Lütfen bilgisi olan insanlar fikir versinler

Hillse

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
93
142
8
Merhaba

Şuan ne yapacagimi bilmez bir haldeyim cocugum 1 aydır krese gidiyor onceki konumdan bilirsiniz konusamiyordu o yuzden kres onerilmisti krese basladi bir sure sonra bugun vucudunda morluklar tespit ettim daha okulla konusmadim nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim darp raporu mu almaliyim ne yapacagimi bilmiyorum agliyorum surekli

Merhaba

Şuan ne yapacagimi bilmez bir haldeyim cocugum 1 aydır krese gidiyor onceki konumdan bilirsiniz konusamiyordu o yuzden kres onerilmisti krese basladi bir sure sonra bugun vucudunda morluklar tespit ettim daha okulla konusmadim nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim darp raporu mu almaliyim ne yapacagimi bilmiyorum agliyorum surekli
Öncelikle sakin olun, belki bir yere vurmuştur kendini. Morluklar derken? Bazı zaman bizim bile vucudumuzda morluklar oluyor farkinda olmuyoruz.

Merhaba

Önce darp raporu alın. Sonra okuldakilerin ifadesini alın en son da şikayet edin

Sırt kol bacakta var demişsiniz o mesajınızı yeni gördüm. Önceki yorumu geri alıyorum. Dün var mıydı bu gün mü fark ettiniz ilk.
Kamera kayıtları oluyor mu kreşlerde bilmiyorum ama oluyordur sanırım, onlara baksanız??

Bir de sözel olarak tam ifade edemese de hareketleri ile bi şeyler anlatabilir belki çocuğunuz, konuşmayı deneseniz.

Merhaba

Bacaklari saga sola vuruyorlar kosarken de, sırt ne alaka? Tam konusamazsa bile sirtina dokunup buraya kim ah yapti vs diye sorsaniz..inşallah siddet yoktur. Sabah hemen bi dr a gosterip rapor alin. Gondermeyin bir daha

Konu hakkında çok bilgim yok yanlış yönlendirmek de istemem doktora gidin en sagliklisi.
Çocuklar kendilerini en iyi resim çizerek ifade edebiliyormuş. Psikiyatrlar falan da bu yöntemi sık kullanıyorlar sanırım. Kresteki bir gününü çizmesini bi isteseniz çizebilir belki.

Back
X