Lütfen bir akıl verin, derdim büyük.....

ashemezz aynen bizde. evleneli 2 yıl oldu hala borç ödüyoruzz 7 ay daha borcum var zor şartlarda çaışıyorum, bu arada çocuk olsun diye tedavi oluyorumm ama sonuna kadar destekçisiyim eşimin... neden yalnız bırakayım ki bu alemde onu, elmanın diğer yarısı da benimm... o üzülürse ben ölür biterimmm, hekes ister zengin olmak dört dörtlük yaşamakk ama evlilik birliktir beraberliktirr her konudaa... iyi günde kötü günde söz vermedikmii??? uçkurumuz için mi evlendik biz???? töbe yaaa...

lolita40 kaç yaşındasın merak ettim???

her zaman yalan söylediği için...

Lütfen öncelikle kendinize itiraf edin...lütfen...
ve şunu söylemek istiyorum..
burada hiçbirimiz sizi yargılamıyoruz,sadece
vicdanımız rahatsız olduğu için yorum yapıyoruz,
belki ekonomik olarak sadece siz değil,çoğumuz sıkıntıdayız zaten ama
önemli olan insani değerlerimizi yitirmemiş olmamız...
boşanırsınız ya da boşanmazsınız..bu sizi ilgilendirir,
sizin kararınızdır,ama lütfen şunu unutmayın,
eden bulur demişler ve
ah almayın...
kilometrelerce uzağımızda olan,hiç tanımadığımız bir hasta için
bile gözyaşlarımızı tutamıyorsak eğer bu bizler için önemli olan
değerlerimizden kaynaklanıyor...
hep derim evlilik çok zor ama bir o kadar kolay..
ama evlendiğin kişi,kişiliği,değer yargıları ve
öncelikleri de çok ama çok çok çok önemli...
elinizi vicdanınıza koyup öyle düşünün...
sonuçta aynı yatağı paylaştığınız,eşim dediğiniz kişinin
belki bundan sonra manevi anlamda size çok ihtiyacı olacak...
çok zor,Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin....
sevgiler...

ya arkadaşlar kimisi demiş birisi kafa buluyor kimisi demiş koca bul zengin olsun anlamıyorsunuz ki...
artık hiçbişeyi mantıklı düşünemediğim için buraya yazdım zaten...

mantıklı düşünmek istiyorsan ,
eşinin hastalığı ile ilgilen .destek ol köstek değil

bence eşinizi ailesinin yanına gönderin madem hasta onlar baksınlar..

siz de bilezikleri bozdurun evinizin 4x4 lük eşyalarını falan satın fena para etmez hani... borçları da ödemeyin nasılsa adam kendi kendine yapmış size mi sormuş.. elinizdeki bütün paraları da yiyin için gezin..

parası olmayan, borç batağında ve hasta bir adamı ne yapacaksınız ki..

zaten bu durumda adamı terk etmeseniz bile hastalığı çok ciddi, zor be iyi bir bakım ister e sizde bunu yapamayacaksınız..

böylece siz istediğiniz mutluluğu yakalarsınız..maddi durumu ebediyete kadar mükemmel olacak size ebediyete kadar yalan söylemeyecek biri girer hayatınıza..

en azından eşiniz de ailesinin yanında iyi bir şekilde bakılır. ılk başlarda üzülse de adamın kafası rahat olur belki..

artık ahirette gereken hesabı verirsiniz ne diyeyim..

ay bütün sinirlerim tepeme çıktı yaa:1shok:

hiç çalışmayı düşünemedinizmi sonuçta o borçları yaparken sadece kendisine harcamadı sizin için borca girmiş

kusura bakmada hıcbırsey para degıl evet evlılıklerde eşler herseyı paylaşmalı ama sen adamla ılgılenmezsen derdını sormazsan boşanmaya kalkacak hale gelebılcek bırısysen esınde senınle hıcbırseyını paylaşmaz.zamanında parası vardı herseyı 4-4luk yaptırdıda yaranabıldımı ne maglum o borçları senın ısteklerını karşılayabılmek için yapmadığı.
çalışmıyorsan gir bır ıse calısmaya esıne yardım etmeye borçlarınızı ortak ödemeye çalış.evlilik iyi gündede kötü gündede birlikte olmak bırbırıne destek olabılmektir.

sırf borçları yüzünden ayrılmayı düşünüyorsanız
kusura bakmayın ama ben sizin eşinizle parası var diye evlendiğinizi
düşünebilirim..

ilk yorumumu diğer yazdıklarınızı okumadan yapmıştım..
ne kadar haklıymışım
siz sırf bu adamla zengin diye evlenmişşiniz
şimdide işinize gelmedi çıkıp gidiyorsunuz
aşk sevgi hepsi hikaye arkadaşım...
üstelikte hasta bir adamı yüzüstü bırakarak...
yalan meselesine takılmış durmuşşun
tabi bir bahane gerek boşanmak için sana...
allah vicdan versin gerçekten çok çok üzüldm ama eşin adına senin için değil..

Alıntı:
lolita40 kullanıcısından alıntı
ya arkadaşlar kimisi demiş birisi kafa buluyor kimisi demiş koca bul zengin olsun anlamıyorsunuz ki...
artık hiçbişeyi mantıklı düşünemediğim için buraya yazdım zaten...

bu kadar arkadaşım,bu kadar yorum yaptı size...
bence sakince baştan tekrar okuyun derim,
belki mantığınıza uyan bir, iki nokta çıkar ve
siz karar verirken zorlanmamış olursunuz...
aslında karar verilecek bir durum yok ama
sizin için var...
sevgiler...

lolita40 kaç yaşındasın canım? eşim benden küçük demişsin çokmu yaş farkı var aranızda... çok küçükse nerde yaptı bukadar borcu onu merak ettim, senle yapmadı mı??

ahhhahhh herşey de boşanılsaydı inanınki dünyada ewli çift kalmazdı eskiden annelerimiz neler yaşamışlar hiç kimsede öyle hemen boşanmamış heleki bide 6 aylık evlisin

aynen katılıyorum...

bence siz lüks yaşamaya alışmışsınız kusura bakmayında zoru görünce hemen kaçıyorsunuz

ayy zaten sinirliydim sinirlerim iyice bozuldu

iyi anlaşıyorsan eşinle
para konusu yüzünden ayrılma
seni üzmemek için yalan söylemiş
şimdilik bi bekle bakalım nolacak
eşinin ailesiyle konuş tartış bağır yardım etsinler size tatlım
yuva çok zor kuruluyor
eşinlede konuş birdaha yalan söylersen bu evlilik biter de gözünü korkut bakalım nolcak

canım bak ben de bir sürü borçlar evlendim üstelik düğün borcumuz için tüm altınlarımı verdim bilezik felan da kalmadı eşimde bana bazen bazı ödemeleri yaptığını söyledi yapmamış olduğu halde ben de yakaladım benim de güvenim sarsıldı ama aklımdan geçmedi boşanmak felan
lütfen biraz daha mantıklı düşün önce eşinin tedavisine başlayın masrafları zaten SGK karşılar bu arada da yavaştan ödemeye başlayın borçları kredi felan bulursunuz az da olsa destek olmanız şart eşinize hiç bişi olmasa bile 6 ay aynı yastığa baş koymuşluğunuz var

Bence boşan çünkü belli ki yeterince sevmiyorsun onu.Belki aranıza burda bahsetmediğin başka problemler de var bilemem. Bence toplasın o da pılını pırtısını ankaraya dönsün. Ailesi ilgilensin. Çünkü tedavi süresince ne kadar onu seviyormuşsun barışmışsın gibi rol yapsan da o sevmediğini anlar ve bu da onu olumsuz etkiler bence. Yaşı da küçük (23-24 falan heralde) böyle zor bir hastalıkla uğraşırken kendisini gerçekten seven ailesinin yanında kalması daha da iyi olabilir.

Burada herkes yeni evlendiğinde en az 1 yıl borç ödemiştir,
hepimiz yeni evliliğin ilk yılını taksit ödeyerek geçirdik..
Eşinin senden borçlarını saklayıp yalan söylemesi hoş değil fakat
Senin şu anda eşine karşı düşüncelerin, onunkileri yanında hiç kalacak.
Evraklarını falan hazırlamışsın..Böyle katı düşünme..
Eşin hasta madem ki, eş olarak sana düşüen ona yardımcı olmandır.
İsterse evine haciz gelsin,evin dımdızlak kalsın...
Eşinin canından daha mı kıymetli...
Zoru görünce kacıyorsun durumuna düşüceksin...Lakin öyle görünüyor...
Sende böyle yaparsan,eşinin tedavisi olumlu geçermi acaba.....
Hangimizin başına ne zaman, ne geleceği, belli değil...
Gerekirse bütün eşyaklarımı satarım..
Bir sandalye bir yatak kalsın...Eşim yanımda olsun....
Senin düşüncen bu olmalıydı....
Eşin adına üzülüyorum..
Senin, onunla ilgili bunları diüşündüğünü biliyor mu?

Erkekler nedense bu borç para konusunda biraz gururlu davranabilğiyorlar ama yinede yalan söylemesi kırıcı olmuş olabilir
Senin yerinde olsam artık gücüm kalmadı demek yerine destek olurdum eşime
Açda yatsam bırakmazdım bu zor günde
İyi gününde yanında ol gününü gün et eğlen zora gelince dayanamıyorum
Bu kadar güçsüz bu kadar bencilik yani
Ben olsam eşime daha çok sarılırdım artık yalan yok
Beraber aşıcaz bu durumu der destek verirdiiimmm

[/FONT]
estel hanım sözlerinizde haklsınız belki ama bu duruma gelene kadar söylenen yalanlar ne olacak peki?

lolita hanım eşiniz size deger verdiği ve sizi üzmemek için yalan sölediği sizin rahat ve lüks yaşamınıza devam etmeniz için stresten kanser olduğu ayen beyan ortada
siz ne diyosunuz yaaaaaaaaaa:1shok:
gerçekten diğer arkadaşlarında dedği gibi hemen ayrılın çünki siz eşinizi haketmiyorsunuz ....
ya daha 6 ay olmuş yaaaaaa:1shok:
ben 3. yıla girmek üzereyim bir ayımızda borçsuz kalmadık ben hiç bilmem 200 300 milyonluk alışveriş yaptığımı
ama hiç bir gün bu yüzden kocamı boşamıyı asla düşünmedim:1no2:
cidden siz eşninizin ve ailesinin maddiyatına güvenerek evlenmişiniz para aşkı bürümüş sizi para gidince hasta bi adamla başbaşa kaldınız ve bu sizi aştı
artık size bişey sölemiyorum:1closedeyes:

allah eşinize dayanma gücü versin allahım acil şifalar versin allahım sizden kurtulmasını ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin o insan daha iisini hakediyorrrrrr:Saruboceq: :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…