Lütfen bi akıl verin, sevgilimi çok seviyorum ama herkes sevmiyo

Ay çok ilgimi çekti bide kolaj yaptm. Bnde pek normal bi insan depilim hani

Ya biraz da insanların dediğine göre öyle dedim. Yoksa vallahi sevdiğimden gözüme çok yakışıklı geliyor. Zaten gelip geçici şeyler bunlar. Suratımıza bi çiziğe bakar. Neyse :)
Seni gidi güzel kız seni :) :) :) şaka yapıyorum cnm bnm, takılıyorum.
Bu arada ajdar göztepe de bizim kmşumuzun oğluydu

Aa cidden mi, ailesi nasıldı kendi gibi garip ve çatlak mı
Babası elleri öpülesi bi adamdı. Öldüyse Allah rahmet eylesin. Ajdarın gerçwk adı mehmettir. Adamcağızın babamla selamlaşması vardı. Babam takılıyodu senin oğlan star falan diyr. Adam oğlundan utanıyodu. Ve kendisi makine mühendisiydi. Yani çok aklı başnda biriydi. Ben çok küçüktğm ama transparan çiçekli dar gömleğini unutmuyorum hiç. Havalıydı bide. Ama babası elleri öpülesiydi meyve satardı el arabasında.

Aldatmak.. insanın karakteri ile ilgili bir meseledir.. hak ettiği için aldatmayı da ilk kez duyuyorum. Bu kadar saçma sapan bir savunma duymamıştım. Madem sevmiyorsun begenmiyorsun. Ayrılırsın Sonra ne yaparsan yaparsın. Perşembenin gelişi çarsambadan belli işte.. ayrıca beşikte giren de teneşirde çıkar. Can çıkar huy çıkmaz.... ataların sözlerini çogaltabiliriz. Neyse. İnşallah siz de ilerde ihaneti hak etmezsiniz.

Koşarak uzaklaşmalısın ama zor görünüyor yazdıklarına bakılırsa...

o iş olmaz ıı ıı.. Bırde mevzu yıne dogu batıya kaymıs tehlıkelı.. Herseyı gectım sen apartman bosluklukların da yatmasına nasıl musade ettin ben olsam gelırsen ayrılırım deyıp kendını zora sokmasının onune gecmeye calısırdım orda sen degıl egon konusmus sankı arkadaslarımın sevgılılerı soyle boyle dıye..Demek ki onlar sevgılılerını zora sokmuyor nıye kıstas yapıyorsun neyse gelelim konuya senın kı ayran budalası bence askı bıterse sana da bır kulp bulup haketti der oda bıgun yasattıgını yasar umarım..

Senin monica belluci dediğin kadın vaoooov.. O kadar güzelsin yanii... Vay seni megaloman seni.. Sevgilin de ajdar ve o tiplr eski sevgililerini aldatmayı başarmış..? Vaooovv ben şu an şoktadayımmm..!
Evet de aldatmanın tiple ne alakası var. Yakışıklı erkekler mi aldatır sanki sadece? Sevgilimin ağzı çok iyi laf yapar karşısındakini lafıyla 2 dk da etkileyebilecek biri. Kızlar konusunda da çok tecrübeli. çok kolay kız ayarlayabilen özgüvenli biri. Nasıl o kadar kızla çıkmış bende tam anlayabilmiş değilim ama bu konuda başarılı olduğu kesin.

İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Tamam ben ikna oldum canım Allah sana kolaylık versin ben böyle rahatlıkla bir kızı gözüne kestirip kolayca tavayabilen bir erkekle asla evlilik planı yapmazdım.. Çok konuşan erkek sevmem ben..

ağır başlı ve az öz konuşan biri değil ben ise öyleyim.

Offff çenesi düşük erkek ha? Asıl erkek dediğin ağırbaşlı olur, az konuşur öz konuşur. Sürekli de kavga ediyormuşsunuz. Anne baba da olmaz demiş, belki onunkiler de sizin için bu kız olmaz dedi. Anne babaların dedikleri eninde sonunda çıkıyor. Bir de yaşınız çok küçük galiba, yazdıklarınızdan öyle bir sonuca vardım. Herkes karşı ama biz çok aşığız demişsiniz Bence ailenizi dinleyin. Okulunuza, işinize gücünüze bakın.

Şu konuştuğu laflara bak ya rezillik. Daha ağzından çıkanı kulağı duymuyor, yaptığı seyler zaten sacmalık ama seninde yaşın küçük olduğu için farkında değilsin henüz bu şacma sapan muhabbetın. Aileni dinle pişman olursun

20 yaşındaymışsın. sen de çocuk sayılırsın. yazış tarzın bile çocukça. hiç olgun gelmedin bana.

Ya ne kadar itici apartman boslugunda yatmismis apartmanimda yatan birini gorsem deli ya da sapik diye ihbar ederim. Bulusacaz diye insanlari rahatsiz etmeyin kimse kimsenin apartman boslugunda yatamz ne sacma bi iliski
Bu konudan da en alakasiz yorum odulunu sen aldin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…