- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
tesekkur ederim dogru seyler yazmissiniz. haklisiniz da..oraya gitmek icin evden ciktigimda allah biliyor intikam vardi icimde. ama suan yok. suan hicbisey hissetmiyorum ona. olay nerden tutsam elimde kaliyor zaten. keske beni tanisaydiniz ozaman niye bunlar yapmis ki derdiniz. yemin ederim zerresini haketmiyorum. ayrilalim dediginde bile darlamadim madem dogrusu bu ki son zamanlarda toparlayamiyoruz tamam dedim. cirkeflesmedim. niye bidaha gelip bunlari yapti bu soruya kendim cevap veremiyorum ve sanirim cevabida yok. dilerim yasattiklarini yasar.Bakin aklinizi basiniza alin, kendinize hayatiniza sahip cikin,yardim alin yada almayin ama sunu bilin suanda diptesiniz ve yuzeye cikmaktan baska sansiniz kalmamis durumda ve eminimki cikacaksiniz. Kendinize ve geleceginize inanin. Isiniz var sagliginiz yerinde buna sukredin o kisiden kurtuldugunuza sukredin. Ve sakin olan intikam alma gibi planlara kalkismayin bu dunyada olmasa bile herkes birgun ettiklerinin hesabini verecektir hic merak etmeyin. Intikam planlari icine girerseniz inan bu size surekli yasdiklarinizi hatirlatarak daha da kotu hep kotu hissetmenize sebep olacak icinizde gittikce buyuyecek bu hirs bu ofke ve kendinize olan uzuntunuz. O kisiye vereceginiz zarardan daha fazlasini kendinize edersiniz yani bu surecte ki bu suanda ihtiyaciniz olan en son sey. Tamam yasadiklariniz cok kotu ama olum haric herseyin caresi ve ilaci zamandir. Sunu unutmayin tamam sizi kandirmis etmis soyle boyle diyoruz ama suanda herseyin kontrolu sizde gercekleri goruyorsunuz ve kendinize iyi geleni yapmakta ozgursunuz. Gecmisin uzerine bir cizgi cekin ve yolunuza bakin.
bu arada bana attıgın fotograflar duruyor dedi.
Canım hiç neden nasıl diye sorgulama bazı insanlar kansızdır sen onu bi geç bi sürü nedeni olabilir seni kandırmak istemiştir muhtemelen bahane olsun diye söylemiştir.. Belki yalandır kızı korumak için şimdi yalan söylüyodur bilemezsin.. Hepsini bi kenara koy sadece bunu sana yaptı mı yaptı.. 4 yıl çaldı mı hayatından çaldı.. Beni de şerefs..in biri 1 yıl boyunca boşanmış olarak tanıtmıştı adam evli çıktı.. İnsanın intikam duyguları nasıl kabarır seni gayet iyi anlıyorum.. Ben naptım peki, eşini buldum, buluştum.. O pisliğin bütün mesajlarını (hatta o sırada hala yazmaya devam ettikleri)ni kendisine okuttum.. Sonra aralarında noldu bilemem ama ben intikamımı onların da aralarında bi daha bağlanamayacak olan iplerini koparttım o pislik hayatına hiçbişey olmamış gibi devam edemedi.. Eşi içinse hiç üzgün değilim nasıl bi adamdan onu kurtardım dua etsin bana yatıp kalkıp.. O yüzden o kıza ulaş bi şekilde ve onun hakkında her mesajı her özel konuşmayı önüne ser.. Zaten hiçbişey olmamış gibi devam edemezler hakkında neler söylediğini duyduğunda.merhaba kızlar,gece yazmıstım. eski sevgilimle görüşecektik telefonları acmıyor sebebi ne olabilir ki diye diger konumda.
sabaha kadar yazdıklarımı okudu ama ne yazdı ne aradı. sende neden msj attın ki habıre bıraksaydın diyenler için,ayrılmıstık ve benı gorusmek ıcın ıkna etmıstı. işyerımden izin aldım maasımı cektim hazırlandım ve yok oldu. böyle basit degil yani msja cvp vermedi okey kendi bilir demek.
sabah uyandım baktım okumus ve yazmamıs yine,cıktım yola. istanbuldan tam cıkmadan neden diye mesaj attım. neden?
cunku iki sene önce seni aradıgımda sende acmamıstın dedi. bakın ne kadar komik. iki sene önce? eski sevgilisine geri dönmüş beni ozaman aramıstı bende açmamıstım dogru söylüyor. ama bakın aynı durumda mıyız? bu dedim adice ve komik bile degil. bahane olamaz. sen yine kızla barıstın ve duygularımla oynarken yine merhamet gostermedın zaafımı kullanmak egonu oksuyor olabilir ama gururum sayende kalmadı bu durumda kaybedecek bir seyimde kalmadı. hayatı sana zindan edecegim kıza da. kötülükle iki dkda yapılır iş insan olmakta onurlu ayrılıgı beceremedın kalıtesız dedim.
senelerdir sana birsey dicem diyip diyemedigim birsey vardı hatırlıyor musun dedi. ee dedim? bu arada e5te duruyorum arabanın dısındayım gelen giden bana bakıyor kah aglıyorum kah bagırıyorum tam bir deli görüntüsü ciziyorum etrafa acınası..
ben o kızla hiç birlikte olmadım eger olsaydım onu terk edemezdim ama bunu kullanmak zorundaydım cunku merhametlisin ve terk etmiştin beni benimde kafam karısıktı sen terk etmişken kızla olayımı hallettim duygularımı ölçtüm tarttım. kızla zaten hıc gorusmedım sana gorusmedıgımızı bizzat kendisi de söyler. bakıre de hiç yatmadık. simdi istedigini yap. bu arada bana attıgın fotograflar duruyor dedi.
seminer için ankaraya gittigimde görüşememiştik onbes gun. mustehcen sayılacak fotograflar atmıstım hiçbr sakınca gormeden. ki asla kullanmayacagına eminim. ama bunu söylemesi bile kafi..
kızla hiç yatmamıs. dört senedir bu yalanla yasatmıs benı. guvenımı kırmakta sakınca gormemıs. fotograflarla hiçbirsey yapmayacagına eminde olsam agzıyla bunu söyleyebildi. buyeterli.
eve döndüm simdi oturdum salonun ortasına bunu yazıyorum. birazdan arkadasım gelecek.
ne yapmam gerekıyor hiç bilmiyorum. evet bitti bundan sonra asla da olmayacak ama cozum bu degil. ben bu kafamdakilerle ne yapacagım?
beni anlayan biri daha. ve su dkda tamda bunu dusunuyordum. efendi gibi ayriligi kabul edip asla cirkeflesmedim. kendimi iyilestirmeye calistim duramadi gene girdi hayatima tepksiz kalamadigimi gorunce sekilden sekle girdi gene. egosu yuzunden iyi niyetimi harcadi.Hayatta hiç birşeyden emin olamazsın.
Madem fotoğraflar bende dedi.
Ben kızına ilesine gidiyorum oraya getir ben nasıl seviştiğinizi anlatırken sende kızı aklamak için fotoğrafları gösterirsin gösterirsin de. İnsanı zorla sapık noktasına getiriyorlar ya.
O seni tehdit ediyorsa sende et.
Biraz önce bulaşma dedim ama adam resmen seni tehdit etmiş.
Kaşınan kişiyi kaşımak lazım arkadaş bu böyle yani
Bence aile olaylarına girmeyin yazık günah hiçbi suçu olmayan insanları üzmeyin.. Belki babası kalp hastası adam ölüp gidicek o vijdan azabıyla yaşamayın.. Belki kızın da bi suçu yok belki onu da sizin gibi kandırdı bunları bilemezsiniz.. O yüzden siz intikamınızı adamdan alıcaksınız bunu unutmayın.. Kızın hayatının mahfolmasının adama zararı ne ki? Böyle bi adam zaten ordan da sıyrılır aynen hayatına bu sefer kendine başka kurbanlar seçerek devam eder.. Belli ki bu tarz bi tip.. Siz adama kilitlenin.. Onu en çok ne üzerse onu yapınbeni anlayan biri daha. ve su dkda tamda bunu dusunuyordum. efendi gibi ayriligi kabul edip asla cirkeflesmedim. kendimi iyilestirmeye calistim duramadi gene girdi hayatima tepksiz kalamadigimi gorunce sekilden sekle girdi gene. egosu yuzunden iyi niyetimi harcadi.
suan tamda bu dediginizi yapssm nolur diyordum. insani gercekten zorla cirkef birseye donusturuyorlar
haklisinizneden hayatınıza yenı bır sayfa acmıyorsunuz?
konustugumda bana yalan soyleyecek dort sene boyunca soylemis. simdi de durust olmayacak buna eminim. sizin gibi dusunuyorum cok uzgunum oyle boyle degil mutsuzum kotu hissediyorum bombosum. ama biliyorum ki gececek. sevdiklerimizj topraga verip alisiyoruz yokluklarina bunun bana bunca kotulugu dokunmusken cekecegim tek aci nasil aptal olabildim uzerine olsun. bu da benim ayibim olsun. aciyi da haketmiyor..hicbiseyi haketmiyor.tüm sayfaları okuyamadım eminim arkadaşlarda aynı şeyleri yazmışlardır
incelemeyin niyeydi nasıldı diye sormayın kendinizi yıpratırsınız kendinizi üzersiniz ancak sorularınızın cevabına ne siz ne de burada ki insanlar cevap verebilir tek cevap verecek kişi o isterseniz son kez arayıp nedenlerini sorun yok yapmam diyorsanızda bırakın üzülün ağlayın sonuna kadar acınızı yaşayın
sonra yepyeni yollar açın onu hatırlatacak herşeyi silin engelleyin arayamasın
en az sızın kadar karısık kafam. zaten baslıgı da buyuzden actım. bitmişti ve biekere bile aramadım. iyileşmeye calısıyodum bitmişti yani. yirmi gün sonra gece dortte hala sevdigini acı cektigini belirten msjlar attı aradı hiçbirine de dönmedim. sonra gercekten bişeyler degişsin diyerek aradım. planladık. sonra telefonlara cıkmadı msjları okudu yazmadı.
bu sabah yola cıktım artık gidip yuzune soracagım bu ne diye. bende 30yasındayım bende kucuk degilim ki?
yoldayken konustuk ve kızla yatmadıgını söyledi. dört sene boyunca benı kaybetmeyi goze neden aldı? veya dort sene boyunca neden yakamı bırakmadı..ne istedi benden? iki sene önceki mevzudan bahsetti bir kere aramıs acmamısım nasıl birseymıs goreymısım?
dondum eve geldim ama nasıl sindirecegimi bilmiyorum. aklım alsa belki sindricem de cevapsız bi sürü sorm var.
uzmandan destek almayı kendime yediremiyorum ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?