Lütfen bana yorum yapar mısınız?

Yani direk evim müsait değil diyeceğim yarın uzatırsam başka zaman gelmek ister

Diyeceğiniz şu kızın ismi... lütfen ısrar etme, seni kırmak istemedim, bilet aldıysan parasını iptal ettireceksin bana sorman gerekirdi, biliyorum zor zaman geçiriyorsun ama evimiz müsait değil ve sana ayıracak zamanımız yok, evimizde ben doğum öncesi- sonrası annem ve eşim dışında kimseyi istemiyorum, eşim de zaten senin gelmek istemeni pek hoş karşılamadı, yatılı misafir olayı bizim için zaten uygun olmaz dersiniz. Ben geleyim başka yerde kalırım vs derse de ne münasebet canım, karnım burnumda aşk olsun, hiç mi beni düşün müyorsun? Dersiniz. Aynen böyle konuşun, eğer siz boşuna sıkıntı yapıyorsanız da görmüş olursunuz ama size şunu söyleyeyim hiç bir arkadaşım ben sormadan ben hamileyken eve gelemez, kalmaya niyet edemez, en başta eşim karşı çıkar. Kadın eşinizin telefonunu bilmesin, eşinize de sadece uyanıklık olarak bana sormadan bilet almış, doğum var vs düşüncesizlik, lütfen ararsa, mesaj atarsa cevap verme dersiniz.

İçimde bir yer acaba demiyor sanki hem birde bunca düşünceden sonra eşimle yanyana gelirse ben eşimi eskisi gibi göremem biliyorum uzaklaşırım soğurum
Şu durumda neyi düşünüyorsunuz?

Belim ağrıyor . Başım ağrıyor. Midem bulanıyor gibi basit bir yalana başvur.

Ama başvurduğun yalan basit olsun ki... istenmediğini anlasın. Bi daha gelmeye kalkışmasın.

Ben ilk etapta yakın arkadaş sandım ama yorumlarda okudum ki çok yakınlığınız yokmuş.

Ben olsam rahatsızım derim. Mesajlarına 3 saat sonra evet hayır ya da bilmiyorum gibi kısa cevaplar veririm.

Böylece bi daha rahatsız edemez.

Gelmeden önce bi yalan bul kibarca reddet. Böyle hassas bi dönemde gerginlik yaşamaman lazım.

Yani soruyorsunuz bize ama sende yapman gerekeni iyi biliyosun aslinda.evinizi bilmiyor okadar yoldan gelicek mutlaka kalicaktir boyle bir seye gerek yok bence.su zamanda kimseye guven olmazki o kiz zaten en basindan goz koymus ve suanda bosanmis bir bela yani senin icin.rahatsizim hamileligim zor gidiyo esim suan kimseyi istemiyo yatiya deyin

Siz davet etmeden sana geleceğim ne demek..belli ki pişkin ve arsız birisi. Böyle birsine incelik göstermenize hiç gerek yok. Hiç düşünmeden özel durumunuzdan dolayı kabül edemeyeceğinizi söyleyin. Üstelik kafanızda sizi rahatsız eden düşünceler var. Muhatap bile olmasanız olur. Engelleyin gitsin. En hassas zamanınızda niye kendinizi huzursuz edeceksiniz ki. İsterse küssün sizin için bir kayıp olmaz daha da huzurlu olursunuz. Ne işi varmış evinizde. Sakın sakın..

Nasil 4 senedir evli oluyorsunuz ilginc..2018 mayis ayinda boyle diyormuşsunuz
Kocana da güvenmiyorsan boşan arkadaşını da istemiyorsan çağırma kafaya takilcak bisey bile değil

Müsait değiliz de. Başka zaman de. Cevap verme mesajlarına. Ne gerek var çok mu lazım arkadaşlığı? Madem seni rahatisz ediyor kızkardeşin de onaylamış boşversene

Kalacak başka yeri yok diye biliyorum ben direk evin yatılı misafire uygun olmadığını söyleyeceğim aslnda direk söylemem lazmdı basiret bağlanması yaşanıyor herhalde

Evet kimsenin günahını almak istemediğim için size sormak istedim

Ben hiç davet etmedim normalde bulunduğum sehre gelip sana da uğrarım dese bir ihtimal ama direk bana gelip kalma planı garip geldi cünkü burda kimsesi yok onun

Nasil 4 senedir evli oluyorsunuz ilginc..2018 mayis ayinda boyle diyormuşsunuz
Kocana da güvenmiyorsan boşan arkadaşını da istemiyorsan çağırma kafaya takilcak bisey bile değil
Nikah tarihimi baz aldım bu konuya yazarken açık aranacak bir durum yok kocama güvenmeme konusu değil rahatsız oldumki yazdım

Hmm hic konusmadilar yani... yine de esin papyon konusunda rahatsiz oldugunu soyleyebilirdi. Zaten bu olayi soylemesen bile hoslandigini dusunmustur. Ben tepki vermemesine sasirdim...

Bekar arkadaşlarım gelip evimde kalmışlardır, bu konularda katı bir insan değilim. Ama olumsuz bir şey hissetseydim, kesinlikle hislerime güvenirdim.

Açık kapı bırakmayacak şekilde, eşinizle ortak kararınızmış gibi ve mesajla kabul edemeyeceğinizi bildirin. Hiçbir şey olmasa bile habersiz bilet alması bile kabul etmemek için geçerli bir sebep.

Ben olsam hayatta evime almazdım. Benim evime can ciğer olduğum bile olsa bekar asla sokmam. Bunun eş ile ilgisi yok kimseye güvenemem. Sende kendini kötü hissetme bence
Konu sahibinin arkadasi bekar degil yalniz bosanma asamasindaymis. Ve bunu soylemeyebilirdi

Bir de ben eşime karşı çok şeffafımdır. Size her düşündüğünüzü eşinize söylemenizi tavsiye etmiyorum elbette ama ben olsam mesaj atmadan önce arkadaşımın davetsiz ve benden habersiz bir şekilde bilet aldığını, bundan hoşlanmadığımı ve ikimiz adına red cevabı yazacağımı söylerdim.

Ama dediğim gibi size bunu bir tavsiye olarak yazmıyorum. Ben böyleyim, siz başkasını uygun görüyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…