Sen nasıl özel hastaneye gittiğin de parasını ödüyorsun sana müşteri muamelesi yapıyorlar özel veterinerler de böyle herşey ticari kaygı üstüne kuruluİnsanın vicdani nasıl sussun ki karşıda masum acı çeken bir canlı olunca. Ya ben de onu anlamiyorum klinikler de falan para almadan bakmaları gerekmiyor ki böyle durumlara. Her şey para değil ki. Ama ne yazikki işte dünyanın gerçeği.
Saat 20.00 gibi gördüm en son. Ankara/MamakHangi il ilce acaba? Bulabildiniz mi kopegi?
Ağızlık olmadan toplu taşımaya bindirmezsin kediler için kafes köpekler için ağızlık şartı var he birde yolcu ve şöförün insaflısı yoksa yol boyunca çık çık diyip dururlar onu ancak ag ile yakalayabilirsin oda tek basına olmaz biraz sabırlı olman lazım sana güvenip yanaşsın çünkü o bir insandan zarar gördü tekrar insana yanaşması zorHususi aracım yok. Hayvanı ben toplu taşımaya nasıl bindireyim? Zaten fellik fellik kaçıyor. Taksiler almam diyor. Gelip bakan kimse yok. Tutabilsem evime alırdım ama hiçbir şekilde yaklaştırmıyor. Bilmiyorum yani ne yapacağım.
Ne ağ var elimde ne ağızlık. Bunları temin edene kadar Allah bilir hali ne olur.Ağızlık olmadan toplu taşımaya bindirmezsin kediler için kafes köpekler için ağızlık şartı var he birde yolcu ve şöförün insaflısı yoksa yol boyunca çık çık diyip dururlar onu ancak ag ile yakalayabilirsin oda tek basına olmaz biraz sabırlı olman lazım sana güvenip yanaşsın çünkü o bir insandan zarar gördü tekrar insana yanaşması zor
Ama sonuçta özel hastanede de böyle acil durumlarda parasız bakılmalı bence insanlara da. Veterinerler de bakmalı hayvanlara. Ama işte dünya dediğiniz gibi sadece ticari kaygı ile dönüyor malesefSen nasıl özel hastaneye gittiğin de parasını ödüyorsun sana müşteri muamelesi yapıyorlar özel veterinerler de böyle herşey ticari kaygı üstüne kurulu
:/ bisey diyemiyorum 600 700 köpek bakıyor onlarda bi umut ulaşmanızı istedm ama demek yardmci olamıyorlar hesap açmışken resm paylassanz dicem ama çekmednz sanrm
Şu an aramak için çok geç bir saat öyle değil mi? Yoksa arasam mı?Özelden haydar beyin numarasını attım lütfen ulaşıp durumu anlat olur mu
Canı gören sensin durumu ağırsa ara tabi ki ama sabaha dayanır mı kan kaybından soka girer miŞu an aramak için çok geç bir saat öyle değil mi? Yoksa arasam mı?
Of her Bakımdan Köşeye sıkıştı demekVeterinerlerin acilini hiç duymadım canım ya. Ama bı klinikten yardım istese gelir heralde veteriner ama bayram ya kapalı olur orası da var
Köpeği bulamadım ne yazık ki
Hadi yaaKöpeği bulamadım ne yazık ki
Benim iyi ihtimaller gelmiyor aklıma. Ne yapıp ne edip dün yardım etmeliydim. Çok büyük hata ettimHadi yaainşallah ona yardım edebilecek iyi birine denk gelir.
Malesef imkânlarıniz el vermedi. Belki bayram olmasa yardımcı olabilirdiniz.Kendinizi suçlamayın. Allah'a dua edin iyi biri çıksın karşısına yardım etsin.Benim iyi ihtimaller gelmiyor aklıma. Ne yapıp ne edip dün yardım etmeliydim. Çok büyük hata ettim
Ediyorum. Siz de edin lütfenMalesef imkânlarıniz el vermedi. Belki bayram olmasa yardımcı olabilirdiniz.Kendinizi suçlamayın. Allah'a dua edin iyi biri çıksın karşısına yardım etsin.
Tabiki ediyorum, onun gibi tüm masum canlar icin.Ediyorum. Siz de edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?