Yazık yaYaklaştırmıyor ki yanına. Nasıl korktuysa 5m yaklaşınca deli gibi kaçıyor.
Veteriner çağırsam gelir mi sizce buraya? Öyle bir durum var mı veterinerlerde?Yazık ya
Peki ne olacak şimdi ?
Bir daha arayın beyaz masayı sizi bekliyorum neredesiniz diye Kızın gerekirse
Hiçbir şey yemedi. Susamış biliyorum ama su bile içmiyor. Çok moralim bozuk ya.Korktuysa yüksek ihtimalle kaçar yanınıza yaklastirmaz kihiç bir şey yemedi mi verdikleeinizden? Yazık hayvan ne hale gelmiş ya
Ya ülkede böyle durumlarda basvurabilecegimiz adam akıllı bir kurum da yok ki. İnsan böyle durumla karşı karşıya kalınca ne yapacağını da bilemiyor. sadece üzülmek ve ne yapabilirim diye dusunmekten başka bir şey gelmiyor elden. Şu olaylara bir el atacak , hayvanları koruyup kollayacak adam gibi bir hizmet olsa ülkemizde!Hiçbir şey yemedi. Susamış biliyorum ama su bile içmiyor. Çok moralim bozuk ya.
Nasıl canı yanıyorsa artıkHiçbir şey yemedi. Susamış biliyorum ama su bile içmiyor. Çok moralim bozuk ya.
Ankarada’yım. Nasıl ulaşabilirim acaba?hayvan derneklerine ulaşılabilir mi acaba? Haytap sohayko filan. Hangi şehirdesiniz?
Barınağa göndermek istemiyorum. İyi bakacaklarını düşünmüyorum. Arabam olmadığı için yarın oturduğum semte veteriner çağırmayı deneyeceğim. Tabii ölmezseYa ülkede böyle durumlarda basvurabilecegimiz adam akıllı bir kurum da yok ki. İnsan böyle durumla karşı karşıya kalınca ne yapacağını da bilemiyor. sadece üzülmek ve ne yapabilirim diye dusunmekten başka bir şey gelmiyor elden. Şu olaylara bir el atacak , hayvanları koruyup kollayacak adam gibi bir hizmet olsa ülkemizde!
Ya lütfen face e resim atın cekmedinzmi hiç? Gönüllü hayvansever çıkar yardımcı olurlar aracı olan insanlar vardr illakiBarınağa göndermek istemiyorum. İyi bakacaklarını düşünmüyorum. Arabam olmadığı için yarın oturduğum semte veteriner çağırmayı deneyeceğim. Tabii ölmezse
Sosyal medya kullanmıyorum. Kullandığım bir burası var. Burada da paylaştım zaten. Veterinerlerin böyle bir hizmeti olduğunu, gelip bakmak gibi, bilmiyordum. Ki köpek yanına yaklaştırmıyor hiçbir şekilde.4 bacağı kesilmiş ve malesef ölen minicik kopekten sonra okuduğum bu konu. En başından yardımcı olmaliydnz evet bugün bayram açık veteriner olmayabilir ama nöbetci veternr mutlaka vardr netten arastrp arayablrdnz. Yada Facebook'a 2 dk da resim atablrdnz çevrede illaki aracı olan hayvanseverler vardr yardmci olurlardı. Ben çok yaptm öyle resm atıp yardm istedm yardım aldm. Yani ağlayıp sizlansanzda hayvancagz şuan o acısıyla ortalıkta dolanıp duruyor.
ankaradaymissnz patilikoy sayfası var volkan bey yardımcı olabilir belki köpeğin yeri belliyse faceden patilikoy sayfasına özelden mesaj atın yada volkan beye yada eşine farketmz yardımcı olurlar diye düşünüyorumAnkarada’yım. Nasıl ulaşabilirim acaba?
Ya hiçbir sosyal medya hesabım yok ki. Sadece burası var. Bir de whatsapp kullanıyorum.Bugun bayram belediyede görevli veteriner Yok bulunduğunuz bölgede illaki gönüllü vardır bu tip durumlarda fotoğraf çekip gönüllülerden destek isteyeceksiniz
Bana at özelden bölgeni telefonunu lütfen hava sıcak hayvan yaralı kurtlanırYa hiçbir sosyal medya hesabım yok ki. Sadece burası var. Bir de whatsapp kullanıyorum.
Mahallede dolanıyor. Şimdi çıksam bulabilirim sanıyorum. İlgilenirler mi şu an acaba?ankaradaymissnz patilikoy sayfası var volkan bey yardımcı olabilir belki köpeğin yeri belliyse faceden patilikoy sayfasına özelden mesaj atın yada volkan beye yada eşine farketmz yardımcı olurlar diye düşünüyorum
Bıçok yaralı köpekle ilgilendiklerini görüp takip ettim sayfalarında ilgilenirler diye düşünüyorum bi sayfalarına bakıp numaraları varsa alicmMahallede dolanıyor. Şimdi çıksam bulabilirim sanıyorum. İlgilenirler mi şu an acaba?
BekliyorumBıçok yaralı köpekle ilgilendiklerini görüp takip ettim sayfalarında ilgilenirler diye düşünüyorum bi sayfalarına bakıp numaraları varsa alicm
Sayfalarinda yanıt verme oranı yüksek yazıyor sayfaya mesaj atıp görüşün cevaba göre köpeğe bakarsnz insallah yardmci olurlar.Bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?