Lütfen bari siz 5 dakikanızı ayırıp bana bir fikir verin :(

benım eşim de çok küserdi
ben konusurdum alttan alırdım
surat asarv ıyıce sorunların ustune giderdi
bigün ben de ınat ettim
bir bucuk ay konusmadı benle
şimdi ayrılıyoruz mahkememız var

güzelim terzi kendi sökügünü dikemezmis yaaaaa

CADIARZU

bigün ben de ınat ettim

kizlar napiyorsunuz bir küsmek, bosanma nedeni olurmu hic...

bukadar mi kolay ayrilmak yaaa.. üzüldüm vallaha:1no2:

Bence küsmek bosanma sebebidir..
Bekara kari bosamak kolay evet ama
Erkek sürekli küsüyorsa
Arkadasinda yazdigi gibi, oda inat ettiginde, artik KADIN yalvarip alttan almadigi zaman
erkek hala inatlasip 1 bucuk ay konusmuyorsa...
hic kendiside bi alttan almiyorsa..
bence bosanma sebebidir

:Saruboceq:

allah sabir versin ..... baska söyleyecek birsey bulamiyorum...

sanırım iletişim problemi var arada konusamamakdan kaynaklanıyor herşey bazı insanlar birşeye sinirlenince surat yaparlar ve üstüne gidildikçe kendilerini haklı görüp bu durumu uzatırlar ve sakinleşince hiç birşey olmamıs gibi davranırlar eşinizin yapısı bu demekki evliliğimin ilk zamanlarında eşimde herşeye küser surat ederdi zamanla aştık bu durumu erkeğin bu türlüsü çekilir değil gerçekten ama size tavsiyem üstüne gitmeyin ve sizde durumu cok umursamayın başka seylerle mesgul olun Allah kolaylık versin....

kizlar napiyorsunuz bir küsmek, bosanma nedeni olurmu hic...

bukadar mi kolay ayrilmak yaaa.. üzüldüm vallaha:1no2:

küsmek değil tabıkı tatlım bosanma nedenı sadece
çok sebep var
demek ıstedğim benım kocam da küser hep ben barısırdım bıkere barısmadım o yanasmadı ve aramıza ııce sogukluk gırdı 1 buck ay kus kaldık

Kusmek gercekten kısıler arasında kı soguklugu artırıyor. Cok sukur esımın oyle bır huyu yok, kımı zaman ben kuserım, o yıne de konusmak ıcın gayret eder.

Evet hep ben zeytin dali uzatmak durumunda kaliyorum huzurumuz bozulmasin die. Ancak artik bu durumu kullandigi duygusu olusuyor bende. Nitekim bu duruma karsi ne yapmam gerektiginide bilmiyorum.

Cok haklisin vallahi baska insanin derdini dinleyince bende gayet mantikli cevaplar verebiliyorum ama konu kendim olunca sinirleniyorum üzülüyorum kendi kendimi yiyorum halbuki ayni problem baskasinda olsa bosver derdim, nasil o bütün gün gidip geziyor sende haber vermeden birgün gezde görsün gününü anlasin nasil oluyormus derdim :) Bunuda simdi farkettim

Yanlarinda kalmiyoruz canim. Ancak o insanlar benim amcam ve cocuklari. Ortak akrabalarimiz var. Her aile biraraya geldiginde bizde orda oluyoruz. Acikcasi onlar var diye aile ortamindan uzak kalmak istemiyorum. Zaten evlenene kadar onlarin yüzünden yeterince ayri kalmak zorunda kaldim ailemden. Bayramda, seyranda, özel günlerde biraraya gelmek zorunda kaliyoruz.

Yok simdi araya küslük girdigi icin sanki üzerine gidiyormusum gibi görünebilir, ancak gercekten üzerine gitmedim. Aklima geldi biran söyledim. Onlarla konusmani istemiyorum dedim, zaten gerekde yok dedim.

bigün ben de ınat ettim

Benimki sorunlarin üzerine gitmez hic. Bana karismayan yilan bin yasasin diyenlerden. Bu konuda daha cok ben sorunlarin üzerine giderim cünki sorunlari konusup cözmek istiyorum. Bir bucuk ay cok uzun bir süre bir kari koca ayni evde yasarken nasil birbucuk ay birbiriyle konusmaz anlamiyorum cok üzücü bir durum.

Aynen benim esimde tipki senin anlattigin gibi. Bende umursamadim acikcasi aksam gelince bütün gün nerdeydin bile demedim.

Sen esin nazlaniyor diye hemen barismak icin adimlar atip ozur dilemelerde bulunursan aranizda diyalog olmasini bekleme bence.. O kÜstümü ve sen hatali degilmisin sende küs konusma kaideye alma o yokmus gibi davran evde ama gercekten hakliysan.. Hem suclu hem guclu insanlarin kendini naza cekmesine tahammul edemiyorum.. Agir bir tavir koyacaksin seni dinlemesini saglayacaksin.. "insan gibi konusmaktan kacip birde surat naz yapiyorsun SEN BILIRSIN " diyip birakacaksin birde kusup gitmeler bahane olabilir gibime geldi.. Ve hala akrabalarla konusmak istiyorsa belki kendince buyukluk yapmak istiyordur, Allahin selamini almanyan sucludur aslinda ama .. Onlar onu tinlamadigi zaman gururu kirilmadigina gore bri seyleri goremiyor demekki

Son düzenleme:

Zaten büyük kavgalar, olaylar zamanla unutulmasada cözülebiliyor ama araya sogukluk girmesi kolay kolay düzeltilemeyecek birsey oluyor.

Hayir, söyle diyeyim esim selam verince esimin selamini aliyorlar. Amcamin kizinada zaten dün ilk defa birsey söyledi ve cevapsiz kaldi. Ancak onlarin gelinleri filan benim anneme babama selam vermiyorlar, onlar benimle konusmuyorlar, esim neden konussunki onlarla. Sahsen ben esimi adam yerine koymayip onunla konusmayan insanlarin yüzüne bile bakmam. Bir insan ayibi ha esime yapmis, ha bana yapmis hic fark etmez benim icin. Aynisinida ondan bekliyorum

Valla benimle konusmayan insanla esimde konusmasini selam vermesini istemem.. anlayabiliyorum o durumu.. ama o sizin tepkinizi anlamistir belki.. Oyle küstü falan ama belki bir daha konusmaz.. asil mesele sizin kontak sorununuz bunu nasil cozumlemeyi dusunuyorsun?

Evet zaten artik onlarla konusacagini sanmiyorum o pekde sorun degil zaten. Bizim asil sorunumuz iletisim bozuklugu. Esimle bir konu hakkinda konusmaya calistigim zaman beni okadar ignore ediyorki, konuyu unutup bana cevap vermemesine sinirleniyorum..

inan bu huyundan nasil vazgectirecegim hakkinda hicbir fikrim yok. Evin huzuru benim icin cok önemli artik bikmisim kavga gürültüden, zorla konusamiyorum onunla. hicbir fikrim yok yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…