Lütfen bi akıl verin, sevgilimi çok seviyorum ama herkes sevmiyo

Burada bu stil konular açan kişilerin hep yaşlarına -5 koyuyorum ben. Mesela 20 yaşındayım diyen aslında 15, 24'üm diyen 19 falan hatta belki 17. Yazım stillerinden bile anlaşılıyor. Mesela bu kızımız aldatan erkekleri "playboy ve cool" görüyor ve onunla olmasını bir statü göstergesi olarak kabul ediyor bence. Lisede öyleydi çünkü, böyle "şeeder geçerim" diyen tiplerin üstüne kızlar daha fazla düşerdi, "serseri erkeği adam etme" gibi ulvi bir görev üstlendiklerini düşünürlerdi sjsjsj, en sonunda onlar da aldatılıyordu. Bir 5 yıl sonra hepsinin aslında boş beleş tipler olduğunu, peşinden koşmaya değmeyeceğini anlayacaksın sevgili konu sahibi.

Bir kaç da sevilecek yönünü söyleseyiniz bari.
Bütün kız arkadaşlarını aldatmış ama onlar kötü kızlar tabi hakettiler siz cici olduğunuz için muafsınız o tavırdan.
Ayrıca o apartmanda otogarda yatmalar falan da psikopatça. Biraz az görse nolurdu acaba

Kendisini bu konuda öven biri seni zerre düşünmez ileride.
Geçmişte birçok kez aldatmış biri muhakkak seni de aldatır.Düşünsene bir,seni aldatıyor ve başkalarına seninle ciddi düşünmediği için aldattığını söylüyor.Veya aldatıp pişmanım diyor.Son pişmanlık fayda eder mi? Affeder misin onu?
Ayrıca haftada 2 kere kavga etmeniz anlaşamadığınızı gösterir.

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Başlığı görünce duramadım, biraz devrik olmuş.

Siz sevgilinizi sevdiğinize emin misiniz? Bence seven insan kimseye "sen buna nasıl baktın" gibisinden cümle kurdurmaz. Ya da kolaj yapmış bir arkadaş mesela yani gerçekten de komik olmuş bence siz kendinizi ondan bayağı üstün görüyorsunuz. Ya insanların cümlelerinden etkileniyorsunuz ya da hissiniz yok.

Ben sizi saf ,sevgilinizi de ağzı iyi laf yapan uyanık biri gibi gördüm nedense...Kötü anlamda söylemiyorum inşallah siz haklısınızdır ..Hele anne baba ısınmadıysa ne biliyim..Hakkınızda hayırlısı olsun..Aşkın gözü kördür lafı üç kelimeden çooook daha fazlası aslında biraz düşününce...

Benim anlamadığım ağrılı olduğunu duyunca babanın şantelleri niye atıyor ha âğrılı ha İstanbullu ha Konyalı ne farkeder yahu insanları sınıflandırıp genellemek çok yanlış.Sevgiline gelince de geçmişteki sevgililerini aldatması hiç doğru değil ama senin içinde bir çok fedakatlık yapmış bilemedim ki.

Aldatmayı coolluk olarak mı görüyorum ? Yok artık! Pardonda ben açıklamalarda geçmişte aldatmış bi sevgilim var ve bana bunu bunu diyor dedim. Benim bu konu yüzünden ne kadar huzursuz ve tereddütlü olduğumu bilemezsiniz. Nerenizden uydurdunuz anlamadım. Yaş konusuna değinince de galiba kendinizi çok zeki sanıyorsunuz ama yazdıklarınız asıl boş beleş şeyler. 1 tanesi bile tutmamış. Eğer ben bu çocukla devam edersem okul biter bitmez evlenicez Allah nasip ederse. Yani ilerde bitirmek istesem bile işler çook daha zorlaşır. Şimdiden bir şeyler yapmalı mıyım siye sordum insanlara sevgili görüş sahibi..

Huzursuz ve tereddütlüsün ama hala okul bitince evlenmeyi düşünüyorsun huzursuz olduğun adamla? Tespitlerim gayet doğru gibi görünüyor. Kendimi zeki falan da sanmıyorum sizin tarzınızda pek çok insanın konusunu okuyorum burada, aşağı yukarı kafamda oluşturduğum kalıba uyuyorsunuz. Huzursuz olan insan hala "Okul bitince beni aldatma meyillisi bu adamla evlenicem inşallah maşallah" demez üzgünüm, direkt tekmeyi basar. Devam edip etmemek sana kalmış, istiyorsan edersin, hatta "evlenirsin" ne desek boş da, ikinci konun "Meğer beni de aldatmış" şeklinde olabilir. İnsanlar uyarır (ki uyarmışlar), gerisi sana kalmış senin hayatın, yaşayıp görecek olan da sensin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…