LÜTFEN Bİ ÖNERİDE BULUNUN

Her yer aynı canım hiç boşuna heyecan arama. Bende bebek süreci evde geçirmek istedigim için bıraktım. Olmadı malesef e işi bırakınca maddi sorunlarda oldu tüp bebek yaptırabılmek ıcın calışmam gerek ama iş görüşmelerinde çocugum olmadıgını duyunca hemen vazgecıyorlar. Yani tekrar iş bulman sıkıntı okabılır

Yaşayan sizsiniz ama bana pek geçerli bir sebep gibi gelmedi..
Takılın işte kendi halinizde. Psikolojinize göre davranın kim ne derse desin..

valla pek kendiliğinden olmadı. ilaç iğne çatlatma :)
ama tüp bebeğe niyetliyken bunlar hiç birşey gözümde. sorun sendeyse tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmadıysan gonalf ile yumurta takibi yaptırmanı tavsiye ederim.

Evet iş bulmak zaten sıkıntı bi de tüp bebek sürecinde yeni başladığım yerde izin de kullanamam o yüzden en mantıklısı sabretmek gibi görünüyor

Bende bi sorun yok canım eşimin sperm sayısı çok düşük ilk denemede tutmadı şimdi dondurulmuş embriyolarımızla deneyeceğiz

Tatlım bebek işten önemli değil mi? Aile işten önemli.. işi bırak git tüp bebek yaptır ve hamişken çocuğuna en iyi şekilde bak sonra bebişini kucağına alınva en mutlusu sen olocaksınn bende bi anneyimmm

işyerinde kendine bir meşgale bul. boş zamanlarında internetten bir şeyler oku. bir araştırma yapıyorum vs de. ne bileyim ben yıllık izin planlarımı yapıyorum çok boş kaldığımda kimseyle muhattap olmak istemezsem. gibi gibi. gerçekten de muhattap olmayın rahatsız oluyorsanız insanların ne dediği çok da umrunuzda olmasın. zaten konuşacakları max 1-2 hafta sonra herkes sizi böyle kabul eder zaten.

Evet iş bulmak zaten sıkıntı bi de tüp bebek sürecinde yeni başladığım yerde izin de kullanamam o yüzden en mantıklısı sabretmek gibi görünüyor
Evet canım malesef. Sabret boşver her yer aynı dedikodu sorun çekememezlik heryer de var. Canını sıkmaya değmez. Baska işyerıne alışma süreci de var. İzin problemi ve dedıgım gibi saçma ama bu cocuk yapar düşüncesi ile almıyorlar. Sanki aldıklarının ömür boyu calısma garantisi var.

Evet aile her şeyden önemli ama kredi borcunu öderken eşime destek olmazsam ve bebeğime iyi bi hayat sunamazsam da mutsuz olurum bu yüzden bazı zorlukları görmezden gelmeyi seçmeliyim bebek işini de ertelememek için şimdiki işimde devam edeceğim Allah nasip ederse Doğum yapana kadar..

Sabretmek lazım evet benimde oldu öyle problemler ama kendimi hep biri gelir biri gider diye avuttum hani ne kadar o iş yerinde durursan ve kendini ispatlarsan saygınlığın o kadar kalır boşverin derim iş bulamama stresi daha beter emin olun

Evet gerçekten öyle iş için şöyle bir bakındım da daha iyisi yok şimdilik zaten haziranda başlıyorum tedaviye pozitif olursa hiçbir şeyi umursamam sadece bebeğimi düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…