- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
karistirinkatistirin başka işiniz yokBence kesinlikle dalga geciyorsun milletle.
Bir de anlayan cikti yazmis.
Sen git 4.yu nasil dogururum.hesaplarina devam et bence(.daha bu sabah hamilelil.topiclerinde kür sormussun)
Kusura bakmayın da açık açık ne düşündüğünüzü ne anlatmak istediğinizi neyden şüphelendiğinizi yazmamışsınız kerpetenle laf alıyoruz bir de evliya gibi anlamamızı bekliyorsun ?çok şükür anlayan cikti
Cidden Allah askina sorumu cevaplayin.eve geldiler demedinizmi nerdeydiniz diye.konustuk dediklerinde benim.yanimda da konusabilirdiniz ne isler ceviriyosunuz diyemedinmizmi? Herseferinde araba konusacak ne buluyosunuz diyemedinizmi? Yoksa bi guzel caylarini demleyip onlerine mi.koydunuzya siz sakamisiniz allah askina eski konuları neden açıyorsunuz bu konuya yorum yapın yoksa kalabalık etmeyin
yarın için düşündüğüm şeyde bu yönde zatenAnnenızın genc gosterdıgını bıde konuyu yarım yazıp ustu kapalı konustugunuz ıcın kimse anlamamıs annene bosanmak ıstedıgını soyle beraber hayat kurun bırakın gidin o adami da niyeti bozmuş
yazdım okusaydnz
Basta hayir deyince annesi kizinva adam o yuzden bu eve giremrzsin demistir...Aralarinda iliski varsa adam anneye neden..bu eve girmeyeceksin.!Diyor?
Hem de ..senden hoslaniyorum.diye mesaj cekmisken?
Valla kafayi yicez fikir yurutmekten?
Konu sahibi napiyor acaba su an?
Hadi hayırlısı annende suc yoksa arkanda duracaktır eminimyarın için düşündüğüm şeyde bu yönde zaten
BUGÜN OGRENDIM BUGUNOGRENDIM BUGUN ÖĞRENDİM BUGÜN OGRENDIMMMMMMMMMMMMMMMEeehh
O zaman dalga geciyor bizle.
Basla aciklamasi yok.
Cocuk.dogurmayi marifet sayan, ama gozunun.onunde donen.dolaplari goremeyen bir kardesimiz.
Konu fake dgilse konu sahibinin normal bir psikolojide olmadigi kesin.
Kocam anneme.senden hoslaniyorum.yazicak ama ben nasil 4.yu dogururum hesaplari yapicam
Kafayi yemis olmak lazim
DURUCAK EVETHadi hayırlısı annende suc yoksa arkanda duracaktır eminim
Mjları önceden gördüğünü söyledin sen bizle dalga mı geciyosunBUGÜN OGRENDIM BUGUNOGRENDIM BUGUN ÖĞRENDİM BUGÜN OGRENDIMMMMMMMMMMMMMMM
YAV HE HEDURUCAK EVET
BUGÜN OGRENDIM BUGUNOGRENDIM BUGUN ÖĞRENDİM BUGÜN OGRENDIMMMMMMMMMMMMMMM
Ne ara alintiladin?Ağır olmuş bu
o zaman neden daha önce evi terk ettiniz?
önceki mesajlarınız bugün öğrendiğiniz yönünde değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?