- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.031
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Farkındayım.farkındaysanız annem eşimi değil eşim annemi çıkarıyor disari
eşimden şüpheleniyorum ben bunu anlatmaya çalışıyorumE o zaman neden rahatsız oldunuz. Ben bunu anlamadım işte. Çünkü ne de olsa bi anne ne kadar genç durursa dursun. Lütfen böyle şeyler düşünmeyin.
Haklisinnasıl bi kusur yani benim bilmemi istemeyecek kadr ne olabilir annem sonucta
işte bende onu diyorum bunlar neden yanliz konusulsunHaklisin
Biri kocan biri annen
Senden gizli ne sorunlari var ki aralarinda?
Senin bilmemen gereken?
Insanin aklina manyakca seyler geliyor evet.
Ama bir de soyle dusun;
Bizim aklimiza gelen manyakca seyler gercek olsa bile esin senden gizli anneni arayip yine senden gizli disarda bulusup sorun neyse konusabilirlerdi.
Yani sen hic bilmeden bu konusma olabilirdi
Boyle dusunursek ortada sapikca seyler donmuyordur bence
Imza; olaylara ilkonce hep iyi yonden bakan bir uye...
eşim annemin hataları yüzünden işte.iyor ama eşime göre hataFarkındayım.
Ama siz yaZdıklarınızın farkında değilsiniz sanırım.
Sürekli annemin hataları oldu geçmişte falan demişsiniz.
Dediklerinizden çıkardığım yine annenizden şüphelendiğiniz oluyor.
Hayir yasizinle ozel konusabilirmiyim
canm çok sıkkındı guldurdnz beni sağolun:))Hayir ya
Bize de soyle ozel konusmayin ama merak ederiz biz.
olmaz tek taraflı şüphe saçma işte. Anneniz koca kadın. Eğer damadının böyle bir durumunu görürse zaten bir daha görüşmez. Normal anne bunu yapar. Annem yapmaz demeniz lazım. Anneniz böyle bir şey yapmıyorsa da eşinden şüphelenmen de saçma. Ya bazı cümleleri kullanmak istemiyorum. Beni anlayan anlatıversin bi zahmet yav.eşimden şüpheleniyorum ben bunu anlatmaya çalışıyorum
BEN ÇOK SAF BIRIYIM NE DESE INANACAGIMI BILIYOR o yüzdenDüşündüğünüz gibi bir şey olsa annenle konuşmam gerek diye sana duyurmaz eşin heralde.
Ulaşması zor değil. Gizliden gider konuşur.
Boşuna bizim de beynimizi yakma yahu!
Not: Evet ben de şüphelerle boğuşuyorum şuan.
evet soruyorum senden bahsettik diyor bana akıl veriyor diyor öyle ama bunlar bizim yanimzda konuşulacak şeyler değil.i
evetsanırım sen eşinden şüpheleniyorsun.
başka şüpheli davranışları var mı?
Güzelim sen derdini tam bi anlatsan.Yani insan eşi sırf annesiyle konuşuyor diye böyle birşey yakıştıramaz.Bak sana şundan örnek vereyim.Bi ara eşimle aramız ciddi anlamda bozuktu.Benim teyzem var 43 yaşında benim arkadaşım gibi herşeyimi bilir sürekli konuşuruz.Eşimle aramın bozuk olduğu dönemlerde de bana hep destek oldu sağolsun.Eşim onunla aramın çok iyi olduğunu bildiği için onu aramış sorunlarımızla ilgili konuşmuşlar.Teyze nolur konuş ben hatalıyım filan diye ne diller dökmüş teyzeme.Bu arada teyzem şehir dışında.Ben teyzemin telefonunu karıştırırken gördüm eşimin mesajını teyzecim biraz konuşalım mı ben X filan diye mesaj atmış.Numarayı da benim telefondan almış.Bana ikisi de söylemedi.Ben görünce anlattı teyzem beni aradı konuştuk diye.İnsan bazen bi büyüğünden yardım isteyebilir bazı konularda.anneme asla konudrmm annem asla yapmaz anne bu ya anne yapmaz
bende teyzecim konuşalım diye mesajgorsem bende birşey sezmem ama başka şeyler yazılı olursaGüzelim sen derdini tam bi anlatsan.Yani insan eşi sırf annesiyle konuşuyor diye böyle birşey yakıştıramaz.Bak sana şundan örnek vereyim.Bi ara eşimle aramız ciddi anlamda bozuktu.Benim teyzem var 43 yaşında benim arkadaşım gibi herşeyimi bilir sürekli konuşuruz.Eşimle aramın bozuk olduğu dönemlerde de bana hep destek oldu sağolsun.Eşim onunla aramın çok iyi olduğunu bildiği için onu aramış sorunlarımızla ilgili konuşmuşlar.Teyze nolur konuş ben hatalıyım filan diye ne diller dökmüş teyzeme.Bu arada teyzem şehir dışında.Ben teyzemin telefonunu karıştırırken gördüm eşimin mesajını teyzecim biraz konuşalım mı ben X filan diye mesaj atmış.Numarayı da benim telefondan almış.Bana ikisi de söylemedi.Ben görünce anlattı teyzem beni aradı konuştuk diye.İnsan bazen bi büyüğünden yardım isteyebilir bazı konularda.
annemin hayatında belki senin bilmediğin biri var esinin bildiği ve bu konuda uzak durmak istiyor belki esinhayır alakası yok evet belirttim çünkü öyle ama eşim neden yanlız konuşmak istiyor takıldım konu bu
Nedir şüpheli davranışları? Kuruntu yapıyor olabilir misiniz?
Başka şeyler ney pekibende teyzecim konuşalım diye mesajgorsem bende birşey sezmem ama başka şeyler yazılı olursa
aklına gelen sacma sapan bir düaünce olmasın oyle birsey olsaydı yanlız konusmak için senn evinde olmayı beklemezdi esinnasıl bi kusur yani benim bilmemi istemeyecek kadr ne olabilir annem sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?