LÜTFEN BANA AKIL VERİN :(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Haftaya düğünüm var bir sürü işim varken birde annem ve eşim arasında kaldım :( Annem bazen ne konuştuğunu bilmeden pat diye en son söyleyeceğini ilk başta söylüyor biz bu yapısına alıştık fakat eşim bu durumdan çok rahatsız bana annen galiba beni istemiyor ısınamadı vs gibi cümleler kurmaya başladı bana ..
Kaç defa annemi uyardım kullandığın cümlelere dikkat et diye bu seferde o beni yanlış anlıyor sen hemen karşı tarafı savunuyorsun onlara yakınlaştın bilmem ne.. Ya ben gerçekten kafayı yiyeceğim artık ne yapmam lazım bilemiyorum artık.. Gerçekten de annem baştan beri eşime hep mesafeli ve soğuk .. Eşim onu arıyor anne ne yapıyorsun diye iyiyim hayırdır niye aradın birşey mi oldu diyor.. Ya ben gerçekten eşimle de konuştum annemin yapısı böyle art niyetli değil diye ama o bu durumdan çok rahatsız ben ne yapmalıyım :(

Anneniz art niyetli olmasa bile telefondaki konuşma şekli, insanları kendinden soğutur, uzaklaştırır

Eşiniz gibi bende anlamam, annenizin tavrını

Kayırmıyorum ama anneme birşey desem hemen yanlış anlıyor aniden parlıyor ben ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Ozaman ısrar etme, yüzüne karşı tamam de ama doğru olanı yap. Söylediğin halde anlamıyorsa ona karşı tamam de ama yine kendi doğru bildiğini yap, hani bir laf varya "ne kızı ver , ne dünürcüyü küstür", kırılmasın diye idare edeceksin artık yapacak bişey yok. Orta yolu bulmak yine sana düşüyor ama eşini de ezdirme, sonuçta herkes kenara çekilir (annen dahil) sen mutsuz olursun

Merhabalar,

Haftaya düğünüm var bir sürü işim varken birde annem ve eşim arasında kaldım :KK43: Annem bazen ne konuştuğunu bilmeden pat diye en son söyleyeceğini ilk başta söylüyor biz bu yapısına alıştık fakat eşim bu durumdan çok rahatsız bana annen galiba beni istemiyor ısınamadı vs gibi cümleler kurmaya başladı bana ..
Kaç defa annemi uyardım kullandığın cümlelere dikkat et diye bu seferde o beni yanlış anlıyor sen hemen karşı tarafı savunuyorsun onlara yakınlaştın bilmem ne.. Ya ben gerçekten kafayı yiyeceğim artık ne yapmam lazım bilemiyorum artık.. Gerçekten de annem baştan beri eşime hep mesafeli ve soğuk .. Eşim onu arıyor anne ne yapıyorsun diye iyiyim hayırdır niye aradın birşey mi oldu diyor.. Ya ben gerçekten eşimle de konuştum annemin yapısı böyle art niyetli değil diye ama o bu durumdan çok rahatsız ben ne yapmalıyım :KK43:

bende ilk evlendıgımde kv arardım ve her aradıgımda ne oldu niye aradın derdi ,
9 yıldır bende hiç aramıyorum ,

annen eşini bıktırır annende rahat eder eşinde

Annene hic laf anlatmaya calisip kendini yorma.bu saatten sonra degismez.eşime de hayatim bosver.o hep öyle.huyu bu.dogru degil yaptigi ama laftan anlamiyo.bosver canim falan filan de sakinlestir

Merhabalar,

Haftaya düğünüm var bir sürü işim varken birde annem ve eşim arasında kaldım :KK43: Annem bazen ne konuştuğunu bilmeden pat diye en son söyleyeceğini ilk başta söylüyor biz bu yapısına alıştık fakat eşim bu durumdan çok rahatsız bana annen galiba beni istemiyor ısınamadı vs gibi cümleler kurmaya başladı bana ..
Kaç defa annemi uyardım kullandığın cümlelere dikkat et diye bu seferde o beni yanlış anlıyor sen hemen karşı tarafı savunuyorsun onlara yakınlaştın bilmem ne.. Ya ben gerçekten kafayı yiyeceğim artık ne yapmam lazım bilemiyorum artık.. Gerçekten de annem baştan beri eşime hep mesafeli ve soğuk .. Eşim onu arıyor anne ne yapıyorsun diye iyiyim hayırdır niye aradın birşey mi oldu diyor.. Ya ben gerçekten eşimle de konuştum annemin yapısı böyle art niyetli değil diye ama o bu durumdan çok rahatsız ben ne yapmalıyım :KK43:
walla ben kiz annedi olsam oyle lafa aramaya felan bakmazdim cok korkardim kizim nasil biriyle evleniyor diye endiselenirdim ve oyle canim cicim olamazdim annen erkeklere guvenmiyor hakli kadin

Eşine soyle annenin tavırlarıni ciddiye almasin, anneni bu yastan sonra degistiremezsin ama esini durumu kabullenmeye ikna edebilirsin.

Anneniz sevmeyebilir damadı oldu diye sevmek zorundamı
Hayırdır niye aradın kısmına güldüm anneniz doğal biri böyleleri daha dürüst olur

Kimse kimseyi sevmek ya da sıcak olmak zorunda değil ama saymak zorunda söyle ikisine de birbirlerine karşı anlayışlı vs saygılı olsunlar yeter

Esinize bosver o boyle biri filan diyerek sakinlestirin, artik arama o isterse seni arasin diyin. Aramasin, sormasin. Ayni sehirdeyseniz gitme sıklığınızi azaltin ya da siz tek basiniza görüşmeye calisin. Esinizi muhatap ve magdur etmeyin. Araları iyi olmak zorunda degil. Saygili bir sekilde geçinsinler yeter.

Back
X