- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
fotograflardan bahsedip.korkuyor gibi davranmak ona bunu hissettirmek.istemiyorumArtık düşündüklerinizi farkına vardıklarınızı onla paylaşmamanızı öneririm . Sizin gibi hayatında başkaları da olabilir. Görüşmeyin artık olan olmuş . Bu kendini sadece sizin dünyanızın merkezi gibi görmesine neden olacaktır . Bundan sonrası sizin için daha iyi olsun . Fotolarla ilgili bir şey yapmayı düşünüyor musunuz merak ettim .
beni anlayan birini gorunce cok mutlu oluyorum. insanlar ozgurdur isteyen bakire ölür isteyen istedigi.kisiyle istedigini yapar,evet. bekaret degil beni kahreden. boyle soylediginde vicdanimin ratshatsiz olacagini biliyordu ve bunu kullandi. bir anlamda.duygularimi.kullandi.Cok igrenc bir adammis. Adam senin zayif noktani kullanmak icin kizin bekaretini malzeme yapmis. Cok igrenc bi yalan. Burada sorguladigin kizin bekareti degil, boyle bir yalanla senin duygularinin suistimal edilmesi. Zaten bence hic bisey yalan kadar can acitamaz.
Umarim en kisa zamanda atlatirsin.
bence seks için gitmesi de en az aşık olma durumu kadar önemli aynen siz aslında kendinize kızıyorsunuzcunku ben okadar salak davrandim ki seks icin gidiyor diye kendimi teselli ettim bana asik aslinda diyr oturup gurursuz sekilde bekledim.
yoksa banane kizin bekaretinden banane yasadiklari seyden.
benim butun derdim kendimle sizin anlayacaginiz.
Bu yalanı size açıkça neden söyledi neye gveniyor şu an da ben ona takıldım aslında malesef insanız yaşıyoruz yıpranıyoruz hemen herkes bir çok sorunla bocalıyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sevgi saygı güven üçünde biri eksikse temel sağlam değildircok guzel anlatmissin ne hissettigimi. ve onu. bu adam hep hakli evet. kendisini nasil boyle hakli goruyor utanmiyor anlamiyorum ben. anlamakta istemiyorum zaten artik.
dort senedir mecburum ona diyerek aglaya aglaya goya onunla oldu. onun adina hep uzuldum. sevmedigi ama.mecbur oldugu kizla dedim.. kiz adina uzuldum bekaretini vermis terk edemiyorcocugu dedim. sevilen olduguma.okadar emindim ki kendime uzulmedim. benim degildi ama beni seviyodu zaten ben hep seviyordum. kendimi boyle avuttum..mecbur olmasa aslinda bana asik dedim. ama.mdcbur diye onunla dedim.Bu yalanı size açıkça neden söyledi neye gveniyor şu an da ben ona takıldım aslında malesef insanız yaşıyoruz yıpranıyoruz hemen herkes bir çok sorunla bocalıyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sevgi saygı güven üçünde biri eksikse temel sağlam değildir
Onun bekaretini bozdu diye neden onunla seks yapmaya mecbur olsun ki .Siz onunla cinsel bir şeyler çok az da olsa yaadıysanız onu kıskanırdınız bencedort senedir mecburum ona diyerek aglaya aglaya goya onunla oldu. onun adina hep uzuldum. sevmedigi ama.mecbur oldugu kizla dedim.. kiz adina uzuldum bekaretini vermis terk edemiyorcocugu dedim. sevilen olduguma.okadar emindim ki kendime uzulmedim. benim degildi ama beni seviyodu zaten ben hep seviyordum. kendimi boyle avuttum..mecbur olmasa aslinda bana asik dedim. ama.mdcbur diye onunla dedim.
sonra bana ne zaman gelip dayanamiyorum sensizlige dediginde onunla olmak.iskence gibi dediginde ben inandim.hem.de uzuldum. benim degildi ama bana aitti goya oyle soyliyodu. allahtan mucize bekler gibi kizin onu terk etmesini bekledim boylece mexburiyeti bitecekti.
ama simdi bana bekaretine dokunmadim bekaret dedigimde vebal.almayacagini biliyodum.dedim.
neden peki asil.asik oldugun omuydu? hayir dedi. cinsellik yoksa mevzu neydi peki neden ondaydin diyorum. neden dort senemizi harcadin diyorum.amac neydi diyorum.. oyle gerekiyodu diyor.
isin en kotusu cok masum kiz terk edemiyorum dediginde ciddi ciddi masum kiz canlandirdim.kafamda ve vazgectim.ondan. kiza kiyamadim cunku. ama kiz hicte masum degilmis bunu ogrendjm. bu kiz icin neden harcadin beni yoluma gitmeme izin vermedin dedigimde de cevap vermedi.
iki gundur uyku uyuyamiyorum neden diye sorarken kafayi yiyecegim.
dort senedir mecburum ona diyerek aglaya aglaya goya onunla oldu. onun adina hep uzuldum. sevmedigi ama.mecbur oldugu kizla dedim.. kiz adina uzuldum bekaretini vermis terk edemiyorcocugu dedim. sevilen olduguma.okadar emindim ki kendime uzulmedim. benim degildi ama beni seviyodu zaten ben hep seviyordum. kendimi boyle avuttum..mecbur olmasa aslinda bana asik dedim. ama.mdcbur diye onunla dedim.
sonra bana ne zaman gelip dayanamiyorum sensizlige dediginde onunla olmak.iskence gibi dediginde ben inandim.hem.de uzuldum. benim degildi ama bana aitti goya oyle soyliyodu. allahtan mucize bekler gibi kizin onu terk etmesini bekledim boylece mexburiyeti bitecekti.
ama simdi bana bekaretine dokunmadim bekaret dedigimde vebal.almayacagini biliyodum.dedim.
neden peki asil.asik oldugun omuydu? hayir dedi. cinsellik yoksa mevzu neydi peki neden ondaydin diyorum. neden dort senemizi harcadin diyorum.amac neydi diyorum.. oyle gerekiyodu diyor.
isin en kotusu cok masum kiz terk edemiyorum dediginde ciddi ciddi masum kiz canlandirdim.kafamda ve vazgectim.ondan. kiza kiyamadim cunku. ama kiz hicte masum degilmis bunu ogrendjm. bu kiz icin neden harcadin beni yoluma gitmeme izin vermedin dedigimde de cevap vermedi.
iki gundur uyku uyuyamiyorum neden diye sorarken kafayi yiyecegim.
fotograflardan bahsedip.korkuyor gibi davranmak ona bunu hissettirmek.istemiyorum
fotograflar telefonundaydi ve birbucuk ay once falan telefonun ekrani kirildi onu yaptirmadi yeni tel aldi. foto attigim tel ekrani kirilandi. sonra onu yaptirdi ve fabrika ayarlarina geri dondurup herseyi birlikte sifirladik. buyuk ihtimal gitti fotolar daha once biyere yedeklemeseydi. ama bunu ona soylersem ince eleyip sık dokudugumu hesap.ettigimi korktugumu anlayacak. hic agzimi acmadim.
ben kizin ne oldugunu ailesi ogrensin de ne kadar sahip cikicaksin goreyim dedigimde fotolardan bahsetti. belki bana misilleme yapti. foto yok belki. fotolarin ustunde bilerek durmadim oyuzden.
fotolari kullanmayacagina şoyle eminim guvendigimden degil su asamada ona asla guvenmiyorum. oyle bi durumda yalvarmayacagimi herseyi goze alip sikayetci olacagimi biliyor beni taniyor. bu riske girmez diye dusunuyorum. ona kaybedicek hicbiseyim yok senden korkmadigimin farkindasindir umarim demistim. babamdan cok cekinirdim temmuz ayinda babaminkaybettim. annem ben daha kucukken vefat etti. yani suan hesap verecegim.kimse yok ve yasal yollari rahatca kullanacagimi biliyor. hic sesimi cikarmak istemiyorum.
sizce sirf fotolar icin irtibat kurmali.miyim?
Bence hayır.fotograflardan bahsedip.korkuyor gibi davranmak ona bunu hissettirmek.istemiyorum
fotograflar telefonundaydi ve birbucuk ay once falan telefonun ekrani kirildi onu yaptirmadi yeni tel aldi. foto attigim tel ekrani kirilandi. sonra onu yaptirdi ve fabrika ayarlarina geri dondurup herseyi birlikte sifirladik. buyuk ihtimal gitti fotolar daha once biyere yedeklemeseydi. ama bunu ona soylersem ince eleyip sık dokudugumu hesap.ettigimi korktugumu anlayacak. hic agzimi acmadim.
ben kizin ne oldugunu ailesi ogrensin de ne kadar sahip cikicaksin goreyim dedigimde fotolardan bahsetti. belki bana misilleme yapti. foto yok belki. fotolarin ustunde bilerek durmadim oyuzden.
fotolari kullanmayacagina şoyle eminim guvendigimden degil su asamada ona asla guvenmiyorum. oyle bi durumda yalvarmayacagimi herseyi goze alip sikayetci olacagimi biliyor beni taniyor. bu riske girmez diye dusunuyorum. ona kaybedicek hicbiseyim yok senden korkmadigimin farkindasindir umarim demistim. babamdan cok cekinirdim temmuz ayinda babaminkaybettim. annem ben daha kucukken vefat etti. yani suan hesap verecegim.kimse yok ve yasal yollari rahatca kullanacagimi biliyor. hic sesimi cikarmak istemiyorum.
sizce sirf fotolar icin irtibat kurmali.miyim?
o da cekiniyor. yalancidir serefsizdir ama korur kollar buna gercekten inaniyorum. ve dediginiz gibi restimi cekip ikinciye bahsetmedim bile. ben dort senedir soyledigi gereksiz yalanin derdindeyim cunku tum duygularin tepetakla oldu. aci dahi cekmiyorum o derece. suan ofkede duymuyorum. tuhafim. belki bu daha iyidir.Bence hayır.
Fotoğraflarla sizi tedirgin ettiğini bilirse elinde koz olur. Ben olsam bahsini geçirmezdim, ki siz rest çekmişsiniz bir de tekrar göndererek.
Yalnız içinde bu şekilde fotoğraflar olan telefonların tamirciye verilmesinden ben çok çekiniyorum açıkçası.
Hep kendince bir nedenleri oluyor, her şeylerinin bir bahanesi var. Bazen kabul etmiyoruz, bazen edemiyoruz, anlamıyoruz. Ama anlamak zorunda da değilsiniz.o da cekiniyor. yalancidir serefsizdir ama korur kollar buna gercekten inaniyorum. ve dediginiz gibi restimi cekip ikinciye bahsetmedim bile. ben dort senedir soyledigi gereksiz yalanin derdindeyim cunku tum duygularin tepetakla oldu. aci dahi cekmiyorum o derece. suan ofkede duymuyorum. tuhafim. belki bu daha iyidir.
cok tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?