:) evet bu cumla benım için cok guzel oldu
ilk gece bı zorlama oldu ben kendımı kastım oda ikditarsızlıgı vardı basaramadık ertesı gunu yaptık
ben yıne kasıldım o zorladı ve tam gırmedı ama kızlıgım bozuldu
durum bundan ibaret daha fazla ayrıntısını sorma canım sonucunda o benım mahremım senın bılmen gereknlerse bunlar
boyle davam ederım dıyosan eyvallah yok edemem dıyosan yallah diyim
napıyım yani ölüyüm mü
insanın gercek yuzu cıkıyo işte ortaya nısanlılık donemızde hıc sorunsuz yasadık hersey gulluk gulustanlıktı takı evlenene kadar...
sevgılım sağlıkcı ve 31 yasında sayet dıktırısem ve bunu anlarsa gelecegımız için cok daha kotu olur
ne gerek var ki evleneceğin insana eski cinsel yaşamını anlatıyosun.o sana anlatıp cekiniyormu şunla yattım şöyle oldu falan diye..
Canım bak şimdi:
1.Eski eşin senin helalindi,ne yaşaman gerekiyosa yasadın kimseye hesabın olmaz , olamaz..
2.Evleneceğin bu zat ı muhtereme de şöyle bir düzeltme yap canım: Eşimle ilişkiye tam olarak giremedik ama tabi kızlığın bozulması için tam ilişkiye gerek yok..azıcık bir zorlamada bozulur.
3.Ve en önemlisi ona şunu söyle lütfen:''Bu tür konular mahrem olduğu için detaylı anlatmak istemiyorum bitanem sana.''Eski eşimdi olan oldu bitti.sen beni ,ben de seni böyle kabul ettikten sonra eskiye dayalı bu tür mahrem konularla canımı sıkmayalım daha fazla.''
) bitti bu kadar fazla bile konuştunuz..
resıgned iyi hos cok guzel seyler yazmısın fakat ben bosanalı 5 sene oldu ve bu 5 sene zarfında hıc sevgılım olmadı cıkarı için benımle olular sonucunda dul oldugumu bılıyolar dıye kımseye yakalasamadım
taki 2012 de sevgılımle tanısana kadar
sizce 5 sene beklemek ayran gonullu oldugumun gostergesıyse saygı duyarım
anestezi teknisyeni hele ki 30 yaşına gelmiş, muhakkak ve muhakkak varikosel ameliyatına girmiştir. Varikoselin ne olduğunu da gayet iyi bilir. Sevgilin salağa yatıyor belki de.
canım benim mutlu ol hak ediyosun bence..
sen kötü bişey yapmadın!
eski eşinin ruh hastalığı seni bu duruma getirdi birazda, biraz demek az sanırım, tamamen onun etkisi
seni bakire sanıyor sadece bu noktayı düzeltmelisin bence öncesi onu ilgilendirmez aslında
bence sevgiline gelince gerçeği anlat çünkü zaten sen hiç kızlığım bozulmadı falan demeden önce kabul etmedi mi bu sene evlenip ayrıldığını bile bile bunu da söylesen kabul edecektir bence çünkü evli bir bayanın bekaretinin bozulduğunu herkes düşünür bilirde bu yüzden mutsuz olmaktan korkuyorsan en baştan yalan söylemeyi bırak sen o yalanla o kişinin senin kabul ettiğini düşünsen bile sen her zaman vicdan azabı duyacaksın ve mutlaka birileri senin önceki evliliğinle ilgili birşeyler söyleyecektir eşin olacak kişiye bence en baştan her şeye güzelce anlat kabul ediyorsa etsin zaten sen mutlu olmak için yapacaksın bu evliliği en başta söyle bence senin iyiliğin için diyorum yaşadığın şeylerde çok zor allah yardımcın olsun evliliğinden bahset ama genç kızken yaşadıklarını hiçbir şekilde bahsetme öyle birşey karşına çıkarsa zaten dersin sen beni böyle kabul ettin benim genç kızken yaptıklarım seni ilgilendirmez senin hayatına girdikten sonra olanlar ilgilendirir de umarım hep mutlu olursun allah hep korur seni dert çekmek hiç bir insana yakışmıyor bence
canım sen bile isteye kendini zora sokmuşsun
tamam ilk eşin bekaretin konusunda seni yargılamış ama sen ilkinde meşru olmayan bişey yapmışsında ondan
oysa şu anki sevgilinin bunu yapmaya hakkı yok çünkü zaten evlenmişsin ayrılmışsın
hiç bu konuya giirmesen o senin zaten bakire olmadığını biliyor olacaktı
ama olan olmuş bence dürüstçe bize anlattığın gibi anlat
çünkü yalanlar üzerine aile kurulmaz
bu arada varikosel çok yanlış yorumladıığın bir rahatsızlık olmuş
arkadaşlarda yazmış ama bende yazayım dedim
foruma göz atarsan birçok arkadaşımızın eşşinde var bu rahatsızlık
bu bir tür damar rahatsızlığı ve kısırlıkla alakalı
ama bu kişilerin cinsel hayatlarını yaşamasına engel değil
Yalan söylemen kötü olmuş ama ilk evliliginde birlikte olmadı diye sevinen kişinin düşünceleride aynıdır.
Ve bidaha asla yalanı yalanla örtme,dürüst ol daima...bu yalanı da unut dillendirme.allaha dua et daima yardımı ondan iste.
Eşinin güvenini kaybetme..sen evlendin boşandın zaten seni böyle biliyor herkes eşinin ailesi falan da...
Yalan söylememiş olacaksın ,detay verme ama nihayetinde ince bir zar tabiki bozulmuştur.bitti bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?