Lütfen beni yargılamayın cıkmazlardayım

yanlız yanlış yalan söylemişsin.varikosel cinsel organın kalkmaması demek değildir. damar genişlemesidir ve sperm kalitesini düşürür. bence çok yanlış yapmışsın. başta yalan varsa o ilişkiden ne beklenebilir ki?

canım kardeşim evlendikten sonra bu adam da psikopata bağlar araştırmaya başlar gerçeği bir şekilde öğrenir.belki ilk eşin evlenir çocuğu olur falan bir şekilde ortaya çıkar yani!!evet gençlik hatası yapmışsın.ama hatalarımızın sonuçlarına katlanmak zorundayız.sevgiline açık açık söyle doğruyu söylediğinde onunla aynı şeyleri yaşamaktan korktuğun için yaptığını da söyle.önce çok büyük tepki verecek.seni gerçekten seviyor ise birsüre sonra yumuşayacak.aynı şeyleri yaşatmayacağına garanti verirse beraber olursunuz.yalanlar üzerine yuva kurulmaz.senin için dua edeceğim.

ilk evlılıgım oyle olunca sankı bıdahakı evlılıgımde boyle olacakmıs gelıyo korkuyorum mutlu bı yuvam olsun istıyorum artık

ama yalanlar üzerine kuramazsın bi evliliği herkes bir değil sen evlenmiş boşanmışsın sonuçta normal bi durumdu keşke baştan yalan söylemeseydin :S

Arkadaşım ilk evliliğin eski eşin kız olmamanı kabul edemediği için bitmiş. yani sen böyle bir insanla yapamamışsın, ya bu sefer karşına çıkan insan da öyleyse? göz yumup mutlu olabilecek misin? bence her zaman, karşılığında ne olacak olursa olsun doğruyu söyle. hele ki sen bu insanla evlenmeyi düşünüyorsan. bakalım ne tepki verecek, o da eski eşin gibi düşünüyorsa önceden kurtulmuş olursun.

bence bir yalan üzerine evlilik kurulmaz kurulsada eryada geç ortaya çıkma ihtimali var önceki evliliğinde durum biraz farklı evlenmedn ilşki farklı birdurum ama evlnp ayrılmk çok farklı birdurm yani yanlış anlama ama erkkler evlenmeden ilşki yaşayan kadınlara farklı gözle bakyrlar ayrıca yerinde olsm evlnmş ayrılmş biriyle evllk düşünrdm başına kalkack bişeyi olmaz eşit durumda olursunz onun altında ezilmmş olursun allh yardımcın olsun kızlık diktirme işine gelnce benm amcmn kızı 17 yaşndykn birsiyle kaçmştı ailesi geri getirdi kız ilşki yaşamış 4 yıl snra başka adamla evlndi ama evlendiği adamkızı el değmemş sanıyor diktrmşler sanırım gayette mutlu böyle örneklerde var hernekadar vicdanen doğru olmasada

Bence sevgilin askerden dönünce otur güzelce anlat. Kabul edecekse öyle kabul etsin, sonucta evlenmissin sen bir kere. Ama neden böyle bir sey söyleme geregi duydugunu soracaktir elbet. Bu soruya hazirlikli ol yani. Gidip kizlik zari falan diktirme. Mutlu bir yuvam olsun diyorsun ama vicdanin seni rahat birakmaz yine icten ice mutlu olamazsin. Bütün evliligin kocaman bir yalan üzerine kurulu olur ve buda sana aci verir. Esinin yüzüne bakarken üzüntü duyarsin, belki´de acirsin. Ama doya doya yasayamazsin mutlulugunu. Hep buruk olursun. O yüzden gelince ne yap et anlat.

Evet o dediginiz acıyı ben hep yaşıyorum

Evlenip ayrılmak suç mu ki, en başta sizin bakire olmadığnızı normal karşılardı erkek arkadaşınız...
Yalan söyleyip niye yük altına girdiniz ki zaten anlamsız bir yalan bu. Bakirelik sadece zar mıdır..
Cinsellik nedir, çok afedersin sadece cinsel organlar arasında geçen bir şey midir.
Sonuçta evlenmiş ayrılmışsın, varsayalım ki cinsel birleşme tam olmadı ama başka sürü şeyler oldu?
Şimdiki erkek arkadaşında bu gerçeğin farkında herhalde...
Eli elime değmedi bacı kardeş gibi mi geçirdiK 4 ayı yani öyle mi söyleyeceksin...
Öyle söylemiş ve o da inanmışsa ağır salak, saf ve mal bir erkekle evleniyorsun haberin olsun
Yarın öbürgün "kocam çok salak, ne yapacağım ben bununla" diye başlık açarsın.
Değilse ilk eşinle olan sorunlar onunla da olur
İlk eşin sana "sana başka bir el dokundu" demiş farkındaysan...
Bu yüzden bence böyle yapmak çok mantıklı değil ve zaten ortaya da çıkacaktır bu.
Seni yargılamıyorum, herkesin kendi hayatı
İlk evliliğinde hymenoplasti olsaydın keşke böyle düşünüyorsan, şimdi biraz saçma ve amaçsız olur...

Son düzenleme:
Yazik, insanin kendi yaptigi hata/davranis icin baska bi insani kandirip duygulariyla oynamasi ne kadar aci.insan mert olmali yada evlendum ayrildim demissiniZ kabul etmis, neden birlikte olmadik diyorsunuz anlamis degilim.. Zaten hic cinselligi yasamayam bi kizla yasayanin arasinda cok fark var ve bunu her erkek farkeder diye dusunuyorum.
Durust olmak herzaman icin guzel bence.umarim isin icinden cikabilirsiniz bol sans

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizi, siz olduğunuz için, tüm yaşanmışlıklarınızı bilerek kabul etmeyecek biriyle evlenin. Hiçbir erkek için, evlenmek için bir kadının kendini bu duruma düşürmesi hoş değil. Burada sizin ayıbınız evlenmeden cinsellik yaşamanız değil, cinsellik yaşadığınız halde yalan söylüyor olmanız.

Bir sene oncesinin konusu tarıhlere baksanız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok cesursun ne diyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bekaretm doktor kontrolünde bozuldu fln diyebilirsin belki tedavi için uğraştığınızı fln söyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ben yardim istemek icin yeni uye oldum siteden pek anlamiyom daha kabaligin luzumu yok yardmci olabilecek biri yazsin elestirmek icin deil

Ben yardim istemek icin yeni uye oldum siteden pek anlamiyom daha kabaligin luzumu yok yardmci olabilecek biri yazsin elestirmek icin deil

Genital bölümüne aç senin kafa dengi arkadaşların yardımcı olur yaptırıp kandırdım kocamı diye göbek atanlar yaptığının arkasında duramayanlar vs işte

yalanlar,hatalar ..
Yargılamak değil ama kendinizde çok kusur var ..
Eski eşiniz için varikosel demişsiniz (cinsellikle alakası olmayan damar rahatsızlığı)
eğer yeni eş adayınız biraz zekiyse yalanınızı anlamıstır..
Yalanla nereye kadar baslar ve sürer mechull ..
Hayır esimle beraber oldum diye neden demedinizde diktirme geregi duyuyorsunuz..
Herseyi gectim,kadınlık gururunuz .. Yasadıklarınız .. Unutabilecek misinizz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…