Lütfen bi akıl verin, sevgilimi çok seviyorum ama herkes sevmiyo

Ben 21. Sevgilim 23
Şimdi 23 yaşında birinin otogarda yatması filan çok akıllıca gelmedi bana, küçük değil sonuçta. Mantıklı çözümler üretememiş, birde daha önce çok defa aldatmış, yani evlenmek için aileni karşına alacak kadar mücadeleyi haketmiyor .

evlilik herzaman ilk günkü aşkla yürümüyor , zamanla yıllar geçip sevgisi azalınca aldatmayacağı ne malum. Bence zamana bırak, zamanla hareketlerini ölç tart, ama evlenmek içinde aileni arkana alma ve acele etme.

Sende tum bunlara ragmen seviyorsun oylemi. Ask gelip gecici evlenipte herseyi anladiginda is isten gecmis olur.
Ailenin sozunu dinle cok cokkkk pisman olursun.

Size şöyle açıklıyim aldattığı kızların karşına çıkıp ben seni aldattım demiş hepsine. Bir nevi itiraf ederek vicdan rahatlatmak için sanırım. Ayrıca bana bi erkek aldatırsa aldatılmayı kesinlikle hakeder demişti bende ona beni aldatırsan seni aldatsam yeridir mi demek istedin dedim o da aldatırsam aldat tabiki ama böyle şeyler çoluk çocuk işi ben o işleri bıraktım düzenli bi ilişkim var ve gözlerinin içine bakarak seni sevdiğimi söyleyerek ve somra da seni aldatacak kadar karaktersiz değilim demişti. Felan işte

Ailelerin onay vermediği ilişkiler er yada geç genel olarak ailelerin haklı çıkmasıyla nihayetleniyor.yaşın küçük emin olmadan karar verip kendine yazık etme.aşk bir yere kadar..

Aldatmak bir karaktersizliktir, çocukluk değil.

Yanlış anladın. Elbette ki şartlar uygun olsaydı oralarda yatıp kalkmazdi ya da sen bunü istemezdin. Ama şartlar uygun değilse bütün bunlara gerek yok. O bir ana baba çocuğu tıpkı senin gibi. Annesi bilse nasıl içi yanardı çocuğunun soğukta sokaklarda kalmış olmasından dolayi.
Ego dan kastım bunlar çokta güzel şeyler değil. Aldatma konusunda ki sözlerine girmeyeceğim bile

Konu sahibi gelen tepkilerden sonra yazısını bayağı düzenlemiş, biz burda boşuna kızıyoruZ gibi gözükmüş resmen
Bayağı düzenlemedim sadece bi cümleyi sildim. O cümleyi silme amacımda anlatmak istediğimi yanlış anlattığım için. Sonuçta geçmişimdeki her kız aldatılmayı haketti cümlesi ile, sadece biri haketti diğerleri için çok pişmanım demesi aynı değil

Evlilik dusundugunuz erkeklerin gecmisini gormemezlikten gelmeyin,karakterinden ipucu verir bu bir.Sizin asktan gozunuz kor olmus yanlis iliskiyi goremiyorsun ama ailenin oyle degil ve sen neden istemediklerine anlam veremiyorsun çok ilginç bu iki.Diger yorumlarini da okudum,yanlis oldugunu gösteren o kadar ayrinti var ki nerden tutsak elimizde kalir

Baya tipsizdir bana göre demek ne demek ya,?

O bayanlardan sana bahsetriği gibi senden de bi başkasına bahsedecektir.

Ve merakımdan soruyorum mide bulandırıcı gelmiyor mu sana o bi başka bayanı aldattığını anlatırken?

Baya tipsiz bana göre demek: Ajdar ile Monica bellicu ile yanyana düşünün mesela o demek.
Tabiki mide bulandırıcı hatta çık kötü geldi bu yüzden de çok tartıştık ama bana "beni geçmişimle yargılama" dedi sürekli. Bende öyle yapmaya çalışıyorum

Çok aşık olduğun adam için bana oranla baya bi tipsizdir kendisi diyebilmenden anladım çok sevdiğini.. Yavrucuum yaşın küçük annem... :) bak sen şimdi onun sevgilisisin ya o babasının hayrına onca yolu tepmez evladım biz de geçtik o yollardan çocum o işler öyle olmuyor..bir kere daha önce sevgilisini aldatan bir erkeğe asla güvenme bunun bir açıklaması ve kabulu asla olmaz.. Şimdi aşığız sanıyorsunuz gençlik hevesi.. Aşkı sadece senin için teptiği yol olarak görme.. Hayatında bir kere bile olsa birini aldatmış olan bir insana güvenmemeyi öğrenirsin inan.. Körü körüne gitme..

Ailenede geçir sözünü,kendine geçirdigin gibi,onlarda kabullenir senin gibi

Senin monica belluci dediğin kadın vaoooov.. O kadar güzelsin yanii... Vay seni megaloman seni.. Sevgilin de ajdar ve o tiplr eski sevgililerini aldatmayı başarmış..? Vaooovv ben şu an şoktadayımmm..!

vuuuuv ilginç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…