LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

çok şükür anlayan cikti
Kusura bakmayın da açık açık ne düşündüğünüzü ne anlatmak istediğinizi neyden şüphelendiğinizi yazmamışsınız kerpetenle laf alıyoruz bir de evliya gibi anlamamızı bekliyorsun ?

ya siz sakamisiniz allah askina eski konuları neden açıyorsunuz bu konuya yorum yapın yoksa kalabalık etmeyin
Cidden Allah askina sorumu cevaplayin.eve geldiler demedinizmi nerdeydiniz diye.konustuk dediklerinde benim.yanimda da konusabilirdiniz ne isler ceviriyosunuz diyemedinmizmi? Herseferinde araba konusacak ne buluyosunuz diyemedinizmi? Yoksa bi guzel caylarini demleyip onlerine mi.koydunuz

Annenızın genc gosterdıgını bıde konuyu yarım yazıp ustu kapalı konustugunuz ıcın kimse anlamamıs annene bosanmak ıstedıgını soyle beraber hayat kurun bırakın gidin o adami da niyeti bozmuş
yarın için düşündüğüm şeyde bu yönde zaten

BUGÜN OGRENDIM BUGUNOGRENDIM BUGUN ÖĞRENDİM BUGÜN OGRENDIMMMMMMMMMMMMMMM

Ay bi Kadını seyredeyim dedim.Olanlara bak.Dizide yok bu kadar entrika.

Kızım sen bi aklını başına topla.4. doğracam diye uğraşacağına kendini kurtar.

O ailede yetişen çocuktan zaten hayır gelmez.

Ben daha yazmayacağım bu konuya ben hatırlıyorum ayni icerik o olmasin hadi nasil sakın kaliyorsun bence dalga geçiyorsun gece gece canımı siktiniz. Birde eski konulari neden açıyorsunuz diyorsunuz demek ki açık var.
Yok konu doğruysa aklini başına al 3 tane sabiye yazik. Esim birakmaz zaten diyorsunuz yazik gunah çocuklara yapın durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…