Lütfen bi akıl verin, sevgilimi çok seviyorum ama herkes sevmiyo

Kullaniciadimadiyok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
20
1
1
28
Öncelikle iyi akşamlar
Benim 1,5 yıllık bir sevgilim var. Birbirimizi çok seviyoruz. haftada 1-2 kere fix tartışırız. Aslında ortak yönümüz çok ama bazen fikir ayrılığı çıktığında o da bende kendi fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışırız. Ayrıca onun ailesi çok dindar tutucu biz öyle değiliz. Daha önce de biçok kez ayrılmışlığımız var tartışma sonucu. Sevgilimi ailemle tanıştırdım annem beğenmedi sevmedi. ağır başlı ve az öz konuşan biri değil ben ise öyleyim. Kardeşlerim sevmedi. Babam zaten ağrılı olduğunu duyunca şalterleri attı. Ailemden kimse istemiyor evlenmemizi ama biz çok aşığız. Ve o benim için neler neler yaptı. Çok fedakarlıklar yaptı benim için. Ayrı şehirlerde üniversite okuyoruz mesela taa 9 saatlik yolu tepip geliyo ayda 2-3 kez. Diğer bütün arkadaşlarımın sevgilisi 2-3 ayda bi gelirken benimki parasız olduğunda otostop çekti otogarda yattı hatta kaç defa dışarda apartman boşluğunda yattı benim için. Neyse bu sevgilimi ailemden kimse istemediğini de tam anlayabilmiş değilim. Sevgilim geçmişteki her kız arkadaşını aldatmış onla gelecek görmediği ve bırakacağını bildiği için ama benle çok ciddi düşünüyor beni ailesiyle de tanıştırdı. Bazı korkularım da yok değil acaba sadakatsiz olup da geçmişteki gibi beni de aldatırmı diye. Ama kendisi geçmişinden nefret ediyor ve değiştiğini söyleyip şuan aldatmayı çocukluk olarak gören biri. Her neyse bende çok sevmeme rağmen kesin emin değilim ki kim kimden %100 emin olabilir ki zaten. Erkekler değişik yaratıklar. Kızlar sizce herkese inat aşkımı yaşamalı ve Allah nasip ederse evlenmeli miyim yoksa ailemi dinleyip ayrılmalı mıyım?

Son düzenleme:
sevgiliniz ne sanıyor ki kendini aldattığı kızlar hakediyor kendi mikemmel bulunmayan hint kumaşı ya ama neyse önemli değil nasılsa sen başkasın
Başka bişey diyesim gelmedi

Ben başKa birseye takildim
Bu kadar çok sevdiğiniz birinin otagarda şedil olmasina sokaklarda yatmasına nasıl gönlünüz razı oldu. Acaba ego mu bu
. Beni çok seviyor bak nereler katlaniyor??

Gelecekle ilgili şüphelerim var zaten ama seviyorum aslında haketmişti kelimesini 1 kız için söylemişti diğerleri için pişmanım demişti
1 den fazla aldatmadan bahsediyorsunuz, yaptığı işi normal gösterip kendi kendine karar verip " o hak etti ama diğerleri için pişmanım " gibi bir saçmalıkla karşınıza çıkan birisi sevgiliniz. Gerçekten böyle biriyle birlikte olacak mısınız? Hem de şüpheleriniz varken? Neymiş beyefendiye göre aldatılma kriteri?? Sizin için de aynısını demesin sonra.
Nereli olduğu,nasıl göründüğünden çok bunları düşünün derim.

Aslında bana biraz "çoğu erkek aldatır ben erkeklerin ortamındayım benden iyi bilmezsin bu devirde benim gibi gözü senden başkasını görmeyen ve vicdanıyla hareket eden birini bulamazsın" vb şeyler diyerek sanki ondan başka iyi insan yokmuş beni kimse sevmezmiş gibi şeyler lanse etti..

Ben başKa birseye takildim
Bu kadar çok sevdiğiniz birinin otagarda şedil olmasina sokaklarda yatmasına nasıl gönlünüz razı oldu. Acaba ego mu bu
. Beni çok seviyor bak nereler katlaniyor??
Benim için öyle şeyler yapması ego yapmaz gururumu okşar sadece. Benim yapabileceğim bir şey yoktu Çümkü param yoktu. Gelme demiştim sürpriz yapmıştı. Param olsaydı otelde felan kalmasını sağlardım.

Vicdanıyla hareket ettiği için mi aldatmış?? Vicdanıyla hareket etmese Allah bilir neler yapardı o zaman??
Ben bu saçmalığa katılmıyorum. Ne demek her erkek aldatır???
Rica ediyorum sizi böyle kandırmasına izin vermeyin , bu nasıl bir zihniyet yahu.
Kadın aldatınca afedersiniz o.. Olur ,erkek aldatınca " ımı ınlırın dığısındı vır" olur.
Yapmayın Allah aşkına,inanmayın bu adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…