Lütfen bana art niyetlisin diyin

Eğer sadece bu konuysa sıkıntı yok bana göre ama hep böyle muhabbetler dönüyorsa ben işkillenirdim.
Bence eşinizi çaktırmadan gözlemleyin ama kafanızda da çok kurmayın derim.
Whatsap web den de takip edin bir şey varsa zaten belli edecektir.

Konuyu acıyorlaer,cvpları beğenmeyince mune kapat konuyu:KK70:Kadrolu elemanınız mı cnm sizin @Mune :KK70:
:) inanın başım çok ağrıyor. Konuyu daha etraflı yazıcam daha sonra. Cevapları beğenmemek değil, zaten derdim asla haklı çıkmak değil. Öyle olsa gelip burda sormazdım.

Adamı yazışmaları silecek kadar dırdır edip darlamışsınız zaten. Daha haklı olsanız bir sonraki adımınız ne olacak?
Ve bencede abartıyorsunuz...

Adamı yazışmaları silecek kadar dırdır edip darlamışsınız zaten. Daha haklı olsanız bir sonraki adımınız ne olacak?
Ve bencede abartıyorsunuz...

Peki şöyle düşünsek haksız olur muyum gene
Mesela aynı şeyi ben yapsam, silmem. Haklıysam silmem mesajları. Siliyorsam görmesini istemediğim bişey vardır. Bugun gördüklerimi sormadım bile ona. Gelip buraya yazdım haberi bile yok kızdığımdan. Yani 7 24 adam darlıyomuşum gibi anlaşıldı.

birinden bi seyi onu uzmemek kirmamak icin degil aslinda verecegi tepkiyle ugrasmamak icin sakliyoruzdur bence. yanlis bi sey yaptigimi dusunmem gerekmiyor ya da kiracak bi sey. sadece karsidakinin tepkisini az cok tahmin ediyorumdur. bence esinizin durumu bu sekilde sanki

benim eşimde eski işyerinde ki arkadaşıyla bu şekilde cıvık cıvık konusuyordu. Hatta forumda yazdım. Bakabilirsiniz. Tabi ki art niyet yok. Doğru tespit hatta.. Eşinizin ağzından burnundan getirin. Ben öyle yaptım. Şimdi arıyor açammıyor bile. Hatta kız yazmış hayırdır niye açmıyorsun diye. Demem o ki süründür!!!!

Ne bileyim sonuçta 4 kişinin çalıştığı bir market çok da bir resmiyet aramaya gerek yok. Grup kurup konuşmaları falan normal. Sadece bu dediğin örnekler beni çok rahatsız etmedi ama başka neler var bilmiyorum tabi. Eşinin de biraz lakayt olduğu belli

Peki şöyle düşünsek haksız olur muyum gene
Mesela aynı şeyi ben yapsam, silmem. Haklıysam silmem mesajları. Siliyorsam görmesini istemediğim bişey vardır. Bugun gördüklerimi sormadım bile ona. Gelip buraya yazdım haberi bile yok kızdığımdan. Yani 7 24 adam darlıyomuşum gibi anlaşıldı.

Eğer yoktan yere bir kaç kere bu kavga sebebi olduysa, silmesi normal bence.
Şöyle düşünün, ortada bir şey Yok, bu öğrenci var bugün var yarın Yok, başbaşa görüşme-konuşma yok, aleni bir flört yok, mesajları okuyup hesap sorduğunuzda iftira atmışsınız hissi olabilir.

Bu işin öncesi sonrası var mı mesele bu. Yoksa bu kadarlık bir konuşmadan, böyle bir patron-çalışan münasebetinden problem çıkmaz...

Eşim Benim telefonumu eline almaz.
Yani böyle bir konuşmaya şahit olamaz.

Ama olduğunu varsayıyorum, bozulsa da lafını etmez, aleni bir şey olmadıgı için görmezden gelir.
Eğer rahatsız olacağı kadar bir şey olursa,
rahatsız edici buldum, mesafen konusunda dikkatlisindir halbuki gibi tek bir cümle kurar.

Aranızdaki diyaloğu da bilemediğim için net bir şey de söylemek mümkün degil. Adam gözleri fır dönen tipse size göre zaten evli kalmayın.

Burun buruna çalıştığın bir yerde helede kendi işinse çalışanların değişmesini istemiyorsan araya mesafe koyamazsın. Bende yöneticiyim bir mağazada hepi topu 4 kişiyiz. Eğer mesafe koyarsam işimde çok daralırım. Ben şu mesajda bir lakayiklik görmedim valla.

Haklı ya da haksızsınız diyemiyorum belli ki eşinizle tarzlarınız farklı. Belki iş yeri motivasyonunu böyle sağlıyor.

Gel gelelim şimdi müdürüm gruba "Okulu özleyen yok mu? " yazsa ciddiyetimi kaybederim herhalde.

Evet fesatsınız
Bu gençler pt çalıştıkları için muhtemelen cüzi bir maaş alıyorlar,eşinizde onları kaçırmamak için aklınca sıcak samimi bir ortam oluşturmaya çalışmış

Kızdan yana sıkıntım yok demişsiniz sorun ne o zaman?

birinden bi seyi onu uzmemek kirmamak icin degil aslinda verecegi tepkiyle ugrasmamak icin sakliyoruzdur bence. yanlis bi sey yaptigimi dusunmem gerekmiyor ya da kiracak bi sey. sadece karsidakinin tepkisini az cok tahmin ediyorumdur. bence esinizin durumu bu sekilde sanki

Sanırım ben olsam şöyle yaparım dediğim için anlayamıyorum.
Yorumları okuyorum, evet diyorum haksızım. İnanın art niyetlisin diyenlerin safından bakıyorum, evet gerçekten abarttım diyorum. 5 dakika sonra öfkem geri patlıyor. Adam bana bu güveni vermiyor. Somut delilim yok, ama güvenemiyorum bilmiyorum rahatsız edici bişeyler var.

Bilemiyorum hanımlar, canım sıkılıp kocamı gömeyim diye gelmedim 4buçuk yaş ve 5buçuk aylık 2 ufaklık ile vaktim de yok bazı mesajları okuyamadım bile.
Diyorum ya inşallah benim abartmamdır herşey. Bu konuyu eşime açmadım açmam da.

kızı çıkartsın işten , neden kendinizi yoruyorsunuz ? huzurumu kaçıracagına yolla onu derdim herahalde... ne lazım 3 erkek 1 kız neden var yani. bende yeterince kıskanç ve konu canımı sıkar vaziyetteyse kısıtlayıcıyım.. oyüzden art niyeti sende değil kocanda gördüm..

Yahu hanımlar, günün stresini burda mı atmaya geldiniz?
Market değil manav tezgahı bile olsa orası bir işyeri. Biz patronuz işçi ölsün mü dedim lafı nerden alıp nereye çektiniz bu güne kadar kaç işte çalıştım, dün işçiyken bugun patron olup işçi falan ezmeye çalışmıyoruz bu kısmı da belirttim. Adam bi rafları düzelttirecek kadar bile ağırlık koymuyor, bu samimiyet ona da sıkıntı oluyor benim derdim değil kendisi şikayet ediyor.
Kız gayet efendi temiz bi insan kesinlikle ondan yana şikayetim yok. Şikayetim eşimin gereksiz muhabbeti.

Bence yerden göğe kadar haklısınız… İster esnaf olsun ister broker... İş dediğin disiplinli olunması gereken bir ortam… Buradaki bazı kifayetsiz yorumları dehşetle okudum. Cehalet almış başını gitmiş, art niyetli bulan da olmuş size güvensiz diyen de... İşyeri sahibi biri olarak söylüyorum, hangi sektör olursa olsun böyle ortamları yaratan da destekleyen de henüz hayatta hiç bir şey görmemiş ve analiz edememiş insandır bence...

İşverenim. 2 ortağım var erkek. İkisi de evli. Çalışanlarımın bir kısmı evli bir kısmı bekar. Tek kadın benim..Sabah kapıdan girince bağırırım. “ gençler günaydın “ diye. Yurtiçi yurtdışı gider geliriz ortaklarımla. Evlerine giderim, onlar gelir..
Naber abi derim. Kahve yap abla derler. Ne bu suratının hali canın mı sıkkın derim. Eşlerine ulaşamayınca hanımlar beni arar.. kısmetlerim çıkarsa kritik yaparlar :))
Amaaaa 3. Kişilerin yanında hanımlı beyli hep konuşmalar...
Her zaman emir komuta ast üst ilişkisi ile de verim alınmaz. Bir jest, bir hediye, bir tebessüm, hatır sorma, anne baba nasıl ? Eşin de gelsin pikniğe vs. Çalışanı hem motive eder hem güven verir.. lakaytlık gibi de gelmedi anlattığınız konuşma...
abartıyorsunuz bence de..
Ama arka planda sizin eşinizle sorununuz var, ortam ya da çalışanlarla değil.

Ben sorun göremedim. Altı üstü üç elemanlı bir market, birbirleriyle çok resmi olmalarını bekleyemezsiniz. Bir laubalilik göremedim bu sohbette ben.

Sanırım ben olsam şöyle yaparım dediğim için anlayamıyorum.
Yorumları okuyorum, evet diyorum haksızım. İnanın art niyetlisin diyenlerin safından bakıyorum, evet gerçekten abarttım diyorum. 5 dakika sonra öfkem geri patlıyor. Adam bana bu güveni vermiyor. Somut delilim yok, ama güvenemiyorum bilmiyorum rahatsız edici bişeyler var.
Normalde yazışmalarda o kadar abartılacak birşey yok, iş yerinde insanlar şakalaşabilir. Biz de izinden dönenlere ooo nerelerdesin falan diyoruz bana da diyorlar. Kaldı ki orası market zaten maliye bakanlığı değil ki kol gibi ciddiyet mesafe olsun.

Ancaaak, psikolojisi normal ve sağlıklı düşünen bir insan karşısındakine bir konuda güvenmiyorsa muhtemelen haklıdır derim ben. Sizi aldatır demiyorum ama mesafeyi pek ayarlayamıyordur mesela. Bu durumda eşiniz sizin hatrınızı gözetip bu tür şakalaşmalar yapmamalı. Ben size hak verdim.

Ben mi abartıyorum lütfen bana diyin ki senin abartman bu.

Mevzuyu anlatıyorum. Eşim market işletiyor. İkisi erkek biri kız olmak üzere 3 tane part time çalışan öğrenci var. Eşim birbirlerinden haberdar olmak için bir grup açmış whatsapta. Mesela yarın sabah kim açabilir diyor, x kişisi diyor ki sınavım var, y kişisi ben açarım abi diyor falan buraya kadar sıkıntı yok.

Sıkıntı şu ki grupta sohbet de dönüyor espriler gülüşmeler falan. Eşim 32 yaşında. Kız 23-24 falan. Kızla alakalı sorunum yok, sorunum eşimin lakayitliği. Sanki işveren değil de onlara denk bekar öğrenci gibi takılıyor.

Birine ahmet birine mehmet ötekine de ayşe diyelim. Yaz tatilindelerdi malum burda değildi üçü de. Ahmet demişki memlekette sıkıldım artık özledim oraları. Eşim de demişki "ahmetten başka özleyen yok heralde". Ayşe de demişki "yoldayım abi geliyorum yarına"

Allah aşkına ya normal mi bu muhabbetler. Kendimi anormal görmeye çalışıyorum yemin ederim kendime fesat diyorum. Ama şu mesajları okuduktan sonra da başıma ağrılar girdi

Eşimle daha önce konuştum bunları. Çocuklarla aranda resmiyet yok dedim, işveren ağırlığın yok dedim. Burdaki kastım kimsenin üstünden ego tatmini yapması değil. Orası sonuçta bir işletme, ve eşimin çalışanlarla arasında bir ağırlığı olması gerekiyor. Doğum yapana kadar çalıştım, çok işte çalıştım, bugune kadar hiç bir patronum bana ofisi özlemedin mi burayı özlemedin mi gibi bi soru sormadı. Yada bu kadar samimi bi işveren görmedim.
Ben bu konuyu açınca kavga ediyoruz, asla haklısın demiyor. Fesatsın diyor, yanlış düşünüyorsun diyor. Telefonunu karıştırıyorum diye de gruptaki mesajları siliyor.
Bence konu o kız. Yani o grupta kız olmasa iki tane sizden küçük çocukla ettikleri sohbet sizin canınızı sıkmayacak.

Back
X