lütfen bana akıl verin. bakire degil demişti simdi inkar ediyor?

Ben anlamadım ya.
Maaşınızı çektiğinizden falan bahsetmişsiniz bunların konuyla alakasını kuramadım.
kızın bekareti yada onunla birlikte olup olmaması neden aranızda konu oluyor ki?
Hani yatmadım dedi ama yatmışlar beni kandırdı deseniz bir nebze anlam yüklerim de..
Çözemedim olayı. Ama foto göndermekte çook hatalısınız.
Ben kocama dahi göndermem, bırakın göndermeyi bu tip resimler çekmem.
Ne olur ne olmaz birinin eline geçer, telefonum çalınız v.s. diye düşünürüm.
Biraz kendinizi kollayın.
Bence bu adamdan ayrılmanız da hayırlı olmuş, pek sağlıklı biri gibi değil.

Hic birsey anlamadim bende bir kitlik var sanirim
Sadece mustehcen fotolar kismina deginecegim neden gerek gordunuz de yolladiniz bilmiyorum ama bence su an en buyuk sorununuz bu olmali
aksine onu hiç dusunmyorum bende. cunku oyle birsey yapacagını sanmıyorum sonrasını dusunecek kadar zeki. lütfen sil fotoları lütfen kaldır diye yalvaracak biri degilim. hatta az önce eskiden kalan fotoları attım eger blöfse yaptıgın al fotoları yenıden atıyorum lütfen kullan goreyım yazdım.
okadar basit degil bu işler. 35 yasında adam buyursun yapsın.

Bir kere görüştüğün eski sevgilin değil mi?
Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama tam takım hazırlanıp yola koyulmuşsun. Maaşını falan da çekmişsin o ayrıntıyı neden verdin anlamadım ama bir de para yiyen cinsten dersen puzzle tamamlanacak. E5 in ortasında olanlar. Yani sen ayrılık döneminde bir beklenti içinde olmasaydın bunların hiç biri olmazdı.

merhaba degerli yorumunuza öncelikle tesekkur ederim. fotolarla hiçbişey yapmayacagına eminim cunku benım bu konuda neler yapabilecegimi biliyor. ben ilkokul mezunu lütfen yapma etme diyecek bir tip degilim. hatta az once yaptıgın blofse fotolaryoksa diyerek
maasımı aldım dedim cunku kamuda calısıyorum maas zamanında deglse alamazsın bildigin yalvarman lazım bir kolaylık yapılması ıcın. sehrın dısına cıkacagım ıcınde bu para ısını halletmem lazımdı. ciddi anlamda ihtiyacım varken bir kere istemedigim seyi onunla gorusecegim diye istedim dedim. bu benım ıcın fedakarlıktı altını cızdım. kızla yatıp yatmaması ınanın umrumda degil. kızın gunahına ben gıremem madem böyle birsey var diyip zaten onu zamanında terk etmiştim. sonra kız benden ayrıldı diyerek gerı dondu. bak vicdanlık durum yok o terk etti diyerek geldi. tam o donemde annemı kaybetmıstım ve ciddi ciddi bua guvenmek istedim. arada ayrılıklarımızda da hep kıza gitti. her gittiginde yattıgına inandım. kopamıyor işte falan dedim. bi yerden sonra gururumu kaybettım zaten. fotolara gelınce onlarla birsey yapmayacagına ben eminim ama bunu soylemesi bile yapmak kadar adice. zaten yolun yarısında eve dondum ona gitmedim evime geldim.
dört sene boyunca benden ne istedigini düşünüyorum. haklı olarak kendimi berbat hissediyorum.

Bu iğrenç olaylardan sonra aklına bile gelmesini engelle arkadaşım bu fotograf olayı içinizi Soğutmak ve Katitmak için yeterli değil mi? Otur kalk o kıza sukret seni bu karaktersiz den kurtardıgi için !bir gününü daha heba etme kardeşim. ...zaafiyet oluşmuş sende gücünü kurmuş ama onu kendi silahiyla vur yani fotoğraf katı tutsun seni

Her serde bir hayir vardir. Millet aldatildimi coluk cocuk demeden 5 yillik 10 yillik kocasini bosuyor. Nisandan nikahtan dönen var. 4 sene de 4 sene dolamayin dilinize. Kisiligi karakteri oturmamis ergenlikten cikamamis elin sümüklüsü icin üzülmeyin. Ilk hafta ilk ay zor gecer ama sonra kus gibi hafiflersiniz, Allah yüzüme bakti da kurtuldum dersiniz. Sen öyle yapmistin da ben de böyle yaptim yok yazmadim yok bakirelik... Kendinize deger veriyorsaniz böyle diyaloglarin icinde olmayin. Bu kadar mesaj gönderiyorsuniz okuyor ama cevap vermiyor. Bu size isaret degil mi bir de kalkip yanina gidiyorsunuz. Bunun icin oturup evde aglamayin, arkadasiniz geliyormus madem cikin yemek yiyin bir kahve icin. Ölse su vermem diyorsunuz ne güzel iste, arkada birakin hayatiniza devam edin.

Düşündükçe aklım almıyor, kucuk de değil, 35 yaşında adam, bunu yapmasının sebebi ne, yani çocuk gibi intikam mi alıyo seni çağırıp telefonlara çıkmayarak.Acaba kız buna baskı mi yapıyor, beni birakamazsin falan diye.Yani oturup plan yapıp gece dörtte seni seviyorum diye mesaj atmış olamaz gibi.Bence başka bişey var.

Öyle bir şekilde koyar ki nete öyle bir kullanır ki on tane savcılık kararı olsa yine de kaldıramayabilirsiniz
adam da elini kolunu sallaya sallaya gezer Bu konuda o kadar çok örnek gördüm ki
Ders almanız gerekirken hala neden arıyorsunuz Neden cok açık ortada değil mi Şerefsizmiş yapmış yalan söylemiş

Iste buna izin vermen de yanlis. O kizla fiziksel bir bagi olsun ama duygusal bir bagi olmasin istiyorsun. Seni cildirtan nokta bence bu oldu. Duygularini cok uclarda yasiyorsun. Bu adami artik birakman gerekiyor. Eve geldim bitti degil, kafandan da atman gerekiyor. Tek basina yapamiyorsan bir uzmandan destek alabilirsin.

ayrılalı 20 gun oldu aylar gecseydı bukadar yenılecegımı sanmıyorum. yenıydı ayrılık. maasımı cektim dememdeki sebep kamuda calısıyorum ve kafana gore para alamazsın. yalvardım bildigin. aynı sehırde degiliz sehir dısına cıkıcam ona guvenıp cıkmadım ama yok diyerek geride cevırmedım cabaladım. bahsettıgım sey buydu.e5ın ortasında olanlar yolda giderken onunla konussaydım eminim ki kaza yapardım durmak en dogru olandı. ama orda durmak o halım acınasıydı. burda sizden istedigim sey izleyecegim yol. beni inceleyip benim hakkımda gorus almak degil.

uzmandan destek almayı kendime yediremiyorum ya ((

Ne çirkin bir üslup nasıl bir karaktersizlik.

İleride daha büyük yanlışlar yapardı size. Bence çok şanslısınız. Sindirin bu durumu ve yol verin.
tesekkur ederim ama mesele de bu. nasıl sindirecegim? ayrılık bile onurlu olsun ben saygı duyardım. ama su yasattıkları nerden tutsam elimde kalıyor. nasıl sindirecegim ben bunu?

en az sızın kadar karısık kafam. zaten baslıgı da buyuzden actım. bitmişti ve biekere bile aramadım. iyileşmeye calısıyodum bitmişti yani. yirmi gün sonra gece dortte hala sevdigini acı cektigini belirten msjlar attı aradı hiçbirine de dönmedim. sonra gercekten bişeyler degişsin diyerek aradım. planladık. sonra telefonlara cıkmadı msjları okudu yazmadı.
bu sabah yola cıktım artık gidip yuzune soracagım bu ne diye. bende 30yasındayım bende kucuk degilim ki?
yoldayken konustuk ve kızla yatmadıgını söyledi. dört sene boyunca benı kaybetmeyi goze neden aldı? veya dort sene boyunca neden yakamı bırakmadı..ne istedi benden? iki sene önceki mevzudan bahsetti bir kere aramıs acmamısım nasıl birseymıs goreymısım?
dondum eve geldim ama nasıl sindirecegimi bilmiyorum. aklım alsa belki sindricem de cevapsız bi sürü sorm var.

degerli yorumunuza tesekkur ederim. ama aklımdaki cevapsız sorular yuzunden suan bu haldetyim. ona bir gram sevgi hissetmiyorum inanın. iyi ki yasandı bu. böylece içimde bitti. yoksa bitmezdi.

Fotoğraf gönderme olayina bende karşıyım. Bu ders olsun ben kocaman bile böyle fotoğraf video göndermem insan değil mi sonuçta olmaz dersin olur yapmaz dersin yapar örnekleri tonlarca. Ama bu eski sevgiliniz harbiden sorunlu. Ciddi anlamda teşhis konulması gereken psikolojik bir rahatsızlığı var bence. Kurtuldum diye göbek atın Adak yapın hayatınıza kaldığınız yerden devam. Yine sever yine sevilirsiniz merak etmeyin. Geçmiş olsun mazi olsun gitsin. düşünüp durup beynine yazık etme. Kendini sev biraz da güzel kardeşim

cok tesekkur ederim.

tesekkur ederim ama mesele de bu. nasıl sindirecegim? ayrılık bile onurlu olsun ben saygı duyardım. ama su yasattıkları nerden tutsam elimde kalıyor. nasıl sindirecegim ben bunu?

Kendinize karşı dürüst olarak. Ben yanlış bir seçim yaptım ve bu benim dört yılıma mal oldu diyeceksiniz.
Hata yapmaya her insan kadar hakkınız var. Karşınızdaki insanın karaktersizliği sizi yaralamasın.
Şu an yapmanız gereken o şahsa odaklanmadan yaşamanız. Zor ama imkansız değil emin olun.

degerli yorumunuza tesekkur ederim. ama aklımdaki cevapsız sorular yuzunden suan bu haldetyim. ona bir gram sevgi hissetmiyorum inanın. iyi ki yasandı bu. böylece içimde bitti. yoksa bitmezdi.

Bakin aklinizi basiniza alin, kendinize hayatiniza sahip cikin,yardim alin yada almayin ama sunu bilin suanda diptesiniz ve yuzeye cikmaktan baska sansiniz kalmamis durumda ve eminimki cikacaksiniz. Kendinize ve geleceginize inanin. Isiniz var sagliginiz yerinde buna sukredin o kisiden kurtuldugunuza sukredin. Ve sakin olan intikam alma gibi planlara kalkismayin bu dunyada olmasa bile herkes birgun ettiklerinin hesabini verecektir hic merak etmeyin. Intikam planlari icine girerseniz inan bu size surekli yasdiklarinizi hatirlatarak daha da kotu hep kotu hissetmenize sebep olacak icinizde gittikce buyuyecek bu hirs bu ofke ve kendinize olan uzuntunuz. O kisiye vereceginiz zarardan daha fazlasini kendinize edersiniz yani bu surecte ki bu suanda ihtiyaciniz olan en son sey. Tamam yasadiklariniz cok kotu ama olum haric herseyin caresi ve ilaci zamandir. Sunu unutmayin tamam sizi kandirmis etmis soyle boyle diyoruz ama suanda herseyin kontrolu sizde gercekleri goruyorsunuz ve kendinize iyi geleni yapmakta ozgursunuz. Gecmisin uzerine bir cizgi cekin ve yolunuza bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…