lütfen bana akıl verin. bakire degil demişti simdi inkar ediyor?

tesekkur ederim dogru seyler yazmissiniz. haklisiniz da..oraya gitmek icin evden ciktigimda allah biliyor intikam vardi icimde. ama suan yok. suan hicbisey hissetmiyorum ona. olay nerden tutsam elimde kaliyor zaten. keske beni tanisaydiniz ozaman niye bunlar yapmis ki derdiniz. yemin ederim zerresini haketmiyorum. ayrilalim dediginde bile darlamadim madem dogrusu bu ki son zamanlarda toparlayamiyoruz tamam dedim. cirkeflesmedim. niye bidaha gelip bunlari yapti bu soruya kendim cevap veremiyorum ve sanirim cevabida yok. dilerim yasattiklarini yasar.

Böyle karaktersiz bir erkekten hersey beklenir

Senin yapacagin onu hayatinin her yerinden silmek ve birdaha asla yüzüne bakmamak

Kendini bos yere böyle biri icin hirpalama ..

Hayatta hiç birşeyden emin olamazsın.
Madem fotoğraflar bende dedi.
Ben kızına ilesine gidiyorum oraya getir ben nasıl seviştiğinizi anlatırken sende kızı aklamak için fotoğrafları gösterirsin gösterirsin de. İnsanı zorla sapık noktasına getiriyorlar ya.
O seni tehdit ediyorsa sende et.
Biraz önce bulaşma dedim ama adam resmen seni tehdit etmiş.
Kaşınan kişiyi kaşımak lazım arkadaş bu böyle yani

Canım hiç neden nasıl diye sorgulama bazı insanlar kansızdır sen onu bi geç bi sürü nedeni olabilir seni kandırmak istemiştir muhtemelen bahane olsun diye söylemiştir.. Belki yalandır kızı korumak için şimdi yalan söylüyodur bilemezsin.. Hepsini bi kenara koy sadece bunu sana yaptı mı yaptı.. 4 yıl çaldı mı hayatından çaldı.. Beni de şerefs..in biri 1 yıl boyunca boşanmış olarak tanıtmıştı adam evli çıktı.. İnsanın intikam duyguları nasıl kabarır seni gayet iyi anlıyorum.. Ben naptım peki, eşini buldum, buluştum.. O pisliğin bütün mesajlarını (hatta o sırada hala yazmaya devam ettikleri)ni kendisine okuttum.. Sonra aralarında noldu bilemem ama ben intikamımı onların da aralarında bi daha bağlanamayacak olan iplerini koparttım o pislik hayatına hiçbişey olmamış gibi devam edemedi.. Eşi içinse hiç üzgün değilim nasıl bi adamdan onu kurtardım dua etsin bana yatıp kalkıp.. O yüzden o kıza ulaş bi şekilde ve onun hakkında her mesajı her özel konuşmayı önüne ser.. Zaten hiçbişey olmamış gibi devam edemezler hakkında neler söylediğini duyduğunda.

beni anlayan biri daha. ve su dkda tamda bunu dusunuyordum. efendi gibi ayriligi kabul edip asla cirkeflesmedim. kendimi iyilestirmeye calistim duramadi gene girdi hayatima tepksiz kalamadigimi gorunce sekilden sekle girdi gene. egosu yuzunden iyi niyetimi harcadi.
suan tamda bu dediginizi yapssm nolur diyordum. insani gercekten zorla cirkef birseye donusturuyorlar

Bence aile olaylarına girmeyin yazık günah hiçbi suçu olmayan insanları üzmeyin.. Belki babası kalp hastası adam ölüp gidicek o vijdan azabıyla yaşamayın.. Belki kızın da bi suçu yok belki onu da sizin gibi kandırdı bunları bilemezsiniz.. O yüzden siz intikamınızı adamdan alıcaksınız bunu unutmayın.. Kızın hayatının mahfolmasının adama zararı ne ki? Böyle bi adam zaten ordan da sıyrılır aynen hayatına bu sefer kendine başka kurbanlar seçerek devam eder.. Belli ki bu tarz bi tip.. Siz adama kilitlenin.. Onu en çok ne üzerse onu yapın

belki buda yalan sizi yoldan döndürmek için söyledi.Bana çok çirkin geliyor bir başka hemcinsimiz için yattın yatmadın bakireydi değildi muhabbetleri yapmak.Yani sizi aldatıyorsa başkasıyla konuşması dahi aldatmaktır bukadar derin mevzulara girmeye gerek yok.Sizde bırakın 35 yaşındaki adam hem elimin altın eğleniceğim hem evleneceğim birileri olsun demiş.

tüm sayfaları okuyamadım eminim arkadaşlarda aynı şeyleri yazmışlardır
incelemeyin niyeydi nasıldı diye sormayın kendinizi yıpratırsınız kendinizi üzersiniz ancak sorularınızın cevabına ne siz ne de burada ki insanlar cevap verebilir tek cevap verecek kişi o isterseniz son kez arayıp nedenlerini sorun yok yapmam diyorsanızda bırakın üzülün ağlayın sonuna kadar acınızı yaşayın
sonra yepyeni yollar açın onu hatırlatacak herşeyi silin engelleyin arayamasın

konustugumda bana yalan soyleyecek dort sene boyunca soylemis. simdi de durust olmayacak buna eminim. sizin gibi dusunuyorum cok uzgunum oyle boyle degil mutsuzum kotu hissediyorum bombosum. ama biliyorum ki gececek. sevdiklerimizj topraga verip alisiyoruz yokluklarina bunun bana bunca kotulugu dokunmusken cekecegim tek aci nasil aptal olabildim uzerine olsun. bu da benim ayibim olsun. aciyi da haketmiyor..hicbiseyi haketmiyor.

yapçak bişi yok sakinliğini koruycaksın..
o başkasını seçti ve onun yanında olmak istiyo onu seviyo artık..
4 sene emek harcadım demişsin oda sana verdi 4 senesini oda sana emek harcadı ve şu an bitti.. kabulleniceksin onunda kendine göre haklı yanı vardır.. oda anlatsa belki ona daha çok hak vericez..
sonuç olarak onu senden daha çok sevmiş ve onlar birlikte olmayı seçmiş özelleri bizi hiç ilgilendirmez..

Konu sahibi adama ne kadar da güveniyorsun yapmaz etmez diye Bilmem farkında mısın ama adam sana dört senedir zaten yalan söylemiş . Düşünmüş karar vermiş eski sevgilsine dönmüş Ama sana da randevu vermiş , dört gün önce seviyorum demiş . O kadar güvendirmiş ki yola bile çıkmışsın . Sen hala bu adama nasıl güveniyorsun . Bir daha seni rahatsız etmeyeceğini düşünüyorsun . O fotolar elindeyken bu senin hayatından çıkar mı ki .

eski kızarkadaşımla yattım dedi müstehcen fotoğraflar attın sende. eski kız arkadaşıma döndüm diyor daha ne yapmalıyım diyorsun.
bence git şükür namazı kıl ve bir daha kimseye öyle fotoğraflar, mesajlar atma. Kanıt bırakma yani tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…