LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Daha bu sabah gebelik topiginde regl oldum teste 3. Gun mu 4.gun mu gideyim,kür mü yapayim diye sormus. Aklimi yicem yeminle bu nasil bilincsizlik? Bu kafayla nasil cocuklar yetisiyor? Ortaya saliyorlar sonra biz ugrasiyoruz.
Eeehh
O zaman dalga geciyor bizle.
Basla aciklamasi yok.

Cocuk.dogurmayi marifet sayan, ama gozunun.onunde donen.dolaplari goremeyen bir kardesimiz.

Konu fake dgilse konu sahibinin normal bir psikolojide olmadigi kesin.

Kocam anneme.senden hoslaniyorum.yazicak ama ben nasil 4.yu dogururum hesaplari yapicam

Kafayi yemis olmak lazim

dedim ama anlayan yok buna rağmen lafta sinir tanimiyorlar .empati ama nerdee
Kız el insaf biz sana empati yapıyoruz aksamdan beri kimseyi uyku tutmadı yırtınıyoruz bişeyler anlatmak için biz burdan anlayıp empati yapıyoruz asıl sen biraz empati yapmayı dene

Annenle kocan senı ayakta uyutuyor . Bırbırlerını sevmıyormus gıbı görünüp sınsıce işi götürüyorlar. İlişkileri var ve sen bunu hissedip yakalayıp ses cıkarmıyorsun. Arabayla nereye gittiklerini takıp et bir zahmet de gözünle gör. O anayı kapından içeri sokma o kocayı da mahkemeye verıp donuna kadar al. Midem bulandı aile ilişkinizden hala annem tabi gelecek diyorsun şaka gibisin .

birakmaz evet zaten ama bir çözümü olmali tabiki bu şekilde durulmaz

Daha once başka üyelikle eşinizin annenize attığı mesajla ilgli konu açtınız mi? Gittiniz neden döndünüz çaresizlik dediginiz sey ne ve nasıl bu kadar sakinsiniz ben kelimeliri düzgün , anlamlı yazamıyorum

anneniz şiddetli tehtit aldığına göre eşi bulunmaz bir güzellik herhalde.
bu devirde kim kimi tehtit edebilir.
kendinize kamuflaj yaratmayın.
Tehdit edilen polise gider
Arabada bulusmaz kimseyle. Kizi da ovulasyon testi alacagina adliyenin yolunu tutar be kardesim.

Anasi istemem yan cebime yapmis... basta bi olmax desede sonrafan ya isteyerek yada zorla kabul etmis buna eminim..

Eşin anneni tehdit mi ediyor yani??Allam nasıl bir sarmalın içindeyiz şu an.Kimin kimsen yok mu akraba falan?

yok yahu sürekli başkalarının tahminlerini şükür anlayan çıktı diye kullanıyor.
kendisi neden yazmıyor bunca laf söylendi annemi eşim tehdit ediyor diye.

Boyle ailelerin sahipsiz cocuklari onunde sonunda devlete kaliyor,ugras dur. Memlekette zaten problem girla. Bir de sosyal ve ahlaki cokuntulerle ugrasiyoruz el birligiyle. Dogurmayin diyoruz dinleyen de yok

ya siz sakamisiniz allah askina eski konuları neden açıyorsunuz bu konuya yorum yapın yoksa kalabalık etmeyin

Boyle ailelerin sahipsiz cocuklari onunde sonu da devlete kaliyor,ugras dur. Memlekette zaten problem girla. Bir de sosyal ve ahlaki cokuntulerle ugrasiyoruz el birligiyle
bir de sürekli rakamı arttırma çabası.
üstelik bir de ben dalga geçiyormuşum.
evet geçiyorum
bu traji komik durumla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…