nasıl siz yazarken çok üzülerek yazdınız, okuyan herkes de başınıza gelen talihsizliklerden dolayı üzülmüştür.
yaptıklarınızı onaylamıyorum ancak anlayış göstermeye çalışıyorum.
kafamı kurcalayan birşey var. askerde olan sevgiliniz sizi bakire sandığı için sizinle ilgili ciddi niyetler taşıyor gibi,
dolayısıyla hangi açıklama ile giderseniz gidin, bakire olmadığınızı açıkladığınız takdirde aynı niyeti taşıyacağını zannetmiyorum,
size bir daha güvenebileceğini de zannetmiyorum,
diyelim ki çok aşık, evlendiniz...
bir zaman sonra aynı sorunlar karşınıza çıkabilir, zamanla güven sorunu baş gösterebilir, eski evliliğinize dair, başka kaynaklara başvurabilir ve yalanınız ortaya çıkabilir.
o yüzden ya o ameliyattan olun ve sonsuza dek susun, yada ayrılın.
tekrardan çok özür dileyerek şunu söylemek istiyorum. insanlar birşeyleri kolaylaştırmak için yalan konuşur, hayatlarını zorlaştırmak için değil, malesef çok yanlış davranmışsınız, allah yardımcınız olsun
Kesinlikle katılıyorum. Yok seni kaybetmek istemedim yalan söyledim falan dersen hem ilişkin bitecek hem de yalancı damgası yiyip çok yıpranacaksın. Evet başta yanlış yapmışsın, hem de çok gereksiz bir durumun içine kendini sokmuşsun. Şimdi en az hasarla durumu düzeltmen lazım. Sana bazı şeyleri eksik anlattım, tam olarak ilişkiye girmedik derken bakire olduğumu kastetmedim, sanırım anlattıklarımdan bu sonucu çıkardın. Öyle değil ama detaya da girmek istemiyorum de ve başka da bir şey söyleme. Umarım daha önce konuşurken bakireyim dememişsindir çünkü o zaman yapacak bir şey yok. Ya diktireceksin ya ayrılacaksın ama bakire olmadığın için değil yalan söylediğin için. Çünkü bu sefer evlendikten sonra yalancı olduğun başına kakılacak.
evet hastalıgı yanlıs arastırmısım onada oyle dmıs bulundum artık
anlamamısına imkan yok kendısı sağlıkcı..
muhakkak saf ayagına yatıyo benım agzımdan gerceklerı duymayı beklıyo
bı zar parcası az bı kan erkeklerı nasılda mutlu edıyo
ben gecmısımde bısey yapmadım desemde agzıdan cıkan soze değil iki bacak aramdan cıkan bır danla kana inanıyo
geldıgınde dogruları soylıyecem kabul etmezse boyle bı durumda yalan konustugumu sen sağ ben selamet dunyanın sonu değil ya
yo agzımdan bakıreyım dıye bı soz cıkmadı
evet cok dugru soyledınız bu soz kafama yattı gercekten
bunun konusu acıldıgında
sen benı yanlıs anladın herlade ben eşimle bırlıkte olmadık demedım sadece 1 kere bırlıkte olduk bırdahada olmadık ben sana bunu demek sitemıstım
sanırım sen benı yanlıs anladın
sonucunda eşim benım mahremim bunu kımseye açık bı şekılde anlatamam
ama senın bılmen gereken noktalar bunlar
derım
Acikca yazacagim fikrimi.
Genc neslin geldigi hali görünce, oglumun yapacagi evlilikten korkar oldum.
Yalan söylemek, kandirmak, alavere dalavere gibi seylerle baslayan evlilikten hayir gelmez.
Hele hele, cinsellik yasayip sonrada zar diktirenlerden nefret ediyorum!
Yasadin birsey arkasinda dur!
"erkekler hakediyor, onlarda yasiyor" diyerek yapilan savunma ise tam bir komedi.
Kisi kendinden sorumludur.
Sen onu kandir, o seni, su bunu, o sunu, bu onu, herkes kandirsin kandira bildigi kadar, savunmada hazir " ama oda yapiyor"
Ya göründügün gibi ol, ya oldugun gibi görün!
merhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.
benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord
aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık
sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım
hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun
(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )
yo agzımdan bakıreyım dıye bı soz cıkmadı
evet cok dugru soyledınız bu soz kafama yattı gercekten
bunun konusu acıldıgında
sen benı yanlıs anladın herlade ben eşimle bırlıkte olmadık demedım sadece 1 kere bırlıkte olduk bırdahada olmadık ben sana bunu demek sitemıstım
sanırım sen benı yanlıs anladın
sonucunda eşim benım mahremim bunu kımseye açık bı şekılde anlatamam
ama senın bılmen gereken noktalar bunlar
derım
Hatalar hataları yalanlar yalanları getirmiş. zaten karşınızdaki insan sizi boşanmış biri olarak kabul edecekti.keşke o yalanı söylemeseydiniz.bir kere daha karşınızdaki kişiyi kandırmış oldunuz ve bence hiçbir yalan gizli kalmaz kalamaz.
kusura bakma ama BEYİNSİZSİN.
hayatın yalanlar üzerine kurulu.
git tiyatrocu fln ol..
hata yapmıssın evlenmek boşanmak suç değil kendi kendini zora sokmuşsunmerhaba arkadaslar,sırf buraya bu yazımı yazabılmek fikirlenızı alabılmek için açtım
hep takıp edıyodum ama kendı sayfamdan yazamadım.
benı cok fazla yargılayacaksınız belkı ama kımseye anlatAMIYORUM lısedeyken bı sevgılım oldu benden 2 yas buyuktu 1 sene bırlıktelıgımız oldu ve bu sırada bız ilişkıye gırmıstık olan da olmustu..ve benı bırdaha ne aradı ne sord
aradan 3 sene sonrahayatıma bırısı daha gırdı cıddı dusunuduk ona karsı yanlısım olsun istemedım bende ona basımdan gecen bu talıhsız olayı anlattım,ılımlı yaklastı namus bacak arası değil insanın içindedır dedı ve bu konu kapanmıstı..evlendık hersey cok guzel gıdıyodu derken her tartısmamızda bu yüzüme vuruldu,yaptın onceden yaptın sen değilsın benım helalım olan kavga dovus yumruk mahkeme karakol hep bunlarla ugrastım..netıcede ayrıldık cok az evlı kaldık
sene 2012de hayatıma bırısı daha gırdı ve hala hayatımda evlendıgımı ayrıldıgımı bılıyo fakat bı yalan konustum ayrıldığım eşim varikosel hastasıydı (erkegın cınsel organının kalkmaması ) dedim.yanı hıcbır sekılde cınsel birliktelıgımız olmadı zaten bu sebepten dolayı 4 ay evlı kaldık dedım.sasırdı ve sevındı..
nıye boyle bı yalan konustunuz zaten evlenmıs ayrılmıssınız dıyeceksınız belkı ama ilk evlılıgımdekı sorunlarım kızlıgımın olmamasından dolayı oldu
şimdi asker 2 ay sonra gelıyo hemen isteme olayı soz nisan bıseyler olsun adı konulsun istıyo bende askerlıgın bıtsın uzun uzun konusuruz boyle seylerı dedım
hymenoplastı(kızlık zarı dıkımı ) olmayı düşünüyorum .
ama ne maddı acıdan hazırım nede pisikolojı bakımından hazırım
sizce yanlısmı yapıyorum,sevgılıme gecmısımde yasadıkarımı basıma gelenlerı geldıgınde anlatmalımıyım yoksa sürdürmelimıyım bu yazımı okuyan benım derdımı derdı bılen herkesten allah razı olsun
(eskı eşime anlattım basıma once sorun cıkarmadı evlenınce sorun yaasadık kabullenemedı sana benden baska bır el daha dokundu dıye sureklı kavga cıktı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?