• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir akıl verin

Bence duyduklarını söyle. Sonra aileni anlat ve ailenle tanıştığında duyduklarının ne kadar yalan olduğunu göreceğinin güvenini ver.
Benim aklıma tek takılan- eski kız arkadaşı ve bu kız arkadaşının akrabası olması :53:
İnşallah üstünüze yapışan bir konu olmaz.

ben zaten biliyordum akrabası oldugunu. benden bir şey gizlemedi. o zaten kapattım o defteri diyor. tek sorun ailesi

:43:merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Aslında hangi konu da yardım alacağım onu da bilmiyorum ama birilerine anlatmam lazım.yoksa kendime hakim olamayacağım

1 haftadan fazladır eski okul arkadaşımla görüşüyorum. Geç bulduk birbirimizi erken kaybetmek istemiyorum.

Ciddi adımlar atıyoruz. Erkek arkadaşım ailesine benden bahsetmiş. Teyzesi de benim en yakın arkadaşımla aynı sitede oturuyor. Arkadaşıma beni sormuş. Arkadaşım da ailemi de beni de övmüş. Ki benim ailemi en iyi tanıyan odur.

Dün gece arkadaşım anlattı. Teyzesi ve erkek arkadaşımın annesi sevgilimin eski sevgilisini istiyorlarmış . Ve teyzesi bizim komşulardan birisine daha beni sormuş. Ailem hakkında kötü şeyler söylemişler.
Ben çok kötü oldum. Nasıl olur dedim ya. Bizim kimseye hiçbir kötülüğümüz dokunmadı ki.
Yok babam küfürbazmış asla öyle bir şey yok. Tamam direksiyon başında çok sinirli oluyor ama ben babamı asla küfür ederken görmedim. Benim babam ki benim gönlümün baş tacıdır. örnek alabileceğim tek insandır.benim babam hasta olsun eniştelerim başından ayrılmaz. Babam o kadar değer verir ki fotoğrafları cüzdanın da durur. Karşılıklı çok severler birbirlerini.
Babam hiçbir namazını kaçırmaz. Biz mutlu olalım diye elinden ne geliyorsa yapar. Hatta evin otoriteri annemdir. Ki annem de babam gibidir.
Geceden beri gözlerimde yaşlar durmadı. Erkek arkadaşım bunu bana belli etmedi tabi. Ben arkadaşımla konuşmalarını okudum. Benim ailem hakkında kötü şey söylemiş teyzesi falan.

şimdi ne yapacağım bilmiyorum akşam buluşup konuşacağız.
Kalkıpta kendi ailemi övemem . Ailem olduğu için övdüğümü düşünmesini istemiyorum.
O da onlara inanmakta haklı çünkü ailemi tanımıyor.

Akşama ne konuşacağımı bilmiyorum.lütfen bir şeyler söyleyin bana..

canım benim ya olabilir üzülme insanın iyi diyenide olur çekemeyenide birini en güzel kendin tanırsın eğer erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa bunları umursamayacaktır sen kendini biliyorsun oda seni tanıyorsa sorun yok..

canım benim ya olabilir üzülme insanın iyi diyenide olur çekemeyenide birini en güzel kendin tanırsın eğer erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa bunları umursamayacaktır sen kendini biliyorsun oda seni tanıyorsa sorun yok..

o yüzden akşam olsun istiyorum :31: rabbim yardımcım olsun

Arkadaşlar son olarak erkek arkadaşımla konuştum. pazar günü annesiyle tanıştırmak istiyor.
ailenin nasıl oldugu benim için önemli değil. önemli olan sensin dedi.

Back
X