- Konu Sahibi _chocolate_
-
seni ve aileni kabul etmeyen birini sen nasıl kabul ettin peki
sizinle konusmasalar bile ayni ortamda bulunmak zorunda kaldiginiz akrabalarinizla konustugu icin devamli onlarla konusma istemiyorum dediginiz icin boyle tepki veriyor olabilir mi....fazla ustune gittiginizi dusunmus olabilir...
Eşinize kızmak yerine sebep sorun..
Neden sizin görüşmediğiniz insanlara selam veriyormuş ki?
Zaten anladığım kadarıyla o küs olduğunuz kişiler de eşinizi sallamıyorlar,verdiği selam havada kalıyor,kendi kendine rezil olmak mı istiyormuş?
Bende aynen bu sorulari sordum ona. Amcamin kizina onu söylediginde onun yüzüne nasil bakdigini gördü mü diye sordum. Maalesef benim esimin söyle bir huyu var. Kendisiyle ciddi bir konu hakkinda konusmak asla mümkün olmuyor, böyle seyler soruldugunda hemen araya bir duvar örüyor. Sorulara cevap vermiyor insana kendi kendine konusuyormus gibi hissetiriyor, baktiki karsidaki susmuyor rest cekip gidiyor.
Ona karsi nasil bir tavir almam gerektigini bilmiyorum artik, küs durunca evdeki atmosfere dayanamiyorum. Ama onunla konusup bazi seyleride halledemiyorum cünki konusturmuyor kendisiyle. Hicbirsey yokmus gibi gönlünü almakda istemiyorum artik cünki öyle yaparak onu bukadar simarttim ve bu hale getirdim.
İyi de konuşmazsanız nasıl anlaşacaksınız ki?
Ne adamlar var yahu!
Şimdi bişey diyecem olmayacak..
Kolay gelsin,ne diyeyim...
elbette sizin tarafinizda olamsi gerekiyor...selam vermis olmakla daha fazla gerginlik olmasin istiyor belkide....
bende amcamla konusmam sadece merhaba der gecerim ama esim hal hatirda sorar konusur...bizimle akrabalar arasinda olan sorunlara esleride dahil etmemeliyiz diye dusunuyorum...esiniz selam verdi onlar almadi mi olsun esiniz hic degilse ben ustume duseni yaptim diyordur belkide...onlar size zamaninda zarar vermis olabilir ama simdi onlara bu firsati tanimayin ve onlar icin huzurunuzu bozmayin derim...
disari cikti esim dediniz aradimi sizi hic...
Gercekten cok sacma bir sebebten dolayi küsmüs,
yani küsülcek bi durumda yok bence fazla ortada, cok abartmis bos yere uzatmis..
Hic sevmiyorum gercekten küsen naz yapan erkekleri,
bana herzaman itici gelmistir, hep uzak durmusumdur öylelerinden :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?