Benim bi arkadaşım evlenmeden böyle kaptırdı halen alamıyor şuan başkası ile evli. Bekarken borç alan erkekten hayır gelmez, ki çok zor durumda olsa anlarım. Senden alıp açığını kapatmış. Şuursuzca harcayıp yeni açık yapmış. Annesinin geliri yok mu? bu kadar sorumluluk almak neden sen gelecek kuracaksın bedelli askerlik düşünüyorsun neyine bu kadar para harcamak. Ki senin yanında bu harcamayı yaparken utanmıyorsa, iyice yırtmış demektir dahasını da ister. Bana kalırsa tavrını koy, belli bir birikimi kendin için yaptığını söyle. Böyle böyle o da ya kendini toparlar ya da sen bir şeyleri daha iyi görmüş olursun.Yaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
Maddi manevi her konuda destek oldum. Adam evleneceği parayla PlayStation ve laptop aldı, ben de onun için biriktirdiğim parayla estetik oldum. Madem öyle iyi mi böyle hesabı. Sonra o da beni aldattı ve aldattigi kızla evlenebilmek için dünya kadar borca girdi. Ben emeklerimin karşılığını sorunca da YAPMASAYDIN dedi.Yaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
AyrılYaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
ne kredisini ödemeyi ustlenin ne para vermeyi kendi borcunu kendi ödesin sizene kendinizi kullandirtmayin aslaYaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
Kusura bakma ama adam seni resmen kullanıyor bulmuş yolunacak bir kaz habire para... Size söyleyeyim bu adam sizinle evlilik falan düşünmüyor buluştuğunuz zaman hesap ödemeyin cüzdanımı unuttum yada almamışım para yada kartı de ne diyecekYaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
Yaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
Allah yardımcınız olsun Insallah. AMiNYorumlar çok çok çok haklı. Hatta keşke bu foruma, bundan 8 yıl önce, aynı konuyu ben açsaydım da, aynı yorumlar bana gelseydi.
Evlenmeden önce çok aşık olduğum adamın borçlarını çok kapattım. (Salaklık mı dersiniz, aşkın gözü kördür mü dersiniz, ne derseniz diyin).
Anlattıklarınıza çok benzer şeyler yaşadım. Bir ay bana hediye altın kolye alırdı, öteki ay maaşına haciz gelirdi eski bir borcundan dolayı, ödeyemezdi, ben öderdim.
Evleneceğimiz zaman kredi çekmeye karar verdik, nişanlıydık, ev eşyaları, gelinlik vs için, ona kredi çıkmadığı için ben çektim krediyi. Evlendik, 3 ay sonra işten atıldı. Aylarca evde yattı, o krediyi tek başıma çok zor koşullarda çalışarak ben ödedim, evi ben geçindirdim. Adama işe gir dediğimde de başkasının emrinde artık çalışmak istemediğini, kendi işini kurmak istediğini söyledi. Sermaye nerde dedim, bana kredi çek dedi. Kat kat fazlasını kazanacakmış güya.
Aaahh ahh seni çok iyi anlıyorum, içten içe hissediyorsun ama konduramıyorsun ama çok net birşey söyleyeyim mi, eğer bu adamı terk etmezsen sonun benim gibi olur. (7 yıllık evlilik, 1 çocuk, şiddet gören bitik bir anne, boşanmak için 50 bin tl isteyen bir şerefsiz adam, çekişmeli boşanma davası...)
Yol yakınken dön. Ben bu adamların ciğerini öğrendim. Allah kızlarımızı korusun bunlardan.
Seni kullaniyor ve senin ilerde dava acman icin hiç bir kanitin yok müge cikarsan mesaj yolla en büyük kk dieYaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?