Lütfen Bana Acik Tavsiye Verin!!!

Birincisi konu sahibine ne yapması gerektiği konusunda bilgi verdim zaten ilk yorumumda. Ama tasvip etmediğim bir konuda eleştiri yapma hakkımı kimse elimden alamaz, kimseninde haddine değil sorgulamak. Tabiki de fikir verdiğim gibi eleştirimi de yapıcam. Muhafazakar biri değilim ama yapılan bir hatanın sırf çocuk diye mazur görülmesine karşıyım. Bunu çocuğum yapsa ve duymuş olsam vereceğim tepki yine böyle "gaddarca" olur kimse kusura bakmasın ama burada çoğu kişinin de aynı tepkiyi vereceğini, çocuktur deyip geçiştirmeyeceğini düşünüyorum. Yanlışa yanlış demek suç değil ya. Buda benim fikrim.

Kızacaksın bana ama yanlışlık ile vs nasıl oluyor acaba ? Bundan sonra yazın değil kışın yap mı diyeyim sana şimdi ? Öncelik ile dürüst ol gerisi gelir.

O çocukta konuşur konuşur durur bir şey yapamaz ha açık net sağda solda inadına yayar ben yapmadım ki der. Dediklerini asla kabul etme eline koz verme bundan sonrada tanmımadığın etmediğin insanlara soyunurken dikkat et.

bu bir tacizdir kesinlikle hemde 18 yaslarınayaklasmıs bir kıza bunu yapmak cezai yaptırımı iki katına cıkarır aptal basına gelecekleri bilmiyor atıp tutuyor kesinlikle oona mahkemeye verecegini ve msjlarını polise göstericeni söle basının belaya girmesini istemiyorsa kesinlikle seni bırakacaktır olmazsada ailene söle annene mesela yada ablan varsa ablana olmazsada zaten ailen seni atmaz kızar evet belki kıyametler kopar ama o pis sapıkta görür gününü

Ya bakın tanımadağım etmediğim biri değildi o olaylar olmadan önce uzun süre tanıdığım biriydi.sanki önüme gelenle konuşmuşun gibi bi izlenim var ortada şuan.demek istediğim gibi aniden tanışıp aniden konuştuğum biri değildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim yapman gerekiyorrrrr sana en ılımlı davrancak bir aile büyügne git bence olmazsa direk polise git ve ailenin bilirse sana tepkisinin büyük olucanı söle polisler zaten aracı oluyor ne insanlar var ne yanlısa sürükleniyorlar ama buda sana bir ders olmalı kesinlikle

bu dahada büyük bir sucturr canım benim ki bence geri cekilecegi pek zannetmiyorum bir daha bir daha yapıcana eminim ben kesinlikle ailenden yardım görmek zorundasın vede mahkemeye vermen şart msjlarını sakın silme

Ne yaparsan yap aile büyüklerinden biri ile konuş annen ile mesela seni koruyup kollayacak yine ailendir kızarlar ederler ama senin yanında olacak olanlar yine kendileridir.

Savciliga dilekce vericem rahatsiz etme. Beni yaz bir daha da iletisim kurma hic birsey yapamaz

Ne yaparsan yap aile büyüklerinden biri ile konuş annen ile mesela seni koruyup kollayacak yine ailendir kızarlar ederler ama senin yanında olacak olanlar yine kendileridir.

katiliyorum. dovse de sovse de seni bagrina basar, sorunu cozer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ailene kesinlikle sölemen şart ne yaparlarsa yapsınlar seni bagrına gene basıcak insanlar onlar hata yapmıssın evet ama bu sapıgın kesinlikle cevapsız kalmaması lazım

Benim çocuğum yapsa benim de tepkim sert olur elbette. Ama ergenlik yaşları bu tip hatalar yapılmasına daha müsait yaşlar olduğundan çok da üstüne gitmeyelim diyorum sadece. Zaten korkuyor. Yoksa yaptığının doğru olmadığını kendi de biliyor, en büyük dersi almış zaten. Ki ben tekrar ailenden güvendiğin bir büyüğünle konuşmanı öneririm. Valla dövseler sövseler de iyidir şimdi yaşadığın stresten, yazık:18:

Uygunsuz fotoğraftan kastın ne.
İp askılı şortlu fotoğraflar mı daha mı açık şeyler

ailene kesinlikle sölemen şart ne yaparlarsa yapsınlar seni bagrına gene basıcak insanlar onlar hata yapmıssın evet ama bu sapıgın kesinlikle cevapsız kalmaması lazım

Ailesine söylerse baskilarindan evlenene kadar kurtulamaz.karsi komşumun kizi bizAt bunu on yil yasadi evlenecek kurtulacak.onun hatasida öpüşürken yakalanmasiydi.:) annesiyle ben basmistik kizi :d

ayyy fena yaa annesi tamam da sen afiyelik yapmayamı gitmiştin ayy cok güldüm ya bir an gözümün önüne gelince sonucta her aile böle bir tepki verecek diye bir durum yok ama genede sölemeli ailesine bence o pis sapıkta gününü görmeli

Evet sizin de dediğiniz gibi,aileme söyleyemem yıllarca bunun lafı olur kesin

Evet korkuyor ve bu ona ders olmuştur. Havlayan köpek ısırmaz derler. Çocuk hiçbirşey yapamaz. Konu sahibine de söyledim. Çocuk belliki korkup tekrar yazışırlar yada daha ileri bile gidebileceklerini düşünmüştür. Bu durumda yapılacak şey korktuğunu belli etmemek.

Ablan falan var mi ya da abla gibi samimi oldugun kuzenin falan. Sayet varsa onunla paylas ailene soylersen olay daha buyur belki hic olmadi araniz nasil anlayisli midir bilmiyorum ama annenle paylas. Evladisin bir hata yapmissin anlat ve o kisiye ailemin haberi var seni savciliga vericem de hatta annene söylersen ver savciliga babana haber gitmez sanırım

Evet sizin de dediğiniz gibi,aileme söyleyemem yıllarca bunun lafı olur kesin

Kesinlikle.... Evlenince de kurtulamazsin laflarindan.bunuda unutma.

Ayni seyin ileride sizin kızınızın başına gelmeyeceginden ne kadar da eminsiniz.Yukarıdakiyle anlaşmanız var heralde ??

Şuan o pislik psikopatın ne olduğu hiç umrumda değil,yeter ki benimle ilgili bişey yapmasın çünkü şuan ben ondan daha güçsüzüm bi faaliyete geçme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…