Lütfen bir akıl verin, derdim büyük.....

ama istemişsin ve birlikte yapmışsınızz
eşinizin sizinle evlenmeden önce borcu varmıydıı???
buna değinmemişsiniz anladığım kadarıyla
evlendikten sonra oldu bütün borçlarr
eğer sende şöyle hayal ettim böyle hayal ettim demişsenn
adam sana söyleyememiştir
borcunu harcını
yuvayı yapan dişi kuşturr
canımmm sen çekip çevirecektinnn o evii
bilecektin borcunuzuuu
şimdii olmadııı deyip gitmeekkkk....
pess diyorummm...

her zaman yalan söylediği için...

bence artık çok geç kızlar kendinizi yormayın, arkadaş eşine de söylemiş zaten, ama yazıkk ettin güzelimm hem kendine hem o adama, evliliğin ne demek olduğunu bilmeden evlenmişsin çok yazıkk...
umarım ikinci evliliğinde zengin ve sağlıklı bi koca bulursun...

bence yanlış düşünüyorsun insan sevdiği insanı borcu olsada olmasada sever senin ona destek olman lazım iş bulsan yardımcı olsan sonuçta herşeyi seni üzmemek için yapmış analdığım kadarıyla ama karar senin... boşanırsan yanlış yaparsın diye düşünüyorum tabi bu sadece düşünce..

Hasbinallaahh... :bbo:

arkadaşım hala yalan diyordun , sen çokmu dürüstsün çokmu 4*4 sün
bir kere evlenirken adama ben senin paran için evleniyorum paran yoksa bende yokum, borcuna harcına katlanamam beni iyi yaşatacaksın haaa bide hasta olursan seni hiçç çekemem dememişsin kim yalancı aceba

arkadaşlar bu arkadaş ne kadar dürüst aceba böyle bir insan olamaz yaaa, sanki bu işin içinde biri bizimle kafa buluyor gibi geldi

siz hayatınızda 6 ay kaybetmişsiniz.
arayı kapatmanız lazım.acil zengin bir koca bulmanız lazım.
sizin için evlilik lüks demek.
sevginin mutluluğun hiç bir önemi yok.
allah eşinize acil şifalar versin.
eşiniz herhalde sizi sevdi. paraya olan zaafınızı fark etti.sizi parayla elinde tutmak istedi sanırım.gönül bu.......
siz eşinizi hak etmiyorsunuz

Son düzenleme:
canım ewet haklısın yalanlar canını sıkmıs ama oda seni üzmemek için söylemiştir
hangimizin derdi borcu yokki ama boşanmak yerine eşini karsına al ve sizin aile oldugunuzu evliliğin birlikte yürüdügünü dertlerinin paylasması gerektiğini anlat inşallah bu çözüm olur ayrılık zor ve dikenli bir yol ama yinede sen bilirsin

sırf borçları yüzünden ayrılmayı düşünüyorsanız
kusura bakmayın ama ben sizin eşinizle parası var diye evlendiğinizi
düşünebilirim..

Son düzenleme:
BİR AN ÖNCE TEDAVİYE BAŞLANMASI GEREKİYOR, BİR YAKINIMI KANSERDEN KAYBETTİM ORDAN BİLİYORUM, KANSER OLDUĞU ÖĞRENİLİR ÖĞRENİLMEZ AMELİYATA ALINDI, BİR GÜN BİLE BEKLEMEDİ DOKTOR, BELKİ KEMOTERAPİYE BAŞLARLAR AMELİYATA ALMAZLAR AMA HEMEN TEDAVİYE BAŞLANMALI BORÇLARA TAKILMA ŞİMDİ, ADAM ÖLÜNCE DE SANA ÖDETMEZLER KORKMA klava:

her zaman yalan söylediği için...

o zaman size yalansız ama vicdansız gelecekler..
müstakbel eski eşinize de sağlıklı ama mümkünse sizden çok uzak bir yaşam diliyorum..
ben burada 10 dk da sinir sahibi olduysam adamın 6 ayda kanser olmasına şaşmamalı..

Ya daha 6 ay olmuş yaa.. Biz evlendikten sonra 1 sene borç ödedik... ınsaf edin be...
Evet 1 yıl borç ödedik ama aynı zamanda da eşim bana hiçbir sıkıntıyı yansıtmadı, dört dörtlük gezdik tozduk bizde, kredi kartları borçlar gırla, sonra bir gün pantalonunu yıkarken cebinden ekstresi çıktı ve borcun miktarını görünce duduağım uçukladı....
Evet kızdım, niye daha önce söylemedin, bu kadar harcamazdık dedim... Bu konu geçtiğinde 1 yıllık evliydik....
ışte dedi, üzülme sen, stres olma faln diye söylemedim, ödeyebileceğim bir miktardı ama abim borç istedi bende vermk zorunda kaldımyok diyemedim, öyle olunca da kredi kartını ödeyemedim, faiz bindi...
O günden itibaren oturup bir ödeme planı çıkardık, maaşlarımızı kira faturalar gibi giderlerimizi hesapladık, mutfak masraflarımızdan gereksiz kalemleri çıkardık, indirimleri takip etmeye başladık, hafatada mutlaka 3 gün dışarda yerdik artık haftada bir gün çıkmaya başladık...
Sana şunu söyliyim 1 senede ödeyemediğimiz borcu 3 ayda bitrdik...

Senin derdin sevgi aşk falan değil, musluğun suyu kesildi,musluk da paslandı, hadibaşka çeşme başına.....

ya arkadaşlar kimisi demiş birisi kafa buluyor kimisi demiş koca bul zengin olsun anlamıyorsunuz ki...
artık hiçbişeyi mantıklı düşünemediğim için buraya yazdım zaten...

yuvayı kurmak çok zordur ama yıkmak çok kolaydırrr

sırf borç var diye bozşanılmazki

adam bide hasta yani düşene bide sen tekme vurucaksın

kusura bakma

guzelim hepimiz ilk evlendigimizde neler yasadigimiz hangi sikintilardan gectigimizi anlatsak destan olur inan ama malesef ne kadar soylesekte arkadasin aklinda tek bir sey var ne yapsak degismeyecek yazacaklarimizdan pay cikarmayak kendine malesef

inanının okurken başıma çok feci bi ağrı girdi sinirden olurmu böyle şey yaaaa borç varsa var çalışılıp ödenirrr eşin seni üzmemek için söylememiş sana ama sen azıcık biz oru gördünmü kaçmaya kalkışıyorsun düşmez kalkmaz bi ALLAH bunu hiç bir zaman unutmaa ALLAH akıl fikir versin sana ne diyim nasıl aşk nasıl sevgi buu :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…