LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Annenin sucu yok diyelim, peki damadinin sulandigini fark edince kizini niye yanina cekip almamis o zihniyetteki adamla evli olmasina goz yummus.
Tabiki oyle ben cok mininal düşünüyorum b sanirim bu konuda, mesela olmasi gereken iliskiyi tamamen kesmek ayrilmak. Konu sahibi gitmiş neden geri dönmüş çaresizlik siyor ya oraya takildim annesi sokakta mi kaliyor neden ikisi ayni evde yaşamıyor, biri çalışıp biri çocuklara bakmıyor. Ben bu çaresizlik dediği şeyi merak ediyorum.
Tabiki diliyorum yinede anne yapmasin ya valla

Siz bu kafayla normal çocuk büyüttüğünüzü mü sanıyorsunuz??
Amin amin bence de Allah korusun
Daha bu sabah gebelik topiginde regl oldum teste 3. Gun mu 4.gun mu gideyim,kür mü yapayim diye sormus. Aklimi yicem yeminle bu nasil bilincsizlik? Bu kafayla nasil cocuklar yetisiyor? Ortaya saliyorlar sonra biz ugrasiyoruz.

cabalayabilr olacakti ve kesinlikle sinsiilik yok ayrıca yarın biseler yapilicak

Ya lütfen üstüne gitmeyin kadının. Kadın ben şu tarihte öğrendim ve ona rağmen çocuk istedim demiyor ki!? Biraz akıl mantık yahu. Annesine suç var yok bilemeyiz ki hiç birimiz ama insaflı yorum yapin. Onun yerinde siz de olabilirdiniz, biraz empati.

Bak inan tek şeye dertlendim okurken, dediğin gibi bu ailelerin çocuklarıyla bizim cilt cilt kitap okuyarak , her şeyini didik didik ederek büyüttüğümüz çocuklar aynı ortamda olacak. Asıl mesele bu.
Bu laf ne kadar ayıp ne kadar günah ya. Küçücük günahsız çocuklardan bahsediyorsunuz cidden içime oturdu. Zaten şanssız doğmuşlar daha dünyaya gözlerini açar açmaz bi de siz vuruyorsunuz. Cok çok ayıp. Insanlığa sığmaz.

Sabah daha gebelik topiğine yazı yazmış regl oldum diye ...

Daha sabah gebelik topigine yazmış yahu

dedim ama anlayan yok buna rağmen lafta sinir tanimiyorlar .empati ama nerdee

ya siz gerçekten ağır fakesiniz ya da başka bir şey.önce bir çocuğunuz olup olmadığına karar verin sonra kaç senedir çocuğunuz olmadığına çocuk yaşlarını dikkate alarak karar verin.sonra sürekli atanıp taşındığınız ilçelerle uğraşmayı bırakın, dubleks ev meselenizi ve köyde yaşama probleminizi paylaştığınızı hatırlayın, kaynana problemleri uçuşmuş arada zaten.sonradan aslında 3 çocuğunuz olduğunu söylemişsiniz e şimdi kalkmış annemle kocam diyorsunuz bir yandan da aynı anda hamilelik testler bilmem neler sorup paylaşıp duruyorsunuz.böylesi kocadan 4. çocuk için ölüp ölüp diriliyorsunuz sürekli tedavi ve test atıyorsunuz.kusura bakmayın ama inandırıcılığınız sıfır.

Annesi tehdit falan mı ediliyor kı acaba?

ne ile?
ancak ilişkileri olmuşsa adam tehdit edebilir.
eve gelmesin o zaman. insan kendisini tehdit edenin evine gider mi kendi ayağıyla.
kendisine asılanın evine de gitmez.
eve gelip yüzüne bakmıyormuş güya dışarı çıkıp arabada konuşurlarken! de yüzüne bakmıyor zaar.

dedim ama anlayan yok buna rağmen lafta sinir tanimiyorlar .empati ama nerdee
siz bizi empatiye biz de sizi mantığa davet edelim o zaman.
lütfen sakince ve mantıklı düşünüp bu durumun içinden nasıl az hasarla çıkarsınız onun planlarını yapın(aha empati)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…