- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Eşin anneni tehdit mi ediyor yani??Allam nasıl bir sarmalın içindeyiz şu an.Kimin kimsen yok mu akraba falan?çok şükür anlayan cikti
Anlayan çıktı ne demek senin ağzından cımbızla laf alınıyo sen kendin desene niye demiyosun annemi tehdit ediyo diye biz mi fikir üretip bulalım!!!çok şükür anlayan cikti
EeehhDaha bu sabah gebelik topiginde regl oldum teste 3. Gun mu 4.gun mu gideyim,kür mü yapayim diye sormus. Aklimi yicem yeminle bu nasil bilincsizlik? Bu kafayla nasil cocuklar yetisiyor? Ortaya saliyorlar sonra biz ugrasiyoruz.
Kız el insaf biz sana empati yapıyoruz aksamdan beri kimseyi uyku tutmadı yırtınıyoruz bişeyler anlatmak için biz burdan anlayıp empati yapıyoruz asıl sen biraz empati yapmayı denededim ama anlayan yok buna rağmen lafta sinir tanimiyorlar .empati ama nerdee
Annenızın genc gosterdıgını bıde konuyu yarım yazıp ustu kapalı konustugunuz ıcın kimse anlamamıs annene bosanmak ıstedıgını soyle beraber hayat kurun bırakın gidin o adami da niyeti bozmuşçok şükür anlayan cikti
anneniz şiddetli tehtit aldığına göre eşi bulunmaz bir güzellik herhalde.çok şükür anlayan cikti
birakmaz evet zaten ama bir çözümü olmali tabiki bu şekilde durulmaz
Tehdit edilen polise gideranneniz şiddetli tehtit aldığına göre eşi bulunmaz bir güzellik herhalde.
bu devirde kim kimi tehtit edebilir.
kendinize kamuflaj yaratmayın.
Anasi istemem yan cebime yapmis... basta bi olmax desede sonrafan ya isteyerek yada zorla kabul etmis buna eminim..Konuda oturmayan yerler var.
Daha dogrusu konu sahibi taksit taksit yazdigi icin oturmuyor birseyler.
Kocasi annesine senden hoslaniyorum.yazmis
Annesi de..sacmalama kendine gel.demis.
Konu sahibi bunlari okumus.
Sonra kocasi annen bu eve gelmeyecek demis
Ama annesi gelmeye devam etmis
Kocasi annenle ozel konuscam demis
Annesi ozel konusmaya gerek yok demis
Ama yalniz cikmislar konusmaya.
Deliller bunlar
Birlestirebilen birlestirsin
Eşin anneni tehdit mi ediyor yani??Allam nasıl bir sarmalın içindeyiz şu an.Kimin kimsen yok mu akraba falan?
Boyle ailelerin sahipsiz cocuklari onunde sonunda devlete kaliyor,ugras dur. Memlekette zaten problem girla. Bir de sosyal ve ahlaki cokuntulerle ugrasiyoruz el birligiyle. Dogurmayin diyoruz dinleyen de yokEeehh
O zaman dalga geciyor bizle.
Basla aciklamasi yok.
Cocuk.dogurmayi marifet sayan, ama gozunun.onunde donen.dolaplari goremeyen bir kardesimiz.
Konu fake dgilse konu sahibinin normal bir psikolojide olmadigi kesin.
Kocam anneme.senden hoslaniyorum.yazicak ama ben nasil 4.yu dogururum hesaplari yapicam
Kafayi yemis olmak lazim
ya siz sakamisiniz allah askina eski konuları neden açıyorsunuz bu konuya yorum yapın yoksa kalabalık etmeyinya siz gerçekten ağır fakesiniz ya da başka bir şey.önce bir çocuğunuz olup olmadığına karar verin sonra kaç senedir çocuğunuz olmadığına çocuk yaşlarını dikkate alarak karar verin.sonra sürekli atanıp taşındığınız ilçelerle uğraşmayı bırakın, dubleks ev meselenizi ve köyde yaşama probleminizi paylaştığınızı hatırlayın, kaynana problemleri uçuşmuş arada zaten.sonradan aslında 3 çocuğunuz olduğunu söylemişsiniz e şimdi kalkmış annemle kocam diyorsunuz bir yandan da aynı anda hamilelik testler bilmem neler sorup paylaşıp duruyorsunuz.böylesi kocadan 4. çocuk için ölüp ölüp diriliyorsunuz sürekli tedavi ve test atıyorsunuz.kusura bakmayın ama inandırıcılığınız sıfır.
yazdım okusaydnzyok yahu sürekli başkalarının tahminlerini şükür anlayan çıktı diye kullanıyor.
kendisi neden yazmıyor bunca laf söylendi annemi eşim tehdit ediyor diye.
çok şükür anlayan cikti
Bi anlasam olayı.Aniden gelen beynimizle dalga geçiliyor hissi..yok yahu sürekli başkalarının tahminlerini şükür anlayan çıktı diye kullanıyor.
kendisi neden yazmıyor bunca laf söylendi annemi eşim tehdit ediyor diye.
bir de sürekli rakamı arttırma çabası.Boyle ailelerin sahipsiz cocuklari onunde sonu da devlete kaliyor,ugras dur. Memlekette zaten problem girla. Bir de sosyal ve ahlaki cokuntulerle ugrasiyoruz el birligiyle
yok hayır bu ilk uyeligimDaha once başka üyelikle eşinizin annenize attığı mesajla ilgli konu açtınız mi? Gittiniz neden döndünüz çaresizlik dediginiz sey ne ve nasıl bu kadar sakinsiniz ben kelimeliri düzgün , anlamlı yazamıyorum
Ağır olmuş buBence kesinlikle dalga geciyorsun milletle.
Bir de anlayan cikti yazmis.
Sen git 4.yu nasil dogururum.hesaplarina devam et bence(.daha bu sabah hamilelil.topiclerinde kür sormussun)
Sevenlerin arasina da girme.......
(Kusurabakma )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?