- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
şu kelimeyi demeseniz o ko uladı karistrmayinbacım sen artık üreme bence.
bu kafayla ooooooo......
Tabiki oyle ben cok mininal düşünüyorum b sanirim bu konuda, mesela olmasi gereken iliskiyi tamamen kesmek ayrilmak. Konu sahibi gitmiş neden geri dönmüş çaresizlik siyor ya oraya takildim annesi sokakta mi kaliyor neden ikisi ayni evde yaşamıyor, biri çalışıp biri çocuklara bakmıyor. Ben bu çaresizlik dediği şeyi merak ediyorum.Annenin sucu yok diyelim, peki damadinin sulandigini fark edince kizini niye yanina cekip almamis o zihniyetteki adamla evli olmasina goz yummus.
Dellenmiş durumdayım kadın bizden daha sakin..İnan herkesin siniri bozuldu ama işte..
Daha bu sabah gebelik topiginde regl oldum teste 3. Gun mu 4.gun mu gideyim,kür mü yapayim diye sormus. Aklimi yicem yeminle bu nasil bilincsizlik? Bu kafayla nasil cocuklar yetisiyor? Ortaya saliyorlar sonra biz ugrasiyoruz.Siz bu kafayla normal çocuk büyüttüğünüzü mü sanıyorsunuz??
Amin amin bence de Allah korusun
cnm kimsenin seninle yada çocuklarınla bir derdi yok. ama kabul et durum çok vahim.şu kelimeyi demeseniz o ko uladı karistrmayin
cabalayabilr olacakti ve kesinlikle sinsiilik yok ayrıca yarın biseler yapilicakAnlamadim bir kadin neyi cevaplayabilir ne demek ??
O kadar sakinsinki sasiriyorum verdigin cevaplara, biz burda seni yermek istemiyoruz, konu anladigimiz gibi ve dogruysa, bu mide bulandirici hayasiz konudan kurtulmsni istiyoruz.
Gidecek yerin yok diye o pislige katlanacakmisin yapma nolur.
Kadin siginmadan tut dilenmeye bile cikar insan bu konu uzerinden.
Annesi tehdit falan mı ediliyor kı acaba?yüzüne bakmıyor ama dışarı çıkıyor eşinle üstelik ilk değil.
cidden bu kadar kör müsün?
işine mi böylesi geliyor?
salağa yatmak boşanmaktan daha mı kolay?
Ne meselacabalayabilr olacakti ve kesinlikle sinsiilik yok ayrıca yarın biseler yapilicak
tabikide vahim olduğunu bende biliyorum ama yapmam gereken şeyleri hayata geçirmem gerek artık onu anladımcnm kimsenin seninle yada çocuklarınla bir derdi yok. ama kabul et durum çok vahim.
Tabi kimse kimsenin üremesine karışamaz ma bu yeni olmadi bugun öğrenmediniz neden cocuk istiyordunuz ben altında eşiniz size daha mi iyi davranıyor ya d bırakmaz mi diye düşünüyorsunuzşu kelimeyi demeseniz o ko uladı karistrmayin
Bu laf ne kadar ayıp ne kadar günah ya. Küçücük günahsız çocuklardan bahsediyorsunuz cidden içime oturdu. Zaten şanssız doğmuşlar daha dünyaya gözlerini açar açmaz bi de siz vuruyorsunuz. Cok çok ayıp. Insanlığa sığmaz.Bak inan tek şeye dertlendim okurken, dediğin gibi bu ailelerin çocuklarıyla bizim cilt cilt kitap okuyarak , her şeyini didik didik ederek büyüttüğümüz çocuklar aynı ortamda olacak. Asıl mesele bu.
Sabah daha gebelik topiğine yazı yazmış regl oldum diye ...Ya lütfen üstüne gitmeyin kadının. Kadın ben şu tarihte öğrendim ve ona rağmen çocuk istedim demiyor ki!? Biraz akıl mantık yahu. Annesine suç var yok bilemeyiz ki hiç birimiz ama insaflı yorum yapin. Onun yerinde siz de olabilirdiniz, biraz empati.
Daha sabah gebelik topigine yazmış yahuYa lütfen üstüne gitmeyin kadının. Kadın ben şu tarihte öğrendim ve ona rağmen çocuk istedim demiyor ki!? Biraz akıl mantık yahu. Annesine suç var yok bilemeyiz ki hiç birimiz ama insaflı yorum yapin. Onun yerinde siz de olabilirdiniz, biraz empati.
dedim ama anlayan yok buna rağmen lafta sinir tanimiyorlar .empati ama nerdeeYa lütfen üstüne gitmeyin kadının. Kadın ben şu tarihte öğrendim ve ona rağmen çocuk istedim demiyor ki!? Biraz akıl mantık yahu. Annesine suç var yok bilemeyiz ki hiç birimiz ama insaflı yorum yapin. Onun yerinde siz de olabilirdiniz, biraz empati.
çok şükür anlayan ciktiAnnesi tehdit falan mı ediliyor kı acaba?
birakmaz evet zaten ama bir çözümü olmali tabiki bu şekilde durulmazTabi kimse kimsenin üremesine karışamaz ma bu yeni olmadi bugun öğrenmediniz neden cocuk istiyordunuz ben altında eşiniz size daha mi iyi davranıyor ya d bırakmaz mi diye düşünüyorsunuz
Annesi tehdit falan mı ediliyor kı acaba?
siz bizi empatiye biz de sizi mantığa davet edelim o zaman.dedim ama anlayan yok buna rağmen lafta sinir tanimiyorlar .empati ama nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?