Kabullenmesi çok zor olur
Bakire olmadığın için değil, yalan söylemiş olduğun için
Kendimden biliyorum, yalanı sindirip güvenmek çok zordur ben çok denemiştim güvenmeyi yeniden ama seviyorsa o da sizin için dener bence
Böyle böyle oldu ve eşim beni anlamadı, dayak yedim, o yüzden aynılarını seninle yaşamaktan korktum ama sana bu haksızlığı yapamayacağımı fark ettim tarzında konuşursan anlayışlı biriyse ve seviyorsa sana bir şans verir ve sen de o şansı iyi değerlendirirsin :)
evlenip ayrılmış bir kadın,bakire değil,ve karşısında 'iktidarsızdı ama parmağıyla bozdu' kadar abuk bir lafa inanacak bir erkek.
kusura bakma,ama bu gerçekten saçmalamak olur,asla böyle bir hataya düşme.
keşke hiç yalan söylemeseydin ,doğruyu söylemek her zaman daha iyidir.ayrılmayı kafasına koyan insan her türlü bahaneyi bulur senin eski kocanda kızlığını bahane yapmış,o olmasaydı emin ol başka bişey bulacaktı.bazen doğruları söylediğimizde kaybettiğimizi düşünürüz ancak allah bizi belkide daha beterinden koruyordur.şimdi yalan söylediğini söylesen onun güvenini sarsmış olacaksın.yalan söylediğin için sarsmış olacaksın.ama yerinde olsam herşeyi göze alıp doğrusunu anlatırdım.inanki kendini kestirip biçtirmeye değmez bir erkek için kendime o kötülüğü yapmam ben,bırakıyorsa bıraksın
eskisinin cezasını yenisine ödetiyorsun
evlilik bu oyuncak değil yalanlar üstüne kurma sakın
en kısa sürede anlat gerçeği
Simdide bu cıktı. Hep takip ediyordum ama yazmıyordum. Kendi hesabımla yazmak istemedim yeni actım (fake degilim demek istiyor).
Konun hiç inandırıcı değil.
Amaç ne böyle konular açmakta anlamış değilim.
bu erkekleri anlamıyorum eski eşiyle tam birleşme olmadığı için seviniyor ne alaka tam birleşme olmadı aynı yatağı paylaşıp o yatakta birleşme dışında herşeyi yaşıyorsun sevişiyorsun bu normal ama birleşme olmamış oleyy vah bu kafa yapısına..
neyse canım valla sana bir tavsiyem yok herşey gönlünce olur inşallah bu saatten sonra söylediğin yalandan dönersen daha kötü olur tahminimce.
Eğer evleneceğin adam boşanmış biri değilse, yine aynı sorunları yaşayacaksın. Bence biraz bekle, kendini toparla. Ne ara boşandın ne ara aşık oldun! Sen artık boşanmış birisin, boşanmış birisiyle evlen. Bekar adamla evlenirsen; annesi babası dursa, kardeşleri durmaz; kardeşleri dursa, arkadaşları durmaz, akıl(!) verir. Yalanla dolanla evlilik olmaz. Boşanıp da evlenen nice insan var. Kişiliğine uygun biri çıkar. Böyle ayran gönüllü davranırsan çok konu açarsın valla. Allah saflığına bağışlasın da hayırlı birisini çıkarsın karşına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?