Lütfen bari siz 5 dakikanızı ayırıp bana bir fikir verin :(

şimdi düşünüyorumda benim konusmadığım biriyle eşimin konuşmamasını istemek adil olurmu??yani o kişiyle benim aramda bir sorun eşimi neden katayım ki??kaldı ki muhabbet etmedi bile..bence eşiniz ona baskı yaptığınızı düşünüyor..ve bu yüzden sizinle inatlaşmış olabilir.. bence hic üzerine gitmeyin..küsmeside hiç doğru değil ..kendi halinde bırakın.. bazen onları anlamak o kadar zor ki..

Zaten büyük kavgalar, olaylar zamanla unutulmasada cözülebiliyor ama araya sogukluk girmesi kolay kolay düzeltilemeyecek birsey oluyor.

Düzelmedi işte tatlım
sürekli alttan alan sürekli barısmaya yanasan ınsan hep yıpranıyor,diğer tarafta oh kendını kastıkça kasıyor ne iyi valla

Allah yardımcın olsun tatlım.
Benim kocam küsüp bide anneısnın evine giderdi günlerce sen dua et senınkı öyle değil

gercekten üzüldüm canim...
hayirlisi olsun... baska söyleyecek birsey bulamiyorum...

canım bak şimdi bende babamın küçük kardeşiyle ve karısıyla konuşmuyorum yani amcam ve yengemle ama eşim konuşuyor amcamla yolda denk gelirsek onlar konuşuyor ben bekliyorum hatta eşim amcamın çocuğunu bile seviyor ama eşime hiçbirzaman konuşma onlarla demedim senin bir sorunun yok onlarla benim sorunum var o yüzden sen konuşabilirsin dedim ve öylede oldu aslada bu konu yüzünden tek bir kavga bile etmedik bence büyütme sen bunları canım eşinin üstüne gidersen inatlığına yaparlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…