Yemin ediyorum o kadar doğru ki benzer şeyleri yaşadım, işsiz sevgilim o zamanlar eski yani evlenelim diye tutturdu benim maaşım var ya hayır işe gir öyle dedim, benden 5 sene evvel birikmiş tüm paramı istedi ev alcakmış kendi üzerne benim için biz rahat edelim diye dedim işsizsin bu para yetmez üstünü nasıl ödeyeceksin ben ev istemiyorum acil durumlar için ufacık bir paraydı 10.000 falan yani sonra bana hakaretler yağdırdı paragöz cimri bencil dediSen onun borcunu öde, evlenirken gerekirse onu almam bunu almam ucuzunu alırım de. O daha eline geçen ilk kuruşla annesine telefon kardeşine saat alsın. Kör olmak lazım burda kullanıldığını görmemek için.
Adam resmen seni kullanıyor, evlenmeyi düşündüğü falan yok. Düşünse bile hep siz böyle borç öderken surekli ailesine maddi yardımda bulunup senden kısacak yada seni maddi olarak zora sokacak. Bulmuş böyle iyi niyetli birini ayrılma diye tabiki ağlar. Dik dur, sen ciddi olsan önceliğin bizim için birikim yapmak olurdu ben bu iliskinin sonunu göremiyorum de ayrıl. İnan demek senin icin para önemliymis deyip üstüne seni suçlu çıkarıp iki güne unutur , görürsün. Cok pesinde koşarsa da sevdiğinden değil senin gibisini bulamayacağını bildiğinden seni kaybetmemek icin.
Haklısın canım böyle insan cok maalesef. Ufak tefek harcamalar sorun değil iliski icinde . Sonuçta sevgili olunmuşsa ve ileride evlilik düşünülüyorsa maddiyat tabiki konuşulacak ama tek taraflı olmaz fedakarlık. Eşimle sevgiliyken de bazen maddi zorluk ikimizde yaşadık, ben teklif etsem bile maddi olarak benden tek kuruş almazdı. Bazen zorla falan hesap öderdim ona bile itiraz ederdi. Kadın erkek eşitliğine inanırım ama daha evlilik bile yokken kadından bu kadar beklentiye girip ona borç ödetmeye kalkan yada kadının birikimini kendi malı gibi görüp plan yapan erkekten hayır geleceğini de düşünmüyorum. Senin adına da sevindim öyle bir adamdan kurtulduğun için. Onun derdin sen değil seni maddi olarak sömürmekmiş maalesef.Yemin ediyorum o kadar doğru ki benzer şeyleri yaşadım, işsiz sevgilim o zamanlar eski yani evlenelim diye tutturdu benim maaşım var ya hayır işe gir öyle dedim, benden 5 sene evvel birikmiş tüm paramı istedi ev alcakmış kendi üzerne benim için biz rahat edelim diye dedim işsizsin bu para yetmez üstünü nasıl ödeyeceksin ben ev istemiyorum acil durumlar için ufacık bir paraydı 10.000 falan yani sonra bana hakaretler yağdırdı paragöz cimri bencil dedi
Ayrıldık yani Allahım beni kurtardı Allahın sevgili kuluyum
Böyle insanlar kimsenin canını yakamasın inşallah kendi ayaklarına dolansın
Yaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
Evet bende aynen böyle hissettiğimi bunun da bana ağır geldiğini söyledim ağlıyor yalvarıyor beni bırakma diye
Bence de kesinlikle ben ilişkilerde evliliklerde herşeyi erkek yapsın diye düşünenlerden değilim sizin gibi, borç da birlikte ödenir herşey de yapılırHaklısın canım böyle insan cok maalesef. Ufak tefek harcamalar sorun değil iliski icinde . Sonuçta sevgili olunmuşsa ve ileride evlilik düşünülüyorsa maddiyat tabiki konuşulacak ama tek taraflı olmaz fedakarlık. Eşimle sevgiliyken de bazen maddi zorluk ikimizde yaşadık, ben teklif etsem bile maddi olarak benden tek kuruş almazdı. Bazen zorla falan hesap öderdim ona bile itiraz ederdi. Kadın erkek eşitliğine inanırım ama daha evlilik bile yokken kadından bu kadar beklentiye girip ona borç ödetmeye kalkan yada kadının birikimini kendi malı gibi görüp plan yapan erkekten hayır geleceğini de düşünmüyorum. Senin adına da sevindim öyle bir adamdan kurtulduğun için. Onun derdin sen değil seni maddi olarak sömürmekmiş maalesef.
Hala takınacak tavır mı soruyorsun ? Bu adam senin paranı yiyor görmüyor musun ? Adam olan kadının parasına tenezzül etmez. Hemde sevgiliyken . Evli olsanız eşiniz sıkışsa yardım edersiniz eywallah ta bu nedir ya borçlarını size ödetiyor. İyi yolunacak kaz bulmuş walla. Evlenince de senin paranı metresleriyle yer bu benden demesi..Yaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
Maalesef sevgilin senin iyi niyetini suistimal ediyor .Kesinlikle maddi konularda destek olayım gibi konulara kendini sokma .Alıştırmışsın oda seni enayi olarak görüyor ne yazıkki .Şimdi kendini bu konuda çektiğinde onun gerçek yüzünü göreceksin .Bir kadından maddi beklentiye giren bir adamdan hayır gelmez .Ayrıca seninle ciddi düşündüğünü de sanmıyorum .Sadece kullanıyor ve günü kurtarıyor .Yaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
Yaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
Müge anlı ve esra erolda görürdük böylelerini. Iyi ki kredi falan çekmemişsin. Ve tabi ki böyle bir adamdan ayrilman gerekir. Gerçekten evlilik niyeti bile varsa herşeyi sana ve ailene odetecegi içindirYaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
Erkek arkadaşının yaptığı çok ayıp. Annesine, ailesine hediye almak istemesi güzel ama bunu kız arkadaşını somurmeden yapsin bir zahmetYaklaşık 1 yıldır çok aşık olduğum harika giden bi ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilim benden 1 yaş küçük ikimizde çalışıyoruz. Ben uzun ilişki isteyen birisi değilim ve evlenmek istiyorum. Bunu sevgilimde biliyor oda istiyor ama ekonomik olarak hazır değil çünkü araba kredisi ödüyor maaşının yarısı gidiyor ve bedelli askerlik parası biriktirmeye çalışıyor askerlik acil birde. Durum böyle olunca ben ona destek olmak istedim 3 5 bin kadar ne geçerse elime ha bu arada kendisi de şaka yollu da olsa bunu belirtti istedi yani bende tamam dedim hatta kredi çekme konusu bile geçti sonra gerek yok şuan ihtiyaç yok bi kaç ay sonra 5 bin kadar bi kredi borcu varmış onu sen ödersin dedi bende tamam dedim. Bunun dışında son buluşmalarda sürekli ben harcıyorum o arabasıyla beni eve bırakıyor. Düğün konuşmalarında benim tavrım kendimden artıttır her şeye destek olurum işte en ucuzunu alırım hatta onu almayıx bunu almayız vs. Neyse dün maaşına güzel bi zam aldı ve maaşını aldığı akşam AVM ye gidip annesine güzel bi cep telefonu aldı. Ben çıldırdım şimdi sanane annesine alamayacak mı vs diyeceksiniz bende diyorum bunu kendime ama kredi borcunu bana ödersin diyen adam annesinin telefonu bu kadar acil miydi kaldı ki benim annemin android bile değil telefonu kız kardeşine 500 TL ye saat aldı , ha birde annesi tuvalet banyo yaptırmak istiyormuş ben çıldırdım bunlara aylarca şu gün bugün diye diye resmenn beni oyaladı nasıl davranmam gerek bilmiyorum sizce abartıyor muyum haklı mıyım ?? Erkek arkadaşıma nasıl bi tavır takınmam lazım ne yapmam lazım akıl fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?