- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Kullaniciadimadiyok
-
Şimdi 23 yaşında birinin otogarda yatması filan çok akıllıca gelmedi bana, küçük değil sonuçta. Mantıklı çözümler üretememiş, birde daha önce çok defa aldatmış, yani evlenmek için aileni karşına alacak kadar mücadeleyi haketmiyor .Ben 21. Sevgilim 23
Sende tum bunlara ragmen seviyorsun oylemi. Ask gelip gecici evlenipte herseyi anladiginda is isten gecmis olur.Öncelikle iyi akşamlar
Benim 1,5 yıllık bir sevgilim var. Birbirimizi çok seviyoruz. haftada 1-2 kere fix tartışırız. Aslında ortak yönümüz çok ama bazen fikir ayrılığı çıktığında o da bende kendi fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışırız. Ayrıca onun ailesi çok dindar tutucu biz öyle değiliz. Daha önce de biçok kez ayrılmışlığımız var tartışma sonucu. Sevgilimi ailemle tanıştırdım annem hiç beğenmedi sevmedi. Bana oranla baya tipsizdir kendisi hem o yüzden hemde ağır başlı ve az öz konuşan biri değil ben ise öyleyim. Kardeşlerim beğenmedi sevmedi. Babam zaten ağrılı olduğunu duyunca şalterleri attı. Ailemden kimse istemiyor evlenmemizi ama biz çok aşığız. Ve o benim için neler neler yaptı. Çok fedakarlıklar yaptı benim için. Ayrı şehirlerde üniversite okuyoruz mesela taa 9 saatlik yolu tepip geliyo ayda 2-3 kez. Diğer bütün arkadaşlarımın sevgilisi 2-3 ayda bi gelirken benimki parasız olduğunda otostop çekti otogarda yattı hatta kaç defa dışarda apartman boşluğunda yattı benim için. Neyse bu sevgilimi ailemden kimse istemediğini de tam anlayabilmiş değilim. Sevgilim geçmişteki her kız arkadaşını aldatmış onla gelecek görmediği ve bırakacağını bildiği için ama benle çok ciddi düşünüyor beni ailesiyle de tanıştırdı. Bazı korkularım da yok değil acaba sadakatsiz olup da geçmişteki gibi beni de aldatırmı diye. Ama kendisi geçmişinden nefret ediyor ve değiştiğini söyleyip şuan aldatmayı çocukluk olarak gören biri. Her neyse bende çok sevmeme rağmen kesin emin değilim ki kim kimden %100 emin olabilir ki zaten. Erkekler değişik yaratıklar. Kızlar sizce herkese inat aşkımı yaşamalı ve Allah nasip ederse evlenmeli miyim yoksa ailemi dinleyip ayrılmalı mıyım?
Size şöyle açıklıyim aldattığı kızların karşına çıkıp ben seni aldattım demiş hepsine. Bir nevi itiraf ederek vicdan rahatlatmak için sanırım. Ayrıca bana bi erkek aldatırsa aldatılmayı kesinlikle hakeder demişti bende ona beni aldatırsan seni aldatsam yeridir mi demek istedin dedim o da aldatırsam aldat tabiki ama böyle şeyler çoluk çocuk işi ben o işleri bıraktım düzenli bi ilişkim var ve gözlerinin içine bakarak seni sevdiğimi söyleyerek ve somra da seni aldatacak kadar karaktersiz değilim demişti. Felan işteVicdanıyla hareket ettiği için mi aldatmış?? Vicdanıyla hareket etmese Allah bilir neler yapardı o zaman??
Ben bu saçmalığa katılmıyorum. Ne demek her erkek aldatır???
Rica ediyorum sizi böyle kandırmasına izin vermeyin , bu nasıl bir zihniyet yahu.
Kadın aldatınca afedersiniz o.. Olur ,erkek aldatınca " ımı ınlırın dığısındı vır" olur.
Yapmayın Allah aşkına,inanmayın bu adama.
Aldatmak bir karaktersizliktir, çocukluk değil.Size şöyle açıklıyim aldattığı kızların karşına çıkıp ben seni aldattım demiş hepsine. Bir nevi itiraf ederek vicdan rahatlatmak için sanırım. Ayrıca bana bi erkek aldatırsa aldatılmayı kesinlikle hakeder demişti bende ona beni aldatırsan seni aldatsam yeridir mi demek istedin dedim o da aldatırsam aldat tabiki ama böyle şeyler çoluk çocuk işi ben o işleri bıraktım düzenli bi ilişkim var ve gözlerinin içine bakarak seni sevdiğimi söyleyerek ve somra da seni aldatacak kadar karaktersiz değilim demişti. Felan işte
Bayağı düzenlemedim sadece bi cümleyi sildim. O cümleyi silme amacımda anlatmak istediğimi yanlış anlattığım için. Sonuçta geçmişimdeki her kız aldatılmayı haketti cümlesi ile, sadece biri haketti diğerleri için çok pişmanım demesi aynı değilKonu sahibi gelen tepkilerden sonra yazısını bayağı düzenlemiş, biz burda boşuna kızıyoruZ gibi gözükmüş resmen
Çocuk yaştaki insanların yaptığı kötü şeyler genel olarak karaktersizlik değil çocukluk olarak görülür amaAldatmak bir karaktersizliktir, çocukluk değil.
Hayali konularla vakit öldürmek hobilerimin arasında yok. Napsaydım dallandırıp budaklandırsa mıydım. Özet geçmeye çalıştımNe kadar düz anlatmışsın,konu inandırıcı gelmedi
Baya tipsiz bana göre demek: Ajdar ile Monica bellicu ile yanyana düşünün mesela o demek.Baya tipsizdir bana göre demek ne demek ya,?
O bayanlardan sana bahsetriği gibi senden de bi başkasına bahsedecektir.
Ve merakımdan soruyorum mide bulandırıcı gelmiyor mu sana o bi başka bayanı aldattığını anlatırken?
Ailenede geçir sözünü,kendine geçirdigin gibi,onlarda kabullenir senin gibiBaya tipsiz bana göre demek: Ajdar ile Monica bellicu ile yanyana düşünün mesela o demek.
Tabiki mide bulandırıcı hatta çık kötü geldi bu yüzden de çok tartıştık ama bana "beni geçmişimle yargılama" dedi sürekli. Bende öyle yapmaya çalışıyorum
Senin monica belluci dediğin kadın vaoooov.. O kadar güzelsin yanii... Vay seni megaloman seni.. Sevgilin de ajdar ve o tiplr eski sevgililerini aldatmayı başarmış..? Vaooovv ben şu an şoktadayımmm..!Baya tipsiz bana göre demek: Ajdar ile Monica bellicu ile yanyana düşünün mesela o demek.
Tabiki mide bulandırıcı hatta çık kötü geldi bu yüzden de çok tartıştık ama bana "beni geçmişimle yargılama" dedi sürekli. Bende öyle yapmaya çalışıyorum
Baya tipsiz bana göre demek: Ajdar ile Monica bellicu ile yanyana düşünün mesela o demek.
Agahahaha güldüm o kadar onların arasındaki fark kadar yok be. Ama işte bu çocuğa nasıl baktın diye çok diyen oldu. Yanlış anlamayın asla ben çok güzelim o tipsiz demeye getirmek istemedim sadece çok denk değiliz ve bunu anlatırken biraz mübalağa ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?