Ama önümüzdeki 1 yıl çalışmam lazım kredimiz var hamileyken çalışırım diye düşünüyorumBen çikardim işten. Belki yarin hamile kalacaksin? Ne bellI ki?
5 kişiyiz ve yoğun bi işimiz olmadığı İçin sürekli muhabbet dönüyor sen de muhabbet etmezsen tuhaf davranıyorlar işimi yapıp gidemiyorum çünkü herkesin birbirine işi düşüyor mecbur muhattap oluyoruz mesafeli olmaya çalışınca arkamdan konuşuyorlar bi tarafı kalkmış gibisinden biliyorum çünkü herkes için aynılar yüzüne gülüp arkasından konuşuyorlar insanınNiye cikiyorsunuz ya.ben isyerinde cogu kisi ile muhatap dahi .isini yapip cikarim.siz cikinca kendinize zarariniz
Galiba en mantıklısı bu canım sıkıla sıkıla da olsa çalışcam 1 sene dahaBence çıkmayın isinizden iş bulmak çok zor günümüzde. Is arkadaşlarınızı umursamayin moraliniz bozulmaz
Galiba en mantıklısı bu canım sıkıla sıkıla da olsa çalışcam 1 sene daha
Bence bi kaç boşboğaz yüzünden bebisi ertelemeyin.Arkadaşlar uzun süredir aynı iş yerinde çalışıyorum ve artık o kadar laçkalaştı ki resmen hepsinden soğudum.Hepsi boşboğaz insanlar ve çok fazla ayrımcılık var. İşten çıkmak istiyorum ama tüp bebek tedavisi için yıllık izni bekliyordum Allah nasip ederse de burdan Doğumdan sonra ayrılırım diyordum ama artık dayanamıyorum yeni bi iş bulup oraya alışmam ve tüp bebek tedavisini uzunca bir süre ertelemem gerekiyor ama ertelemek istemiyorum çok mutsuzum fikir istiyorum
1 yıl o maaşa ihtiyacınız elzem ise, sırf ortam laçka, insanlar dedikoducu diye işten çıkmak çok saçma olur.Arkadaşlar uzun süredir aynı iş yerinde çalışıyorum ve artık o kadar laçkalaştı ki resmen hepsinden soğudum.Hepsi boşboğaz insanlar ve çok fazla ayrımcılık var. İşten çıkmak istiyorum ama tüp bebek tedavisi için yıllık izni bekliyordum Allah nasip ederse de burdan Doğumdan sonra ayrılırım diyordum ama artık dayanamıyorum yeni bi iş bulup oraya alışmam ve tüp bebek tedavisini uzunca bir süre ertelemem gerekiyor ama ertelemek istemiyorum çok mutsuzum fikir istiyorum
İnşallahhh canımKimseyle muhatap olma isini yap cik. Denilenlere de kulak asma.
Insallah hamis kalirsin
Evet haklısınız zaman çabuk geçiyor sabredeceğim bebeğim gelene kadar1 yıl o maaşa ihtiyacınız elzem ise, sırf ortam laçka, insanlar dedikoducu diye işten çıkmak çok saçma olur.
İş yükünüz de ağır değilmiş. Minimal düzeyde insanlarla muhatap olup işinize bakın. Yıllarca bunu çekmek zorunda değilsiniz ki? 1 yıl dediğiniz nedir. 2018'i yıl başısı dün gibi. 1/4'ü bitti bile senenin.
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel olmuş ya keşke bizim de kendiliğinden olsa ama çok zor . İş yerindeki o fesatlık iki yüzlülük artık midemi bulandırsa da dayanmak zorundayım galibabenim işyeri de berbat.kimseyi takmıyorum. paramı alıp işime bakıyorum.
arabamı da aldım evimi de. onlar konuşsun dursun. takmamayı öğrenin.
bu arada bende tüp bebek tedavisine niyetli iken hamile olduğumu öğrendim. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?