Lütfen bana bi akıl verin ?

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
877
386
103
27
merhaba, 19 yaşındayım hemşire olarak özel bi hastanede çalışıyorum böyle bi konuyu açmak benim için inanılmaz zordu, ama kaçış olmuyo böyle şeylerden. Benim 3 senelik bi ilişkim var. Sevgilim 24 yaşında ben 19. Kendisi annemin teyze oğlu. İlk zamanlar hem ailemin onayı vardı hem de biz anlaşırdık. Son 1 senedir hem biz anlaşamıyoruz hem de annem de babam da kesinlikle istemiyo, herşeyi geçtim annem mutlu olamayacaksın diyor ve o öyle diyorsa eminim doğru çıkacak. Sevgilimle çok zıttız beni çok kısıtladı çok kendi kişiliğimden çıkardı düşünün ki yolda bazen dalgın yürüyorum ona bile sinirlenip kızıyor. Hiç ben değil kesinlikle ilerde de beni mahvedeceğine eminim.Asıl sorunum bundan yaklaşık 2 gün önce stajdan bi erkek arkadaşla kütüphaneye gittik, ders çalışmaya ve erkek arkadaşımın bilgisi dahilinde gittim gizli saklı yok. Arkadaşı 2 senedir tanırım sosyalden takip ederim ama staj sonrasında ilk defa görüştük daha arada bir wpden konuşurduk ve bugün tekrar kütüphaneye gittik, kütüphaneden eve yürüdük bisiyler yedik içtik ve yanında o kadar mutlu o kadar güzel heyecanlı hissettim ki size anlatamam ve hani erkek arkadasım dısında hayatıma bu kadar aldığım ilk erkek oldu gizli bi buluşma yok aldatıyomuş gibi anlaşılmasın ve karşı tarafa da bu değişik hisleri belli etmiyorum kesinlikle onu da bu sorumluluk altında bırakmak hissetmem ama değer veriyor bana biliyorum bunu normal olarak yani. Çok değişik hissediyorum çok farklı hissediyorum ona karşı kesinlikle sevgi yok aşk yok ama yanımda olsun istiyorum. Daha çok genç ve tecrübesizim nolur bana akıl verin ?

Haberi var aldatıyormuş gibi sanılmasın demekle öyle olmuyor işte. Haberi var da neyden haberi var staj için görüştüğünle ilgili bilgisi var senin bu etkilenme durumunla ilgili bilgisi yok sevgilinin.
Anlaşamıyoruz diyorsun ailem istemiyor diyorsun ve başka birinden etkileniyorsun. Peki ayrılmak için daha neyi bekliyorsun şuanki durum aldatmamı onu bilememde aldatmaya doğru gittiği kesin uzatma ayrıl.

seninki seni baya bunaltmis, arkadasin yaninda bi an sorunlari unutup rahat nefes aliyorsun demekki

O benim kendi içimde yaşadıklarım gerçekten çok kafam karışık zaten ayrılmayı düşünüyorum ama zor geliyor 3 seneyi bi kalemde silmek o arkadaş arada olmasa da bu ilişki bitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…