- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
1.si kız yuzunden onu terk edip asla hiçbir sekilde güvenmedim.Onca soylediklerinden sonra, sen sadece kizla beraber olmamasina mi sastin. Kizi beraber olduktan sonra birakmasi daha mi iyiydi.
Bir kere kinci biri, iki sene onceki olaya takmis sana odetmeye calisiyor, ikincisi senin fotograflari kullanma potansiyeli var, ucuncusu bu adam sana o kizla biraz vakit gecirdikten sonra tekrar doner cunku kafasi karisik ama ne kadar saglikli bir iliski oldugu tartisilir.
kız benım suan zerre umrumda degil. dört sene boyunca neden böyle bir yalan söyledi neden benım aklıma yalan olacagı gelmedi,işin bu kısmındayım ben.Kızdan hastane raporu isteyin bence garantili.
ben cok eminim. ama dile getirmesi bile kafi onu söyleyebilmesi bile kafi. o bile baslı basına kötülük. adilik.En önemli şuan fotograflar onları halledin
Kullanmaycağına da emin olmayın bu kadar ima eden yapar da
beklenti içinde oldugumu hangi cümlemden cıkardınız? beklentim olsa gittigim yolu tamamlardım ama ben eve döndüm. dört sene boyunca neden beni böyle birseyle kandırdı bunu elbette dusunecegim dört sene diyorum koskoca dort sene. otuz yasıma geldim. hersey yalansa ve benden bir cıkarıda yoktu,neden oyaladı.Böyle karaktersiz bir erkeğin yaptıklarını irdelemen, düştüğün durumlar, beklenti içinde olman hala akıl alır gibi değil.
ya ben bu foto meselesine hiç takılmadım öyle birsey yapmaz yapamaz. ama söylemesi bile yeter bana bu bile kafi.yahu bundan ders çıkarın eşiniz bile olsa ona foto göndermeyin ne demek oluyor bu ...
1.si kız yuzunden onu terk edip asla hiçbir sekilde güvenmedim.
2.kız benım umrumda degil. ne zaman bırakırsa bıraksın isterse de bırakmasın. kızla empati yapamam. dört sene boyunca beni bu yalana inandırmıs adamın bana yaptıklarına bakıp kendime acıyorum suan. bana donmesını istemiyorum isteseydım yolu tamamlar ona giderdim. eve döndüm ben.
yerımde olsanız ciddi ciddi kızcaaaaazla empatimi yapardınız kendi yasadıklarınız bir bir gözünüzün önüne gelip nasıl inandırmıs beni diye yerin dibine mi girerdiniz? fotografları kullanmayacagına eminim ama bunu dile getirmesi kafi benim için.
kızla empati kuramıyorum. yapmasınlar öyleyse ne diyim ki? ben dört senemin derdindeyim. zaten yalanmısta kız tertemızmıs. sanırım en kirli benim su durumda.O kizla empati kurarim cunku kandirildigini soyleyen ve bir operasyon gecirmek isteyen bir suru genc kizimiz var.
Bir kalemde kesip attigina gore iliskiniz zaten bir yalanmis. Oteki yalana cok takilmayin.
kızla empati kuramıyorum. yapmasınlar öyleyse ne diyim ki? ben dört senemin derdindeyim. zaten yalanmısta kız tertemızmıs. sanırım en kirli benim su durumda.
nihayet biri beni anlamıs.Dört sene yalan söylemiş diyosun ya,asıl şimdi kızı korumak için yalan soyluyo bence.Valla yerinde olsam ben de haddini bildirmek isterdim galiba,öyle numaramı değiştirip sakin kalmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?