Lütfen beni yargılamayın cıkmazlardayım

Yalan söylemen kötü olmuş ama ilk evliliginde birlikte olmadı diye sevinen kişinin düşünceleride aynıdır.

canım sen bile isteye kendini zora sokmuşsun
tamam ilk eşin bekaretin konusunda seni yargılamış ama sen ilkinde meşru olmayan bişey yapmışsında ondan
oysa şu anki sevgilinin bunu yapmaya hakkı yok çünkü zaten evlenmişsin ayrılmışsın
hiç bu konuya giirmesen o senin zaten bakire olmadığını biliyor olacaktı
ama olan olmuş bence dürüstçe bize anlattığın gibi anlat
çünkü yalanlar üzerine aile kurulmaz
bu arada varikosel çok yanlış yorumladıığın bir rahatsızlık olmuş
arkadaşlarda yazmış ama bende yazayım dedim
foruma göz atarsan birçok arkadaşımızın eşşinde var bu rahatsızlık
bu bir tür damar rahatsızlığı ve kısırlıkla alakalı
ama bu kişilerin cinsel hayatlarını yaşamasına engel değil

Tabi ki de canım mahrem konular detaylı anlatılmaz..sen üzerinde fazla durma bu meselenin ,o bu konuyu acarsa da izin verme.gerçekten artık eskiye dair konuşmak ,helede bu tür meseleyi gündeme getirmeni istemiyorum.de.ciddi olduğunu ve üzüldüğünü görsün.kendi yalanınla ilgili de hiçbirşey söylemek zorunda değilsin.artık bu konuyu konuşmak gereksiz ve saçma.kesinlikle bu konuyu dillendirme daha fazla..ona da izin verme..ne kadar mahrem şeyler de.o da bidaha açamasın korkusundan bişey diyemesin...üzülme seni alan aldı bu saatten sonra vazgeçmez :)

Ve bidaha asla yalanı yalanla örtme,dürüst ol daima...bu yalanı da unut dillendirme.allaha dua et daima yardımı ondan iste.
Eşinin güvenini kaybetme..sen evlendin boşandın zaten seni böyle biliyor herkes eşinin ailesi falan da...
Yalan söylememiş olacaksın ,detay verme ama nihayetinde ince bir zar tabiki bozulmuştur.bitti bu kadar.

canım bence hata yapmışsın yalan söylemekle.. zaten evlenip ayrılmışsın bunu biliyor keşke böyle birşey söylemeseydin.. ayrıca varikosel bahsettiğin hastalık değil ve birçok erkekte olabilen bir hastalık.. yeni evleneceğin eşinde de gayet ortaya çıkabilir yani.. benim eşimde de hiç bir sorun yokken öğrendik varikosel olduğunu ve şu an hamileyim.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

ya kusura bakmada arkadaşım bu ne biçim iş bu ne biçim bir yalan
yalan sizde hastalık sanırım hele parmak olayına hiç girmeyin komik duruma düşersiniz kızlık diktirmede mantıklı değil çünkü yarın aksi bişi olsa doktora gitmek zorunda kalsan ilk ne zaman bozuldu ne kadar süreli ilişkiye girdin diktirdin diktirmedin hepsi belli oluyor jinekolojik muayenede hepsi çıkıyor
bir kere erkek arkadaşın akıllı mantıklı biri ise bu anlattığın yalana inanmaz inanmamıştır
tut ki o yedi inandı yarın onun ailesinden arkadaşlarından biri aklına su kaçırıverir doktora gitmek ister yada neden boşandığın ile ilgili araştırma yapar eski eşini bulur bunlar olmayacak şeyler değil olmaz deme haaa memleket değişeceksen o başka
yalan yalan yalan üstüne bir daha yalan bu işin sonu yok bu mantıkla gidersen senin sonun yok

hayir bilerek evleniyor yani.sonradan ne sorun cikariyo madem onemli onun icin bekaret hic evlenmicek.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.herkesin tercihine saygi duyarım ama bole baştan bilip evlenip sonra o insana hayatini dar etmek bilmiyorum nası bir kafada bu insanlar

nasıl siz yazarken çok üzülerek yazdınız, okuyan herkes de başınıza gelen talihsizliklerden dolayı üzülmüştür.
yaptıklarınızı onaylamıyorum ancak anlayış göstermeye çalışıyorum.
kafamı kurcalayan birşey var. askerde olan sevgiliniz sizi bakire sandığı için sizinle ilgili ciddi niyetler taşıyor gibi,
dolayısıyla hangi açıklama ile giderseniz gidin, bakire olmadığınızı açıkladığınız takdirde aynı niyeti taşıyacağını zannetmiyorum,
size bir daha güvenebileceğini de zannetmiyorum,
diyelim ki çok aşık, evlendiniz...
bir zaman sonra aynı sorunlar karşınıza çıkabilir, zamanla güven sorunu baş gösterebilir, eski evliliğinize dair, başka kaynaklara başvurabilir ve yalanınız ortaya çıkabilir.
o yüzden ya o ameliyattan olun ve sonsuza dek susun, yada ayrılın.
tekrardan çok özür dileyerek şunu söylemek istiyorum. insanlar birşeyleri kolaylaştırmak için yalan konuşur, hayatlarını zorlaştırmak için değil, malesef çok yanlış davranmışsınız, allah yardımcınız olsun

Kesinlikle katılıyorum. Yok seni kaybetmek istemedim yalan söyledim falan dersen hem ilişkin bitecek hem de yalancı damgası yiyip çok yıpranacaksın. Evet başta yanlış yapmışsın, hem de çok gereksiz bir durumun içine kendini sokmuşsun. Şimdi en az hasarla durumu düzeltmen lazım. Sana bazı şeyleri eksik anlattım, tam olarak ilişkiye girmedik derken bakire olduğumu kastetmedim, sanırım anlattıklarımdan bu sonucu çıkardın. Öyle değil ama detaya da girmek istemiyorum de ve başka da bir şey söyleme. Umarım daha önce konuşurken bakireyim dememişsindir çünkü o zaman yapacak bir şey yok. Ya diktireceksin ya ayrılacaksın ama bakire olmadığın için değil yalan söylediğin için. Çünkü bu sefer evlendikten sonra yalancı olduğun başına kakılacak.

Canım geçmişte yapmışsın hatalar, olabilir insanız yaparız. Eşinize anlatmanız ve sonra sizin yüzünüze vurması onun ayıbıdır. herşeyi biliyordu da evlendi... şimdi onun hazımsızlığını düşünerek geleceğinizi karartmanız saçmalıktır.

Bana kalırsa yeni hayatınızda olan insana yalan söylememeliydiniz, kendinizi onun yerine koyun ve onun böyle yalanlar söylediğini... düşününce hoş karşılamayacaksınız değil mi? Yalan söylemeyin asla. Başta yeni eşinizi aptal yerine koymaya da hakkınız yok düşünsenize.

korkamayın bırakın böyle bir saçmalık için bitiyorsa da bitsin... yani o ilişkiyi yalanla yürütemezsiniz zaten her halükarda başka birşey olur, eski eşiniz çıkar karşınıza veya yeni eşiniz başka biyerden birşeyler duyuverir, yalan yatsıya kadar demişler...

Yalanlar yeni yalanları doğurur, çıkmaza girersiniz ve elbet fire verirsiniz. Zaten er geç öğrenecek ve asıl yalan söylediğiniz için bırakırsa bırakacak. O yüzden dürüst olun. Dünyanın sonu değil bunlar.

Canım ben mesajını okuyunca sanki her şeyi art arda yaşamışsın düşüncesine kapıldım. Yaşının da küçük olduğunu düşündüm. Niyetim seni gücendirmek değildi. Önceki mesajımda yazdığımı yine yazıyorum: sevgilin bekarsa , mutu olman çok zor. İyi düşün. Allah gönlüne göre versin.

bence sevgiline gelince gerçeği anlat çünkü zaten sen hiç kızlığım bozulmadı falan demeden önce kabul etmedi mi bu sene evlenip ayrıldığını bile bile bunu da söylesen kabul edecektir bence çünkü evli bir bayanın bekaretinin bozulduğunu herkes düşünür bilirde bu yüzden mutsuz olmaktan korkuyorsan en baştan yalan söylemeyi bırak sen o yalanla o kişinin senin kabul ettiğini düşünsen bile sen her zaman vicdan azabı duyacaksın ve mutlaka birileri senin önceki evliliğinle ilgili birşeyler söyleyecektir eşin olacak kişiye bence en baştan her şeye güzelce anlat kabul ediyorsa etsin zaten sen mutlu olmak için yapacaksın bu evliliği en başta söyle bence senin iyiliğin için diyorum yaşadığın şeylerde çok zor allah yardımcın olsun evliliğinden bahset ama genç kızken yaşadıklarını hiçbir şekilde bahsetme öyle birşey karşına çıkarsa zaten dersin sen beni böyle kabul ettin benim genç kızken yaptıklarım seni ilgilendirmez senin hayatına girdikten sonra olanlar ilgilendirir de umarım hep mutlu olursun allah hep korur seni dert çekmek hiç bir insana yakışmıyor bence

canım benim mutlu ol hak ediyosun bence..
sen kötü bişey yapmadın!
eski eşinin ruh hastalığı seni bu duruma getirdi birazda, biraz demek az sanırım, tamamen onun etkisi
seni bakire sanıyor sadece bu noktayı düzeltmelisin bence öncesi onu ilgilendirmez aslında

anestezi teknisyeni hele ki 30 yaşına gelmiş, muhakkak ve muhakkak varikosel ameliyatına girmiştir. Varikoselin ne olduğunu da gayet iyi bilir. Sevgilin salağa yatıyor belki de.

anestezi teknisyeni hele ki 30 yaşına gelmiş, muhakkak ve muhakkak varikosel ameliyatına girmiştir. Varikoselin ne olduğunu da gayet iyi bilir. Sevgilin salağa yatıyor belki de.

onuda dusundum belkıde benım agzımdan gerceklerı duymayı beklıyo belkıde oyuzden bıdaha bu soyledgımın konusunu acmadı

eskı esımle yasadıgımı sankı her karsıma cıkan erkekle yasıyacakmısım hıssine kapılıyorum oyuzden boyle bı yalana sıgındım pişman mıyım evet soyledıgıme cok pişmanım ama dogruyu oyle yada boyle soylıyecem :2:

kabul etmıstı ailesı bıle bılıyodu bu durumu
ben sadece ilerde sorun yasamak istemedıgımden dolayı boyle bı yalan konustum ama nerden bılıyım aslında boyle dıyerek ilerde sorun yasacagımı ağzımdan cıkmıstı bi kere hem ben ona yanlıs bı hastalık ismı vermısım ve kendısı anestezı teknıkere muhakkak boyle bı amelıyata gırmıstır
saf ayagına yatıyo muhakkak benı agzımdan gerceklerı duymak istıyo gıbı gelıyo artık belkıde oyuzden bıdaha agzına almadı bu konuları benım dıle getırmemı beklıyo sankı

evet hastalıgı yanlıs arastırmısım onada oyle dmıs bulundum artık
anlamamısına imkan yok kendısı sağlıkcı..
muhakkak saf ayagına yatıyo benım agzımdan gerceklerı duymayı beklıyo
bı zar parcası az bı kan erkeklerı nasılda mutlu edıyo
ben gecmısımde bısey yapmadım desemde agzıdan cıkan soze değil iki bacak aramdan cıkan bır danla kana inanıyo
geldıgınde dogruları soylıyecem kabul etmezse boyle bı durumda yalan konustugumu sen sağ ben selamet dunyanın sonu değil ya

Yalan söylemen kötü olmuş ama ilk evliliginde birlikte olmadı diye sevinen kişinin düşünceleride aynıdır.

ben eşimle hıc cınsel bırlıktelık yasamadım dedım hastalıgını öne sürdüm oda sevımdım aslında ve şaşırdım da demıstı
bırdahda bu konu dıle gelmedı ne o actı ne de ben

eşimden oncekı ilişkimi anlatmıyacam ama eşimle bırlıkte oldugumu soylıyecem..ince ayrıntısına kadar anlat bılmek istıyorum dersede onlar benım mahrem konularım rica edıyorum ayrıntılı sorma diyecem..
bı zar senın için bu kadar onemlıyse sorun degıl dıktırım o kan yıne gelır ama ben senı kandırmak istemıyorum fakan dıyecem artık napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…