Lütfen beni yargılamayın cıkmazlardayım

yanlıs davrandıgımı bılıyorum
bu yanlısım benım onume hep tas olarak takılacak bunuda bılıyorum
ayrılmayı istedım kabul etmedı
sevıyorum yalan değil ama insan nelerı nelerrı unutuyor ben onumu unutamıyacam dunyanın sonu değil ya
evlensek bı gun sen bana boyle yalan konusmusutn dıye yuzume vurulacagınıda dusunuyorum
asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık pozisyonundayım
yazdıkklarınızada tepkım yok ben iyi veya kotu her sekılde fıkırlerınızı almak için actım bu konusyu cunku cevremdekıler anlatamam ben bu durumu
amelıyet olmayı cok dusundum ama ilerde vıcdan azaba duyacam bunu kendımden bılıyorum
dogruyu anlatırsam guvenı sarsılacak bunuda bılıyorum
ayrılsam uzulcem bunuda bılıyorum
en dogrusu ben ona dogruları anlatacam o ne yaprsa yapsın top benden cıksında

yo agzımdan bakıreyım dıye bı soz cıkmadı
evet cok dugru soyledınız bu soz kafama yattı gercekten
bunun konusu acıldıgında
sen benı yanlıs anladın herlade ben eşimle bırlıkte olmadık demedım sadece 1 kere bırlıkte olduk bırdahada olmadık ben sana bunu demek sitemıstım
sanırım sen benı yanlıs anladın
sonucunda eşim benım mahremim bunu kımseye açık bı şekılde anlatamam
ama senın bılmen gereken noktalar bunlar
derım

elbette doğruları söyle canım şimdi bunu sorun yapacaksa ilerde daha çok yapar
bunu zaten tecrübe etmişsin
o yüzden bence yalan üzerine ilişkini kurma derim

hala bir çıkış yolu araman ve hala bunu yalan da araman enteresan bence
sevmek özeldir ancak sevdiğini yalanlarla kandırıp ona haksızlık ediyorsan bu sevgi değildir bence
hatana hata ekleme derim
doğruyu söyle o karar versin
yoksa daha fazla üzüleceksin

hala yalan söyleyerek kurtulmak istiyorsun ama gerçekten mutlu olmak istiyorsan herşeyi uygun bir dille anlat kabul ediyorsa etsin etmiyorsa zaten bu söylediğin yalanlar bir gün ortaya çıkar ve yine kaybedersin en azından başta kurtulursun olur biter bence herşeyi yalansız yanlışsız anlatın kızacak diye korkmayın

İlerde kendi oğullarının başlarına gelsin anlarlar.

Arkadaşlar doğruyu söyle diyorsunuz ama arkadaşın yaptığı yenilir yutulur bir şey değil çünkü işin içinde yalan var. Ben şahsen bana ne sebeple olursa olsun yalan söyleyen birine bir daha asla güvenmem. Hele ki evlilik güven üstüne kurulmalıyken daha baştan böyle bir yalan söyleyen biriyle siz olsanız evlenir miydiniz? Adamın kafasında asla silinmeyecek bir soru işareti olacak. Evlenmeyi kabul etse bile sonradan arkadaşın eski eşi gibi bu adam da çok büyük sorunlar çıkaracak. Bu yüzden sen söyle kabul ederse ne ala demek, yine bile bile mutsuzluk demek. Eğer konu sahibi arkadaşımız söyleyecekse arkasından da ayrılmalı bence. Çünkü bu olayı anlattıktan sonra mutlu olması neredeyse imkansız. Ya bu işten tamamen vazgeçecek ayrılacak, ya da bir şekilde toparlayacak ve bundan ders alıp bir daha kendini böyle durumlara sokmayacak. Toparlayacak derken kızlık zarını diktirmekten bahsetmiyorum. Bu çok çirkin bir şey. Ama karı-koca arasında olması gereken şeylerin yaşanmasında sorun olduğunu, bunun yanı sıra bakire olmadığını söyleyecek, detaya inmeyecek. Bu da bir yalan tabi, bunun da vicdan azabı var ama artık o kadarına da konu sahibi arkadaşımız karar verecek.

yalanlar üstüne kurulmuş bir hayattan umudun varmı senin,hem varikoselin sertleşme sorunu oldugunu nerden öğrendin demek bize okullarda yanlış öğretmişler..!!!

keske bun yalan soylemeseydın canım..Zaten sen evlenıp ayrılmıssın bu konuyu bu ınsan sıkıntı yapmazdı.ıkı olay bırbırınden cok farklı....uzuldum senın adına(((

Biri ile birlikte oldun aramadı sormadı.2.seni öyle kabul etti sonra yüzüne vurdu.
Eee güzel arkadaşım 3.seni boşanmış olarak kabul ediyordu da neden hiç birlikte olmadık dedin.Hemde daha önce 2 erkekle birlikte olmuşken.Lütfen kendini bu kadar alçaltma ve kandırma.
Eski eşine birde iftira atarak bu evliliği nasıl yürütebilirsin ki.
En azından boşandım anlamaşamadık deseydin daha masumane olurdu.
Şimdi,
YALAN
MADDİYATSIZLIK
KIZLIK ZARI DİKTİRME
Üçgeni içinde kıvranıp duruyorsun.Sen dürüst ol birgün karşına gerçekten seni anlayacak birileri çıkar.Sen yalanı sevmiyorsan karşındaki de aynıdır.

kusura bakma ama BEYİNSİZSİN.
hayatın yalanlar üzerine kurulu.
git tiyatrocu fln ol..

aynen katılıyorum hatalar hataları yalanlar yalanları getirmiş, yani dört ay evli kal sonrada başkasına ben kzım de.
ay bu erkeklerin zar tutkusuda miğdemi bulandırdı yani, allah allah sinir oldum. beklediğim evlilik gerçekleşmeden önce ilk gece korkumda yine hortladı:))))))))
allah yardımcın olsun forumu açan kardeş.

Evleneceğin adama çok yazık üzüldüm adam için. Zavallı adam bakire bir kızla evleneceğini sanıyor bakirelik değil olay,olay senin adamı kandırman resmen onu salak yerine koyuyorsun ve

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşuna dememiş atalarımız, söylediğin yalanlar çok büyük ve evlenince er yada geç ortaya çıkacak ben adama üzüldüm hemde çok...

madem yalan söyledin bari sadece anlaşamadık ayrıldık deseydin ya, kötü hissettim şimdi en azından o zaman seni kızlığın olmadan kabul eder mi etmezmi anlamış olurdun hemde böyle sıkışmazdın kızlık zarı dikimi falan ya kötü olmuş. Benim fikrim bir ilişkide asla yalan olmaması herşeyi baştan aşağı anlat belki hayal kırıklığına uğrayacak ama sende insansın herkes hata yapar, insanlara inanır, kanar.. Bu konuda ne kadar üzgün olduğunu içten belirt İnşallah düzeltirsin bir şekilde..

insanları aldatmanın hiç bir nedeni olamaz, neyse doğrusu söyleseydiniz keşke. bence hymenoplasti yaptırmayın.

bir kere varikoselli olan biri rahatlikla iliskiye girebilir, cocuk sahibi olamaz sadece. bu sebepten zaten yalan soyledigini anlayacak, bir de kizlik diktirip iyice yalanci, guvenilmez birine donusme, ilerde esine anneme gidiyorum dersin sana guvenmediginden disari bile cikartmaz.

Siz olayı yanlış anlamışsınız. Dul olmakla evlenmeden ilişkiye girmek aynı şey değildir. İlk evliliğinizde sorun çıkma sebebi, helal olmayan bir şeyi yapmanız ve bunu eşinizin kaldıramamasıydı. Bu adam sizi evlendiğiniz için , evlendiğiniz adamla ilişkye girdiğiniz için suçlayamaz.

Keşke KK'dan atılma korkum olmasa..

bekar olmus olsaydn söyleme derdim ama evlenip boşanmışssın .. ve bence evlenip boşanan birinin eşi ile ilişkiye girmedgine inanması için o erkegin safın önde gideni olması gerekir ...bir önceki arkadasada tamamen katılıyorum ...

Son düzenleme:
- hata yapmıssın evlenmek boşanmak suç değil kendi kendini zora sokmuşsun
Şiddet uyguladı boşandım demen yeterli idi... Karşındakini değil kendini kandırırsın... Allah hatalarını affetsin
Kendine bi yol çiz karar ver o yolda ilerle. Allahın sakladığını sen açığa çıkartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…