Ahhh hayır yaBarınaklarında hali malum Ne yazıkkiDilerim tekrar karşılaşırsınız ya da sizin gibi duyarlı ,vicdan sahibi birine denk gelir yavrucak .Çoğu veteriner acil müdaheleleri ücretsiz yapıyor .Dün 4 ayağıda insan bedenindeki canilerce kesilen yavrucağı gördüğümden beri ben de insan olmaktan utanıyorum
Sokağı dolaştım yok. Veterinere götürecektim yakınlarda veteriner yok. Arabam da yok. Barınaktaki diğer hayvanlar zayıf olduğu için zarar verebilir. Zaten o klinik midir nedir ne zımbırtıysa onun gelip arayacağını falan da sanmıyorum. Çok çaresiz kaldım ya. Üzüntüden mideme kramplar girdi.Barınaklarında hali malum Ne yazıkkiDilerim tekrar karşılaşırsınız ya da sizin gibi duyarlı ,vicdan sahibi birine denk gelir yavrucak .Çoğu veteriner acil müdaheleleri ücretsiz yapıyor .Dün 4 ayağıda insan bedenindeki canilerce kesilen yavrucağı gördüğümden beri ben de insan olmaktan utanıyorum
Yok ki bulamıyorum hayvancağızı. Bulsam götürecektim.Yazık ya
Belediyeyi arayıp yardım isteseniz hala yerinde mi biliyor musunuz ?
Olmazsa alıp veterinere görürseniz
Birazdan bir daha dolaşıcamBulursanız köpeği burada yazın bilgi verin lütfen merak ettim
Çocuklar da yok. Bir tane adama sordum uzaylı görmüş gibi baktı. Sanane üstüne vazife olmayan şeylere karışma kız başına git yemek falan yap der gibi...Oradaki çocuklara sorsanız muhtemelen gölgede bir yerde yatıyordur.Kendini serinletiyordur .Aksilik birde tatil zamanı nöbetçi klinikler açıktır sadece .Yakında olsaydı veteriner bir tasma yada benzer birşeyle yavaş yavaş götürülürdü de ortada Yok yavrucak .Valla yakın olsak alır tasma vs koşa koşa gelirdim arardım sizinleBenim de aklıma takıldı şimdi
O civarlarda birine sorsanız ?Yok ki bulamıyorum hayvancağızı. Bulsam götürecektim.
Yok orta boyda bir köpektiO civarlarda birine sorsanız ?
Inşallah kötü bşy olmamıştır .
Küçük müydü
Yazık inş bşy olmamıştırYok orta boyda bir köpekti
Buldum köpeği, su ve et verdim yemedi. Mavi masayı aradım gelince arayacağız dediler bekliyorum.Yazık inş bşy olmamıştır
Iyi bari çok şükürP
Buldum köpeği, su ve et verdim yemedi. Mavi masayı aradım gelince arayacağız dediler bekliyorum.
Acaba evinize mi götürseniz sonrada bir veterinere götürüpSellenno
defne-28
P pinokyo1111
Köpeğin başında bir sürü bekledim gittiği yere gittim ne arayan var ne de soran..
Yaklaştırmıyor ki yanına. Nasıl korktuysa 5m yaklaşınca deli gibi kaçıyor.Acaba evinize mi götürseniz sonrada bir veterinere götürüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?