- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi Kullaniciadimadiyok
-
Ay çok ilgimi çekti bide kolaj yaptm. Bnde pek normal bi insan depilim haniAgahahaha güldüm o kadar onların arasındaki fark kadar yok be. Ama işte bu çocuğa nasıl baktın diye çok diyen oldu. Yanlış anlamayın asla ben çok güzelim o tipsiz demeye getirmek istemedim sadece çok denk değiliz ve bunu anlatırken biraz mübalağa ettim.
Ya biraz da insanların dediğine göre öyle dedim. Yoksa vallahi sevdiğimden gözüme çok yakışıklı geliyor. Zaten gelip geçici şeyler bunlar. Suratımıza bi çiziğe bakar. Neyse :)Ay çok ilgimi çekti bide kolaj yaptm. Bnde pek normal bi insan depilim hani
Seni gidi güzel kız seni :) :) :) şaka yapıyorum cnm bnm, takılıyorum.Ya biraz da insanların dediğine göre öyle dedim. Yoksa vallahi sevdiğimden gözüme çok yakışıklı geliyor. Zaten gelip geçici şeyler bunlar. Suratımıza bi çiziğe bakar. Neyse :)
Aa cidden mi, ailesi nasıldı kendi gibi garip ve çatlak mıSeni gidi güzel kız seni :) :) :) şaka yapıyorum cnm bnm, takılıyorum.
Bu arada ajdar göztepe de bizim kmşumuzun oğluydu
Babası elleri öpülesi bi adamdı. Öldüyse Allah rahmet eylesin. Ajdarın gerçwk adı mehmettir. Adamcağızın babamla selamlaşması vardı. Babam takılıyodu senin oğlan star falan diyr. Adam oğlundan utanıyodu. Ve kendisi makine mühendisiydi. Yani çok aklı başnda biriydi. Ben çok küçüktğm ama transparan çiçekli dar gömleğini unutmuyorum hiç. Havalıydı bide. Ama babası elleri öpülesiydi meyve satardı el arabasında.Aa cidden mi, ailesi nasıldı kendi gibi garip ve çatlak mı
Öncelikle iyi akşamlar
Benim 1,5 yıllık bir sevgilim var. Birbirimizi çok seviyoruz. haftada 1-2 kere fix tartışırız. Aslında ortak yönümüz çok ama bazen fikir ayrılığı çıktığında o da bende kendi fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışırız. Ayrıca onun ailesi çok dindar tutucu biz öyle değiliz. Daha önce de biçok kez ayrılmışlığımız var tartışma sonucu. Sevgilimi ailemle tanıştırdım annem beğenmedi sevmedi. ağır başlı ve az öz konuşan biri değil ben ise öyleyim. Kardeşlerim sevmedi. Babam zaten ağrılı olduğunu duyunca şalterleri attı. Ailemden kimse istemiyor evlenmemizi ama biz çok aşığız. Ve o benim için neler neler yaptı. Çok fedakarlıklar yaptı benim için. Ayrı şehirlerde üniversite okuyoruz mesela taa 9 saatlik yolu tepip geliyo ayda 2-3 kez. Diğer bütün arkadaşlarımın sevgilisi 2-3 ayda bi gelirken benimki parasız olduğunda otostop çekti otogarda yattı hatta kaç defa dışarda apartman boşluğunda yattı benim için. Neyse bu sevgilimi ailemden kimse istemediğini de tam anlayabilmiş değilim. Sevgilim geçmişteki her kız arkadaşını aldatmış onla gelecek görmediği ve bırakacağını bildiği için ama benle çok ciddi düşünüyor beni ailesiyle de tanıştırdı. Bazı korkularım da yok değil acaba sadakatsiz olup da geçmişteki gibi beni de aldatırmı diye. Ama kendisi geçmişinden nefret ediyor ve değiştiğini söyleyip şuan aldatmayı çocukluk olarak gören biri. Her neyse bende çok sevmeme rağmen kesin emin değilim ki kim kimden %100 emin olabilir ki zaten. Erkekler değişik yaratıklar. Kızlar sizce herkese inat aşkımı yaşamalı ve Allah nasip ederse evlenmeli miyim yoksa ailemi dinleyip ayrılmalı mıyım?
Evet de aldatmanın tiple ne alakası var. Yakışıklı erkekler mi aldatır sanki sadece? Sevgilimin ağzı çok iyi laf yapar karşısındakini lafıyla 2 dk da etkileyebilecek biri. Kızlar konusunda da çok tecrübeli. çok kolay kız ayarlayabilen özgüvenli biri. Nasıl o kadar kızla çıkmış bende tam anlayabilmiş değilim ama bu konuda başarılı olduğu kesin.Senin monica belluci dediğin kadın vaoooov.. O kadar güzelsin yanii... Vay seni megaloman seni.. Sevgilin de ajdar ve o tiplr eski sevgililerini aldatmayı başarmış..? Vaooovv ben şu an şoktadayımmm..!
İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Aldatmak.. insanın karakteri ile ilgili bir meseledir.. hak ettiği için aldatmayı da ilk kez duyuyorum. Bu kadar saçma sapan bir savunma duymamıştım. Madem sevmiyorsun begenmiyorsun. Ayrılırsın Sonra ne yaparsan yaparsın. Perşembenin gelişi çarsambadan belli işte.. ayrıca beşikte giren de teneşirde çıkar. Can çıkar huy çıkmaz.... ataların sözlerini çogaltabiliriz. Neyse. İnşallah siz de ilerde ihaneti hak etmezsiniz.
Tamam ben ikna oldum canım Allah sana kolaylık versin ben böyle rahatlıkla bir kızı gözüne kestirip kolayca tavayabilen bir erkekle asla evlilik planı yapmazdım.. Çok konuşan erkek sevmem ben..Evet de aldatmanın tiple ne alakası var. Yakışıklı erkekler mi aldatır sanki sadece? Sevgilimin ağzı çok iyi laf yapar karşısındakini lafıyla 2 dk da etkileyebilecek biri. Kızlar konusunda da çok tecrübeli. çok kolay kız ayarlayabilen özgüvenli biri. Nasıl o kadar kızla çıkmış bende tam anlayabilmiş değilim ama bu konuda başarılı olduğu kesin.
ağır başlı ve az öz konuşan biri değil ben ise öyleyim.
Size şöyle açıklıyim aldattığı kızların karşına çıkıp ben seni aldattım demiş hepsine. Bir nevi itiraf ederek vicdan rahatlatmak için sanırım. Ayrıca bana bi erkek aldatırsa aldatılmayı kesinlikle hakeder demişti bende ona beni aldatırsan seni aldatsam yeridir mi demek istedin dedim o da aldatırsam aldat tabiki ama böyle şeyler çoluk çocuk işi ben o işleri bıraktım düzenli bi ilişkim var ve gözlerinin içine bakarak seni sevdiğimi söyleyerek ve somra da seni aldatacak kadar karaktersiz değilim demişti. Felan işte
Bu konudan da en alakasiz yorum odulunu sen aldin tebriklerYa ne kadar itici apartman boslugunda yatmismis apartmanimda yatan birini gorsem deli ya da sapik diye ihbar ederim. Bulusacaz diye insanlari rahatsiz etmeyin kimse kimsenin apartman boslugunda yatamz ne sacma bi iliski
Ooo en boş beleş doktor da burdaymisBu konudan da en alakasiz yorum odulunu sen aldin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?