arkadaşalrın hepsi büyük tepkiler göstermiş gördükleri okudukları kadarıyla haklıda olabilirler.
ama diyeceğim şu maalesef maalesef bu zamana kadar ödemeleriyle ilgili herşey yalandı.
ödeyemiyoruz deseydi eğer boynumu otururdum .
durumumuz yok deseydi 1 kibrit çöpü bile istemezdim ama bana söylemedi işte bana koyan bu
aslında hiçbir konuda bukadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum..
sakinliğimi hep korurum ama inanın
i-na-na-mı-yo-rum size.....
aklıma şimdi gelen başka bir seneği de açıkca söyleyeceğim size...
eşinizin hastalığı çok ciddi bir hastalık ya,sizin de dediğiniz gibi...
Allah gecinden versin,eğer vefat durumunda
bu borçlarla uğraşmak yerine,ayrılmak,
hemde onu bu halde bırakmak herşeyden
kurtulmak anlamına geliyor belki sizin için...
lütfen yanıtlayın,dürüstçe,
neden??neden hasta adamı bırakmak,
boşanmak istiyorsunuz...???
her zaman yalan söylediği için...
arkadaşalrın hepsi büyük tepkiler göstermiş gördükleri okudukları kadarıyla haklıda olabilirler.
ama diyeceğim şu maalesef maalesef bu zamana kadar ödemeleriyle ilgili herşey yalandı.
ödeyemiyoruz deseydi eğer boynumu otururdum .
durumumuz yok deseydi 1 kibrit çöpü bile istemezdim ama bana söylemedi işte bana koyan bu
Ya daha 6 ay olmuş yaa.. Biz evlendikten sonra 1 sene borç ödedik... İnsaf edin be...
Evet 1 yıl borç ödedik ama aynı zamanda da eşim bana hiçbir sıkıntıyı yansıtmadı, dört dörtlük gezdik tozduk bizde, kredi kartları borçlar gırla, sonra bir gün pantalonunu yıkarken cebinden ekstresi çıktı ve borcun miktarını görünce duduağım uçukladı....
Evet kızdım, niye daha önce söylemedin, bu kadar harcamazdık dedim... Bu konu geçtiğinde 1 yıllık evliydik....
İşte dedi, üzülme sen, stres olma faln diye söylemedim, ödeyebileceğim bir miktardı ama abim borç istedi bende vermk zorunda kaldımyok diyemedim, öyle olunca da kredi kartını ödeyemedim, faiz bindi...
O günden itibaren oturup bir ödeme planı çıkardık, maaşlarımızı kira faturalar gibi giderlerimizi hesapladık, mutfak masraflarımızdan gereksiz kalemleri çıkardık, indirimleri takip etmeye başladık, hafatada mutlaka 3 gün dışarda yerdik artık haftada bir gün çıkmaya başladık...
Sana şunu söyliyim 1 senede ödeyemediğimiz borcu 3 ayda bitrdik...
Senin derdin sevgi aşk falan değil, musluğun suyu kesildi,musluk da paslandı, hadibaşka çeşme başına.....
ben burada 10 dk da sinir sahibi olduysam adamın 6 ayda kanser olmasına şaşmamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?