- 10 Haziran 2016
- 877
- 386
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Sorun çocuklu dul kalmak değil, sorun rengarenk bi insanken beni simsiyah yapmasıAyril kuzum ya cocuklu dul mu kalmak istiyorsun
O benim kendi içimde yaşadıklarım gerçekten çok kafam karışık zaten ayrılmayı düşünüyorum ama zor geliyor 3 seneyi bi kalemde silmek o arkadaş arada olmasa da bu ilişki bitmeliHaberi var aldatıyormuş gibi sanılmasın demekle öyle olmuyor işte. Haberi var da neyden haberi var staj için görüştüğünle ilgili bilgisi var senin bu etkilenme durumunla ilgili bilgisi yok sevgilinin.
Anlaşamıyoruz diyorsun ailem istemiyor diyorsun ve başka birinden etkileniyorsun. Peki ayrılmak için daha neyi bekliyorsunşuanki durum aldatmamı onu bilememde aldatmaya doğru gittiği kesin uzatma ayrıl.
Sanırım doğru, kararımı verdimHayatınızdaki kişiden hayli bunaldığınız için böyle hissediyor olabilirsiniz.
Ama mevzu bu değil
Erkek arkadaşınız.
Ayrılın bir an önce , kendinize neler yaptığınızı farkındasınız.
3 sene bana verdiği destekler maddi manevi destekler iyi günler hatıralarSende herşeyi farkındasın ailen istemiyor ee daha neyi bekliyorsun
Alışkanlık olduğu net belli zaten çünkü bu zamana kadar da o yüzden ayrılamadık3 yıl alışkanlık olmuş sizde
Sevmiyorsan ayrıl
Alışkanlık olduğu net belli zaten çünkü bu zamana kadar da o yüzden ayrılamadık
Öyle de olabilir ama bu arkadaş arada olmasa da sağlıksız bi ilişkiseninki seni baya bunaltmis, arkadasin yaninda bi an sorunlari unutup rahat nefes aliyorsun demekki
Köstekler ne olacak renkliydim simsiyah oldum diyorsun ne destek vermiş olursa olsun mutlu edememiş sal ipini gitsin3 sene bana verdiği destekler maddi manevi destekler iyi günler hatıralar
Evet çok çok küçüğüm ve sayesnde büyüdüm fazla büyüdümKendine de çocuğa da yazık
Daha çok küçüksün
Haklısınız gerçekten öyleKöstekler ne olacak renkliydim simsiyah oldum diyorsun ne destek vermiş olursa olsun mutlu edememiş sal ipini gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?