Lütfen beni yargılamayın cıkmazlardayım

eskisinin cezasını yenisine ödetiyorsun
evlilik bu oyuncak değil yalanlar üstüne kurma sakın
en kısa sürede anlat gerçeği

Simdide bu cıktı. Hep takip ediyordum ama yazmıyordum. Kendi hesabımla yazmak istemedim yeni actım (fake degilim demek istiyor).
Konun hiç inandırıcı değil.
Amaç ne böyle konular açmakta anlamış değilim.

bu erkekleri anlamıyorum eski eşiyle tam birleşme olmadığı için seviniyor ne alaka tam birleşme olmadı aynı yatağı paylaşıp o yatakta birleşme dışında herşeyi yaşıyorsun sevişiyorsun bu normal ama birleşme olmamış oleyy vah bu kafa yapısına..
neyse canım valla sana bir tavsiyem yok herşey gönlünce olur inşallah bu saatten sonra söylediğin yalandan dönersen daha kötü olur tahminimce.

Eğer evleneceğin adam boşanmış biri değilse, yine aynı sorunları yaşayacaksın. Bence biraz bekle, kendini toparla. Ne ara boşandın ne ara aşık oldun! Sen artık boşanmış birisin, boşanmış birisiyle evlen. Bekar adamla evlenirsen; annesi babası dursa, kardeşleri durmaz; kardeşleri dursa, arkadaşları durmaz, akıl(!) verir. Yalanla dolanla evlilik olmaz. Boşanıp da evlenen nice insan var. Kişiliğine uygun biri çıkar. Böyle ayran gönüllü davranırsan çok konu açarsın valla. Allah saflığına bağışlasın da hayırlı birisini çıkarsın karşına.

yani sen de o da yanlış bilerek eski eşinin iktidarsızlığına bu adam seviniyorsa emin ol zihniyet olarak eski eşin gibidir. zaten evlenip boşanmışsın o da bunu biliyordu neden dillendirme gereği duydun ki böyle bir yalanı ? bunlar tutup seni soruşturduklarında olur da eski eşinin ya da ailesinin bir ihtimal de olsa gerçeğ söylemeyeceğinden emin olamazsın. en güzeli bir arkadaş daha yazmış '' denemeye çalışırken birşeyler oldu '' gibi bişey söylemen. madem söylemiş bulundun böyle çevir bari am yanlış yapıyorsun. başta da yazdım bu adm bu kadar sevindiyse iki kere düşün evlenmeyi

bence kim olursa olsun böyle bir sohbete girmeyin eşiniz dahi olsa yaşadıklarınız arkasında durun bu sizin zayıf noktanız olmasın bu beden size ait kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ben sizin yerinizde olsam bu kişiyle de görüşmez ve evlenmezdim yaşadıklarınız sizi çevik gibi yapmalı bence biraz dinlenin sevgiler

Arkadaşım kendi hayatını kendin mahvediyorsun farkında mısın?

Neden bir şeylerin arkasına sığınma ihtiyacı hissediyorsun?
Açıkça söylemeliydin en baştan.
Seni sen olduğun için zaten kabul etmiş, ne gerek var yalana dolana?
Ayrıca arkadaşlar da söylemiş varikosel bambaşka bir şey.
Demek ki karşındaki erkek de azıcık saf.
Yoksa hangi erkek iktidarsızlığın varikosel olduğuna inanır?

Şimdi de parmak olaylarına falan girme.
Çünkü bu da yine yalanı yalanla kapatmaya girer.
Açıkça anlat derdini.
Başka çaren yok...

Son düzenleme:
Bence suan yapacak hıc bırsey yok ...

Sen zaten yalan soylemıssın ılk basta en buyuk hatan bu ...

Sımdı dogruyu soylesen daha beter olacak ...

Kısacası ; yukarı tukursen bıyık , asagı tukursen sakal ...

Yanlıs sadece sende bunu unutma ...

Arkadaşım sen geçmişini hata olarak görürsen, karşına çıkmış ve çıkacak kişiler de geçmişini yargılama hakkını görürler kendilerinde. He geçmişinde hatalar olabilir ve sen yaşadıklarını hata olarak da görebilirsin. Ancak bunun hesabını sadece yaradana vereceksin. Bu forumda benzer konular açılıyor. Nişanlıyım diktireyim, sevgilim var diktireyim gibi. Lakin senin durumun o kadar absürt ki, o konulara şükrediyor insan. Halihazırda boşanmış olduğunu bilen ve kabullenen bir adama kalkmış "ben ilişki yaşamadım" diyorsun. Sebep ne? Evliliğinde bunun başına kakılmış olması. Senin bu hareketin o boşandığın adama hak verdiğin anlamına gelir. Eğer hak vermiyor ve kızıyor olsaydın, senin geçmişini başından kabullenmiş ama sonradan başına kakıp zulmetmiş bir adamın ardından daha güçlü ve sağlam bir şekilde devam ederdin hayatına.

Eşini kandırmamış dürüst olmuşsun. O da sözde kabullenmiş ama sonradan zehir etmiş hayatı. Bu senin hatan değil! Bu o canlının adamlıktan bihaber olmasıdır. Yalancılığı ve kaypaklığıdır! Şimdi öylesine kötü bir insana heveslenip, aynı kötülüğe meylediyorsun. Bu da senin ona hak verdiğin anlamına gelir. Yapma...

Hiç düşünmeden yalanı atmışsın bi kere. O vakit açıkça söyle ben bana daha çok bağlanırsın umuduyla böyle bir yalan söyledim. Aslında gerçek bu diye. Bu durumda seni terk ederse, yalan söylediğin için eder. Buradan da "bak işte demek ki bu da evlenince hayatı zehir edecekmiş" çıkarımına sakın ha ulaşma.

evlenip ayrılmış bir kadın,bakire değil,ve karşısında 'iktidarsızdı ama parmağıyla bozdu' kadar abuk bir lafa inanacak bir erkek.

kusura bakma,ama bu gerçekten saçmalamak olur,asla böyle bir hataya düşme.

keşke hiç yalan söylemeseydin ,doğruyu söylemek her zaman daha iyidir.ayrılmayı kafasına koyan insan her türlü bahaneyi bulur senin eski kocanda kızlığını bahane yapmış,o olmasaydı emin ol başka bişey bulacaktı.bazen doğruları söylediğimizde kaybettiğimizi düşünürüz ancak allah bizi belkide daha beterinden koruyordur.şimdi yalan söylediğini söylesen onun güvenini sarsmış olacaksın.yalan söylediğin için sarsmış olacaksın.ama yerinde olsam herşeyi göze alıp doğrusunu anlatırdım.inanki kendini kestirip biçtirmeye değmez bir erkek için kendime o kötülüğü yapmam ben,bırakıyorsa bıraksın

burdaki yorumlara ek olarak birlikte olduğunuz kişinin sizden öncekini sorgulamaya hakkı yok gibi bir düşünceye katılmıyorum ben. Herkesin seçimleri prensipleri vardır, sorgularım, yargılamam bana uygun değilse ilişkimi keserim. Yargılama hakkını kendimde asla bulamam ama sormak en tabii hakkımdır. Nitekim sordum da benden önce bir cinsel ilişkisi mevcut olsaydı belki evlenmekten vazgeçmezdim ama oturup bir daha düşünürdüm. Ha vazgeçedebilirdim.

Adam sana vay sen benden önce nasıl biriyle birlikte oldun ilişki yaşadın diyemez, sen de ona yalan söyleyemezsin!

teşekkur ederım en dogru olan dogruyu soylemek sevıyosa yanımda olur zaten

kendısı sağlıkcı zaten anestezıst
soyledıgım yalanlara bugun olmasa yarın ogrenırse benım için cok kotu olur
dıktırsem bıle anlar gıbı gelıyo
sonucunda 31 yasında bı gormus gecırmılıgı var
hıc ilişkıye gırmemıs insanla gırmıs ınsanınkı bır olurmu hayır olmaz
bunlarıda hep dusunuyorum
dusunuyorum dusunuyorumda en dordu olan o geldıgınde acıkca dogruyu soylemek

ayrılırsak sayet cok canım yanar bunu bılıyorum
ama dunyanın sonu değil der kabuguma cekılırım
hıc bır erkegın peşinden kosacak halım yok
yalan soyledım agzımdan boyle bısey cıkmıs bulundu
içim yanıyo vıcdanım rahat olsa hıc dusunmez bugun diktiririm
ama onun yuzune nasıl bakarım
hayır yapamam bunu
sonu ölümde olsa ayrılıkda olsa dogruyu soylmeek en mantıklısı
en azından gelecegımız için

eskisinin cezasını yenisine ödetiyorsun
evlilik bu oyuncak değil yalanlar üstüne kurma sakın
en kısa sürede anlat gerçeği

evlııgın oyuncak işi olmadıgını bende bılıyourm bunun bılıncınde bır ınsanım
yalanlar ustune kurmak istemıyorum tabıkıde
yalan yalannı dogurur dıye bosuna dememısler
askerden geldıgınde anlatacam
artık ne derse
tamam derse beraber yol alırız
hayır benım guvenım sarsıldı bunu yapmam dersede yol alırız artık
dunyanın sonu değil ya

leyfa hanım buda sızın dusuncenız saygı duyarım
basıma gelen gelmıs olayları anlattım sıze
sizlere danıstım ne yapıyım dıye
inanmayı veya ınanmamayı sizlerin takdırıdır

erkek kafası işte eskı esimde once kabullendı evlennınce sana ilk dokunan ben olmalıydım dedi
simdiki sevgılımde sevındı ben oyle dıyınce ama bırdaha konusunu açmadı
yalan soyledıgımı askerden gelınce anlatmayı dusunuyorum artık
uvenı sarsılacak bılıyorum ama yapacak baska bısye yok
dunyanın sonu değil

resıgned iyi hos cok guzel seyler yazmısın fakat ben bosanalı 5 sene oldu ve bu 5 sene zarfında hıc sevgılım olmadı cıkarı için benımle olular sonucunda dul oldugumu bılıyolar dıye kımseye yakalasamadım
taki 2012 de sevgılımle tanısana kadar
sizce 5 sene beklemek ayran gonullu oldugumun gostergesıyse saygı duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…