- 10 Mart 2010
- 2.450
- 3.216
- 723
- Konu Sahibi DoWhatUWant
-
Böyle konuların altında nedense hep bazı bayanlar "bakın ben ne kadar namuslu, terbiyeli yetiştim" diye şov yapmak için yer arıyor. Pardon siz o yaşta hata yapmamış olabilirsiniz, ben de yapmadım. Fakat kimse bize sormuyor farkındaysanız hata yaptık mı yapmadık mı. Küçük bir kız (çocuk) yaşadığı ve pişman olduğu bir konuda fikir istiyor sadece. Düşene tekme atmaya ne meraklısınız. He tamam biz çok harikayız, bu hataları yapanlar da ölsün biz de tekme atalım hemcinslerimize. Bu arada bu kadar gaddarca kınadığınız her şeyi bir şekilde yaşayacağınızdan emin olup birazcık tedirgin olarak yorum yapın derim, her şey insanlar için malum
Ya ben şuan utancımdan ötürü burda cevap yazamıyorum.ya bakın bir iki kere konuştuğum biri değildi kendini çok inandırdı bana inanmakla hata yaptım elbet kendimi acındırmak için söylemiyorum bunu benim orda demek istediğim bir iki kere kamera açtım,sonra zoruma gitti olanlar irtibatımı kestim. ben açtığımda o beni çekmiş,benim fotoğraflardan haberim yoktu atınca şok oldum.yani çekip atma gibi kendi isteğimle yaptığım bişey yok ortada.yani isteğim dışında fotoğrafların çekilmesi anayasada suçtur,hatta yetişkine yapılan suçtan daha büyük cezası var.diyeceksiniz konuşurken bu ihtimali düşünemedin mi. Ne yazıkki düşünemedim zaten düşünmüş olsam şimdi bu durumda olmazdım.şuanda suç duyurusunda bulunamam çünkü kimsenin bilmesini istemiyorum.suç duyurusunda bulunsam o kişi çok büyük ceza alır da işte yapamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bakın tanımadağım etmediğim biri değildi o olaylar olmadan önce uzun süre tanıdığım biriydi.sanki önüme gelenle konuşmuşun gibi bi izlenim var ortada şuan.demek istediğim gibi aniden tanışıp aniden konuştuğum biri değildi
Ya bakın tanımadağım etmediğim biri değildi o olaylar olmadan önce uzun süre tanıdığım biriydi.sanki önüme gelenle konuşmuşun gibi bi izlenim var ortada şuan.demek istediğim gibi aniden tanışıp aniden konuştuğum biri değildi
Ne yaparsan yap aile büyüklerinden biri ile konuş annen ile mesela seni koruyup kollayacak yine ailendir kızarlar ederler ama senin yanında olacak olanlar yine kendileridir.
Birincisi konu sahibine ne yapması gerektiği konusunda bilgi verdim zaten ilk yorumumda. Ama tasvip etmediğim bir konuda eleştiri yapma hakkımı kimse elimden alamaz, kimseninde haddine değil sorgulamak. Tabiki de fikir verdiğim gibi eleştirimi de yapıcam. Muhafazakar biri değilim ama yapılan bir hatanın sırf çocuk diye mazur görülmesine karşıyım. Bunu çocuğum yapsa ve duymuş olsam vereceğim tepki yine böyle "gaddarca" olur kimse kusura bakmasın ama burada çoğu kişinin de aynı tepkiyi vereceğini, çocuktur deyip geçiştirmeyeceğini düşünüyorum. Yanlışa yanlış demek suç değil ya. Buda benim fikrim.
ailene kesinlikle sölemen şart ne yaparlarsa yapsınlar seni bagrına gene basıcak insanlar onlar hata yapmıssın evet ama bu sapıgın kesinlikle cevapsız kalmaması lazım
Ailesine söylerse baskilarindan evlenene kadar kurtulamaz.karsi komşumun kizi bizAt bunu on yil yasadi evlenecek kurtulacak.onun hatasida öpüşürken yakalanmasiydi.:) annesiyle ben basmistik kizi :d
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ailesine söylerse baskilarindan evlenene kadar kurtulamaz.karsi komşumun kizi bizAt bunu on yil yasadi evlenecek kurtulacak.onun hatasida öpüşürken yakalanmasiydi.:) annesiyle ben basmistik kizi :d
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim çocuğum yapsa benim de tepkim sert olur elbette. Ama ergenlik yaşları bu tip hatalar yapılmasına daha müsait yaşlar olduğundan çok da üstüne gitmeyelim diyorum sadece. Zaten korkuyor. Yoksa yaptığının doğru olmadığını kendi de biliyor, en büyük dersi almış zaten. Ki ben tekrar ailenden güvendiğin bir büyüğünle konuşmanı öneririm. Valla dövseler sövseler de iyidir şimdi yaşadığın stresten, yazık:18:
Merhabalar herkese.benim başıma büyük bir dert çıktı lütfen konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.eskiden aylar önce internet üzerinden bir iki kere kamera açtığım biri vardı.ve sonra hiç konuşmadım .o aylarda havalar baya sıcaktı dolayısıyla baya ince geziyordum filan.bi hata yapıp uygunsuz bir iki fotoğraf gönderdim.oda benim fotoğrafımı filan çekmiş ince giyindiğim için fotoğraflar uygunsuz baya.tabiki bu çok kısa sürdü hata yaptığımın hemen farkına vardım ve irtibatı kestim hemen .ve şuan aşırı derecede pişmanım.18 den küçüğüm yani daha doldurmadım. Ve bu arkadaş bana mesaj atıp şantaj yaptı bende böyle fotoğrafların var benle tekrar konuşmaya devam edersen ancak silerim filan dedi.şimdi polise versem ailemin öğrenmesinden ve hatta akrabaların filan duymasından korkuyorum. Yaşanmış çünkü böyle şeyler. Lütfen bana yardımcı olun napayım ben şimdi .
Evet sizin de dediğiniz gibi,aileme söyleyemem yıllarca bunun lafı olur kesin
Ayni seyin ileride sizin kızınızın başına gelmeyeceginden ne kadar da eminsiniz.Yukarıdakiyle anlaşmanız var heralde ??
Kusura bakmayın hata var hata var! Yaptığı hatayı sırf çocuk diye mazur göremeyiz. Kim bana internette açık saçık giyinip tanımadığım biriyle konuştum dese bu durum benim midemi bulandırır asıl. O yaşta bir çocuğun önceliği okul olmalı. Bir çocuğa o yaşta bu işlerin tehlikeli olduğu öğretilmeli. Bu benim fikrim saygı göstermek zorundasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?