızın bence

Eşim izlerken denk geldim yoksa haber bile izlemem
Haber bile izlemediğiniz belli kusura bakmayın ama. Ben şimdi 27 yaşındayım,lise 3teydim galiba bunları duyup araştırdığımda. Yeni öğrendiğiniz daha doğrusu öğrenemediğiniz bişey için bide insanlara akıl vermişsiniz araştır vs diye. Merak etmeyin illuminati varsa bile bizimle işleri olduğunu pek sanmıyorum. Robotlar mobotlar gelince ne olcak ? Zamanında evlere bilgisayarları istemiyormuş insanlar dünyayı ele geçirecekler diyehahahah o hesap galiba sizinde. Fazla tepkiler vermeyin. Bunun annelikle çocukla filan alakası yok. Herkesin çocuğu var,herkesin korkuları var sizinki saçma. Ölüm korkusu,gelecek korkusu vs olsa tamam haklısınız deriz. Deep Web’e girmeyin sakın. Eşinizde girmesin. Ben ünideyken merak edip girmiştim orda cidden psikolojiniz bozulur. Benim bile gözümden giymeyen şeyler var hala.

Esiniz neden bunu size yapıyor? Takintilisiniz ve ustune ustluk distopyalar izliyor. Birde deep webe girdim girdi deyin tam olsun. Esinize kızın bence
Eşim kaygımın bu boyutunu bilmiyordu, böylelikle e öğrendi. Bir yıllık evliyiz. Diğer konularda dikkat ediyordu. Ama yine de anksiyete konusunu bildiği için bence dikkatli olması gerekirdi. Hayır girmedim. O da girmedi. Bu konulardan uzaklaşmak için nette takılayım dedim karşıma ilk çıkan bu oldu :D

Eşim kaygımın bu boyutunu bilmiyordu, nöyleşkle öğrendi. Bir yıllık evliyiz. Diğer konularda dikkat ediyordu. Ama yine de anksiyete konusunu bildiği için bence dikkatli olması gerekirdi. Hayır girmedim. O da girmedi. Bu konulardan uzaklaşmak için nette takılayım dedim karşıma ilk çıkan bu oldu :KK70:
Cekiyorsun şuan demek 😂 iyi düşün iyi olsun diyelim

Back
X