Lütfen bana akıl verin

nazli18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
81
13
38
35
Arkadaşlar çok güzel giden bir ilişkin vardı birbirimizi çok seviyorduk bana hiç ayrılmıyıcaz diye sözler veriyordu 2 hafta önce bana evlenme teklifi etti hayatımın en güzel günüydü bende kabul ettim ekim gibide isteme olur diye konuşmuştuk aradan 3 gün geçtikten sonra istemeyi biraz erteliyelim dedi bende kabul ettim olurdu işleri uymamıştır diye geçen cuma günü buluştuk her şey çok güzeldi gezdik eglendik cumartesi pazar sanki bir sogukluk var gibiydi her gün günaydın mesajı atardı atmamış bende yogundur diye sesimi çıkarmadım salı gününe kadar hiç sorun yoktu ne olduysa salı günü oldu çok üstüme geliyorsun rahat bırak bir süre dedi çarşamba günü her yerden engellemiş beni whatsappran facebooktan aramamı bile engellemiş perşembe günü ben hayatında yokum diye yazmış yıkıldım tabi ailesiyle bile tanıştırmıştı evlilik hayalleri kuruyorduk çocuklarımızın isimlerini bile konuşmuştuk neden böyle yaptı anlamadım lütfen bir fikir verin

Dengesiz olduğu için
Kişiliği oturmamış olduğu için
Sorunları olduğu için

Allah sizi sevdiği için, bu yüzünü size erken göstermek istediği için.

Aranızda tartışma falan var mıydı yoksa herşey normal mıydı niye böyle yapmuski anlam veremedim evlidir diycemm ailesiyle de tanismisssin

Neden böyle yaptığını sen daha iyi bilirsin sonuçta ilişkinin gidişatını sen daha iyi biliyorsun. Engellemiş ayrılmak istemiş ise senden sıkılmış başka bir açıklaması yok bunun. Hiç de öyle peşine koşmaya çalışıp da kaliteni dusurme. Kaç zamandır beraberdiniz ?

Vardır mantızsız bir sebebi.
İnsanoğlu bahane bulmak istemeyegörsün...

Siz sebebini arayacağınıza bundan sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeye odaklanın

Yaa o arada illa ki bir şey olmuştur .

Ve bunu bilmek hakkındı.

Yoksa hastalıkta , sağlıkta ölüm bizi ayırana dek diye söz verip , imza atan çiftler de ayrılıyor.

Ayrılık olur... olur da bi sebebi vardır .

Böyle pat diye engellemesi ve bi sebep sunmaması çirkin olan .

Yine de sen sağ ben selamet de ve bu dengesizliği henüz sevgili iken yaptığına dua et kendi adına .

Evlilik korkusu sarmıştır. Siz aramayın o arada bile görüşmeyin şimdiden böyleyse ilerde ne yapar.

Baskasini bulmuş, garantileyince ayrılmış.

Ne ara ne sor. Bitmis gitmis.

Boyle yapan adamdan hersey beklenir. Dengesiz Pokémon. .

Ci
Cidden bilmiyorum hiç bir şey yoktu

Hmm acaba aslinda evlenmeyi planladigi birisi vardida seninle kendince kacamak mi yapti dedim ama uzunmus olamaz oyle birsey. Ben merakimdan catlardim ve neden boyle yaptigini sorardim. Yani dengesizligini bastan gormen iyide yinede bir aciklamayi hakediyorsun

Öyle olsa ailesiyle tanıştırırmıydı annesi gelinim diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…