- 28 Nisan 2017
- 20
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kullaniciadimadiyok
-
Aldattığı kızların arkasından " onlar hak etmişti " diyen birisiyle bir gelecek düşünmeyin derim.
Bir gün sizin için de aynısını demesin başka birineAldattığı kızların arkasından " onlar hak etmişti " diyen birisiyle bir gelecek düşünmeyin derim.
Gelecekle ilgili şüphelerim var zaten ama seviyorumAldattığı kızların arkasından " onlar hak etmişti " diyen birisiyle bir gelecek düşünmeyin derim.
Bende bundan korkuyorum..Hafta da fix 2kere tartısmayı görene kadar ,aile bir şekil de ikna edilir diyecektim ki lafı mı yuttum ,evleninince rutine bağlayıp saatte bir'e iner karar sizin...
Ben 21. Sevgilim 23Kaç yaşındasınız ikinizde
1 den fazla aldatmadan bahsediyorsunuz, yaptığı işi normal gösterip kendi kendine karar verip " o hak etti ama diğerleri için pişmanım " gibi bir saçmalıkla karşınıza çıkan birisi sevgiliniz. Gerçekten böyle biriyle birlikte olacak mısınız? Hem de şüpheleriniz varken? Neymiş beyefendiye göre aldatılma kriteri?? Sizin için de aynısını demesin sonra.Gelecekle ilgili şüphelerim var zaten ama seviyorumaslında haketmişti kelimesini 1 kız için söylemişti diğerleri için pişmanım demişti
Aslında bana biraz "çoğu erkek aldatır ben erkeklerin ortamındayım benden iyi bilmezsin bu devirde benim gibi gözü senden başkasını görmeyen ve vicdanıyla hareket eden birini bulamazsın" vb şeyler diyerek sanki ondan başka iyi insan yokmuş beni kimse sevmezmiş gibi şeyler lanse etti..1 den fazla aldatmadan bahsediyorsunuz, yaptığı işi normal gösterip kendi kendine karar verip " o hak etti ama diğerleri için pişmanım " gibi bir saçmalıkla karşınıza çıkan birisi sevgiliniz. Gerçekten böyle biriyle birlikte olacak mısınız? Hem de şüpheleriniz varken? Neymiş beyefendiye göre aldatılma kriteri?? Sizin için de aynısını demesin sonra.
Nereli olduğu,nasıl göründüğünden çok bunları düşünün derim.
Benim için öyle şeyler yapması ego yapmaz gururumu okşar sadece. Benim yapabileceğim bir şey yoktu Çümkü param yoktu. Gelme demiştim sürpriz yapmıştı. Param olsaydı otelde felan kalmasını sağlardım.Ben başKa birseye takildim
Bu kadar çok sevdiğiniz birinin otagarda şedil olmasina sokaklarda yatmasına nasıl gönlünüz razı oldu. Acaba ego mu bu
. Beni çok seviyor bak nereler katlaniyor??
Vicdanıyla hareket ettiği için mi aldatmış?? Vicdanıyla hareket etmese Allah bilir neler yapardı o zaman??Aslında bana biraz "çoğu erkek aldatır ben erkeklerin ortamındayım benden iyi bilmezsin bu devirde benim gibi gözü senden başkasını görmeyen ve vicdanıyla hareket eden birini bulamazsın" vb şeyler diyerek sanki ondan başka iyi insan yokmuş beni kimse sevmezmiş gibi şeyler lanse etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?