- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi _chocolate_
-
Sız ustune dustukce hatasını nasıl anlayacak kı?
Sız aradıkca, 'bak ıste o hatalı, o arıyor' dıye dusunuyor.
Nıcın bız kadınlar bıraz daha mantıklı davranamıyoruz kı?
Bırde anlamadıgım baskasına gelınce, mantıklı olabılıyoruz da, nıcın ıs basımıza gelınce daha duygusal davranıyoruz?
Bknz: Ben
benım eşim de çok küserdi
ben konusurdum alttan alırdım
surat asarv ıyıce sorunların ustune giderdi
bigün ben de ınat ettim
bir bucuk ay konusmadı benle
şimdi ayrılıyoruz mahkememız var
kizlar napiyorsunuz bir küsmek, bosanma nedeni olurmu hic...
bukadar mi kolay ayrilmak yaaa.. üzüldüm vallaha:1no2:
Canım böyle bi durum gerçekten de insanı sinir bozucu bir durum erkeklerin küsmesi beni de acayip kızdırır ,kaldı ki aranızda çok şiddetli bir kavga da geçmemiş.Eşinin huyu buysa değişeceğini de sanmam en küçük şeyde küsmeye devam eder yani onu böyle kabulleneceksin bence sonunda mecbur kalıp huzursuzluk artmasın diye sen zeytin dalını uzatıcaksın galiba
Sız ustune dustukce hatasını nasıl anlayacak kı?
Sız aradıkca, 'bak ıste o hatalı, o arıyor' dıye dusunuyor.
Nıcın bız kadınlar bıraz daha mantıklı davranamıyoruz kı?
Bırde anlamadıgım baskasına gelınce, mantıklı olabılıyoruz da, nıcın ıs basımıza gelınce daha duygusal davranıyoruz?
Bknz: Ben
baristiniz mi canim???
almanyada yasadiginizi söylemissiniz, neden sizin
sevmediginiz insanlarin yaninda kaliyorsunuz (eviniz neden baska yerde degil?)
esiniz cok nazli belli, hic cekilmez vallaha ...
sizde neden bukadra üstüne gidiyorsnuz, birakin birgün oda farkeder,
konusmaz onlarla...
benım eşim de çok küserdi
ben konusurdum alttan alırdım
surat asarv ıyıce sorunların ustune giderdi
bigün ben de ınat ettim
bir bucuk ay konusmadı benle
şimdi ayrılıyoruz mahkememız var
sanırım iletişim problemi var arada konusamamakdan kaynaklanıyor herşey bazı insanlar birşeye sinirlenince surat yaparlar ve üstüne gidildikçe kendilerini haklı görüp bu durumu uzatırlar ve sakinleşince hiç birşey olmamıs gibi davranırlar eşinizin yapısı bu demekki evliliğimin ilk zamanlarında eşimde herşeye küser surat ederdi zamanla aştık bu durumu erkeğin bu türlüsü çekilir değil gerçekten ama size tavsiyem üstüne gitmeyin ve sizde durumu cok umursamayın başka seylerle mesgul olun Allah kolaylık versin....
küsmek değil tabıkı tatlım bosanma nedenı sadece
çok sebep var
demek ıstedğim benım kocam da küser hep ben barısırdım bıkere barısmadım o yanasmadı ve aramıza ııce sogukluk gırdı 1 buck ay kus kaldık
Sen esin nazlaniyor diye hemen barismak icin adimlar atip ozur dilemelerde bulunursan aranizda diyalog olmasini bekleme bence.. O kÜstümü ve sen hatali degilmisin sende küs konusma kaideye alma o yokmus gibi davran evde ama gercekten haksizsan.. Hem suclu hem guclu insanlarin kendini naza cekmesine tahammul edemiyorum.. Agir bir tavir koyacaksin seni dinlemesini saglayacaksin.. "insan gibi konusmaktan kacip birde surat naz yapiyorsun SEN BILIRSIN " diyip birakacaksin birde kusup gitmeler bahane olabilir gibime geldi.. Ve hala akrabalarla konusmak istiyorsa belki kendince buyukluk yapmak istiyordur, Allahin selamini almanyan sucludur aslinda ama .. Onlar onu tinlamadigi zaman gururu kirilmadigina gore bri seyleri goremiyor demekki
Hayir, söyle diyeyim esim selam verince esimin selamini aliyorlar. Amcamin kizinada zaten dün ilk defa birsey söyledi ve cevapsiz kaldi. Ancak onlarin gelinleri filan benim anneme babama selam vermiyorlar, onlar benimle konusmuyorlar, esim neden konussunki onlarla. Sahsen ben esimi adam yerine koymayip onunla konusmayan insanlarin yüzüne bile bakmam. Bir insan ayibi ha esime yapmis, ha bana yapmis hic fark etmez benim icin. Aynisinida ondan bekliyorum
Valla benimle konusmayan insanla esimde konusmasini selam vermesini istemem.. anlayabiliyorum o durumu.. ama o sizin tepkinizi anlamistir belki.. Oyle küstü falan ama belki bir daha konusmaz.. asil mesele sizin kontak sorununuz bunu nasil cozumlemeyi dusunuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?